işte bunlar hep petrol lobisi..
Printable View
işte bunlar hep petrol lobisi..
allah ocaklarına ateş salsın yapacakları zammı sinelerinde bıraksın yerlan bir etsin
demeden edemedim şimdiye kadar demediğimi dedim...
tüp geçite para lazım
Beyler bu istanbul metal borsası muhabbeti nedir vadide değindiler ama aslı var mı?
Denecek bir şey kalmadı ki, ağlıyorum artık hatta bir şey hissetmiyorum direk gözümden bir iki pıt geliyor.
Devlet Baba para basıyor net bir şekilde..Döviz de her gün rekor tazeliyor, buda bize yol su elektrik olarak geri dönüyor..
kaynak varmı beyler.
mazot mu benzin mi 12 kuruş ? ona göre çıkıp yakıt alayım
kaynak saglam beyler
dagilin :)
Lpg ile benzin zammı aynı mı oluyor farklı mı arkadaşlar?
Hay maşallahh durmak yok yola devam ! 10 lirayı görücez inşallah.
bu ne artık ya yeter amk spor gazetesi!
Benzine büyük zam - Hürriyet EKONOMİ
Resmi kaynak isteyenlere
Ya direk 10 TL yapsalarda uğraşmasalar hiç böyle 10 kuruş,5 kuruş :))
diesel'e de gelecek o halde :)
yolun sonu görünüyor.. bye bye akp......
şu konuyu her güncel gördüğümde gün yüzü görmemiş küfürler ediyorum yeter be !
kaçpara oldu şimdi benzin yahu :)
yarın gecede motorine 10 kuruş civarı gelir kesin
beter olalım mk nabalım artık ses çıkmadıkça sadece bizimle bi *** olmicak, olsun imf borcu kapanmış
Doların zamlanmasının sebebi kendileri, evlerinde ayakkabı kutularında sakladıkları paralar ile ödesinler kur farkını. Ne olsa ülke de sekip halka giriyor arkadaş.
Soyuyosa beni soyuyo !!!!
bayanlar okuyosa lütfen kusura bakmasın.
(Anlaşılmıştır herhalde.)
İmzamı arabanın arkasına yazıcam.
benim arabam içinde çok küçük diyolar hep
bende küçük araba yoktur pahalı yakıt vardır mı yazdırsam :)
Arabamı nisan 2012 de aldığımda 25 kuruş yaktırmak için full dipgaz gitmem gerekiyordu( 1.6 dizel ceed manuel)
şuan şehiriçinde 25 kuruşu tutturmak için yumurta modunda kullanıyorum !
allah bu basımızdakılerın bın turlu belasını versın. .ikmediklerı bı kulak arkamız kaldı.
Az bile...
4,96 fulledik.. şom ağzıma ne diyeyim geçen gün dedim depo dipte yine haftasonu benzin alcam zam gelir... aldıktan sonra indirim. Bu sefer zam işlemeden doldurdum depoyu bakalım artık. Hayırlı olsun... bu zamda emeği geçen tüm insanların burnundan gelsin.
bana göre zengin adam ne 200 bin tl lik ne 300 bin tl lik aracı alan adam araç almak artık bu devirde çok kolay leasing 60 ay kredi çekip alıyor milet adamın başını sokucak evi yok tarlasını arsasını satıp panemera alıyor..
bana göre zengin adam o 5 tl lik benzine acımadan yolda gazlayıp ne yakdığına bakmadan giden adamdır.. isterse altında 10 bin isterse 20 bin tl lik araç olsun..