ya basmazsa ?
Printable View
İnsanlara hakaret kÜfÜr edİlİyor koca mİlletİn seÇtİĞİ baŞbakana kÜfÜr edİlİyor ben heparin ne *** olduĞunu cÜmle alem bİlİyor dendİĞİndemİ ceza aliyorum ?
ya mıllet sız deveyı getırsenız bu deve başbakan desekı hayır o bır ebabil kuşu ona ebabıl kusu dıyecek ınsanlar bunlar neye tartısıyorsunuz boşuna bırakın ona buna anlatmayı anlatamazsınız ömrünüz yetmez bırakın şu adamla tarşışmayıda neler yapabılırz fıkır beyan edın
gözükmüyor hiçbirisinde ?
Yağır miktarına bağlı olarak seneye olmaz sonraki sene olabilir. Gölün dibine konut yap sonra feyezan olmamasını bekle, ha oldu.
Fırtına sınıfında esinti olan yere konut dik, çatının uçmamasını bekle, ha oldu.
Aşırı kar yağışı olan yere konut dik, kar yükü olmamasını bekle, ha oldu.
O konutları diken müteahhitler ne yazık ki Euronews'e, National Geographic'e, Discovery'e ancak kötü olay olduğunda konu olabilecek müteahhitler.
tam bir provakatörsün , cevap yazmayayım dedim ama dayanamıyorum.
ulan senin o başbakanın benim ATATÜRKÜME ayyaş dedi.sen bana daha neden bahsediyorsun bana daha , senin başbakanın kimdir laannnnn , padişahmıdır , kimdir olummmm
imkanı olsa idama bile gidecek olsa gözünü kırpmadan senin o başbakanının boğmak isteyen 10 binlerce insan var bu ülkede.
ayrıcada atatürkün yoluna ölecek milyonlarda var , bunuda kimse unutmasın.
:) sandıkta görürsün :)
ulan sene olmuş 2013 inşaat sektöründe yurt dışına kadar akmışız. gelip burada devletin yaptığı ucuza verdiği binaları devrimmiş gibi gösteriyosunuz ya harbi komik ya :D ya iktida kim olursa olsun devlet bütçesinden bu devirde zaten bunların hepsi yapılacaktı toki si cartı curtunu geçin ya devlet bu ya daha iyisini yapmasını lazımdı ama kıçı kırık toki evleriyle yetinmeye çalışıyoruz.bide bunu marifetmiş gibi anlatın.
kıçı kırıkmı ? siz harbiden çok komik insanlarsınız ok by.
Burdan mapper arkadaşlara sesleniyorum, kim açtı bunun boost'unu ? Okadar dedik stock turbo daha fazla açmayın basınç diye.
10 numarasınız ya valla süper stres atıyorum sizinle :D
siz körelmişşiniz artık ya cidden gidinde nüfusuna alsın sizi yatcak yeriniz yok sizin.müslüman kardeşim.
neye göre söyleyebiliyorsun bunu :)
o teyze grubun çocukları torunları geziye gittiyse onlarda döner yavaştan. ah oğlum vah oğlum diye.
nato mermer nato kafa
yooo ayıp olmaz :)
provakasyona gelme özeren :D
yok valla admine mesaj attım beni banlasın diye ama banlamadı hala yoruldum çünki :D
Cem Toker ne de güzel demiş ''"Demokraside Türkiye'yi model aldıysanız, futbolda da San Marino veya Malta'yı model alın''
bi *** bilmiyorsun cak cak konuşuyorsun. madem biliyorsun söyle ne *** olduğunu. batakilerin paşadan korkup da adama neler neler dediğini. en ufak açığını bulup diğer günahsız komutanlar gibi neden içeri atamadılar o zaman madem bu kadar kötü bu adam. adama yatıp kalkıp dua etmen lazım terörle ettiği mücadele için. ama siz yok musunuz sizden olmayan herkes düşman herkes kafir siz meleksiniz.
yav allah için cevap vermeyin şuna , sende siktir ol git lan , daha fazla insanların sinirini bozma vatan haini.
adnan mendereside vatan haini olduğundan astılar değilmi ?
arkadaşlar hadi vtecdream arkadaşa haklısın sen en büyüksün sen en doğrusun sen en demokratsın sen en bilinçlisin vb. şeyler yazalım mutlu olsun bizde onunla daha fazla zaman kaybetmeyelim :)