Bundan sonra fazla inis beklemeyin.
Vergi yukunden dolayi artik petrolun agirligi iyice azaldi fiyat formulasyonunda...
Petrol 1$ olsa bile 3 lira civarinda olur benzin!!
Printable View
Bundan sonra fazla inis beklemeyin.
Vergi yukunden dolayi artik petrolun agirligi iyice azaldi fiyat formulasyonunda...
Petrol 1$ olsa bile 3 lira civarinda olur benzin!!
bizde de dizel 1.05 Euro'ya kadar düştü fakat bende daha fazla düşüş olmaz diye düşünüyorum.
sussam gönül razı değil, konuşsam konu kilit
çözüm ülkeyi hak yemeden, hırsızlık yolsuzluk yapmadan yönetebilen, vatandaşın hakkını koruyan, gelir dağılımındaki adaletsizliği kaldırmak için çalışan, yeşile, doğaya ve hayvanlara sevgi ve saygı duyan bir hükümet olursa memnun kalırım. ister sol, ister sağ tandanslı bir hükümet olsun ama yeterki bu yazdıklarımı yapabilsin.
Onlara gore duble yol yaptilar!
Hatta AKlandılar! Buna ınanıyor bu cahıllestırılmıs cıkarcılar...
bir akıllı sizlersiniz zaten.
sizin düşüncenizi paylaşmayanlar cahil.
nasıl faşist bir yaklaşımdır bu ya :)
birde demokratiklikten bahsedersiniz..
gündemi akit ten takip ediyor arkadaş inşallah
Cahil ve ön yargılı insan tipi bknz: STHL
:)
Varil fiyatına gelen indirimin yarısını bize yapıyorlar oturup şükrediyoruz ya şaşıyorum.
Varil fiyatı indikçe birilerinin cebi daha çok doluyor beyler ayık olun. Ama haklılar o sarayın sırf doğal gaz masrafı için bizi aylarca soymaları lazım.
eyv. çok koydu :D demokratik kardeşim... bugunleri okuyup, bu şekilde yorumluyorsan seni tebrik ediyorum.yeni türkiye aydını.
edit : pardon yanlış olmuş akitt değil, haber vaktim ve yeni safakk mış. özür diliyorum. lanet olası paraleller
*ben aydın değilim.
*ben her kesimi takip ederim.
*harmanlar, yorumumu yaparım.
*kendime göre kriterim vardır, o da sadece DİN'dir.
*benimle aynı düşünceyi savunmuyorsun diye sana cahil diyor muyum ben?
(aramızda senin gibi düşünenler ile fark olduğunu zaten biliyorum, sizin ufkunuz dar malesef)
(yukarıdaki postta cahil kelimesini kullanmamın nedeni benim hakkımda bilmeden konuşmandı)
*ben herhangi bir partiyi savunmak,doğru-yanlış-iyi-güzel konularına girmeden yazdım 1433'teki postu
sizinle aynı düşünceyi paylaşmayan insanlara cahil demek haksızlıktır ve ayıptır.
ben sizinle aynı düşünceyi paylaşmıyorum ve size cahil diyor muyum? ki sizinle aynı düşünceyi paylaşan insanların içinde cahil yok mudur?
her kesimde var muhakkak.
birşeyin doğrusunu anlatmak istiyorsak düşüncelerimizi anlatacağız,açıklayacağız,doğruyu göstermeye çalışacağız.
ikna etmeye uğraşacağız.
karşıt görüşlü olan insanlar birbirine cahilsin,göremiyorsun dediği zaman hiçbirşey çözülmüyor.
zaten hep söylüyorum, dorumdan ihraçta edildim bir süre bu siyaset konuları yüzünden :) yeri değil burası, ama sürekli bir hükümete giydirme, onu da geçtim seçmenlerini aşağılama yaftalama yaparak, beni rahatsız etti. ki aynısı size yapılsa sizde rahatsız olursunuz.
yazacaklarım bu kadar, görüşümüzü savunduğumuz kadar yeni görüşlere de açık olalım ki gelişelim,büyüyelim,aşalım bazı şeyleri ;)
yahu neyin demokrasisi neyin özgürlüğü? insanın kendi kriteri DİN olabilir ama devletin değildir eğer öyle olsaydı hayatında yurtdışına çıkamazdın, ithalat ihracat da yapamazdın, petrolün yoksa işte o petrolü bile alamaz, otomobil üretmiyorsan 4 tekere de binemezdin... devletlerin DİN devleti olmamasının gerekliliği de budur, önce insana saygı olacak... ben müslümanım, tuttuğum oruç da kendime kıldığım namaz da kendime, benim ibadetim ne seni kurtarır ne de yapmadıklarım seni cehenneme atmaz, herkes kendi işine baksa zaten sorun olmaz, son 10 yılın acısı daha yeni yeni çıkmaya başladı, Allah hepimize güç kuvvet versin!
Burda evli barkli 30+ yaslarinda insanlarin bazi kesimleri cahil olarak nitelendirmesi cidden ayip.
Koca koca adamlarsiniz kim hangi görüste olursa olsun burda her kesimden, yurt ici - yurt disi insanlar üye olmus bir seyler paylasiyorlar.
Siz burda birbirinizi taniyorsunuz diye belki karsit görüslü azinliga hakaret etmeniz yakisi kalmiyor.
Almanya'dan, yeni tanidigimiz insanlarin Türk soy isimli oldugunu ögrenince hemen yapisip görüs, memleket ayirmadan sıkı sıkı tutundugumuz bir yerden gelipte, kendi memleketimdeki fasistlige ayri saskinim dogrusu..
DİN işleri başkanı biner 1 milyona Mercedese ama asgari ücretli aç perişan ? komşusu açken tok yatan bizden değildir der dinimiz nerde bu yüce devlet fakire fukaraya yardıma gelince?devletin din devleti falan olduğu yok duygu sömürüsüyle cep doldurma devleti ...
Kriterler içinde Bakarayı makara yapmak sizin dininizde varmı ?
Cuma bi mani tweet attım herkes rt yapıp favladı ah şu paraleller nasılda çatlıyodur şimdi
Ah şu paraleller evime milyon dolarlık ayakkabı kutusu koymuş neyseki aklandım şimdi o parayıda aldım çatır çatır saraylarda yiyoruz
Geçenlerde bi anket yapmışlar bizim partinin seçmenlerinin 20/1 anca uçağa binmiş 5/1de anca araba var ama havalimanı ve duble yollara seviniyolar :)
Neyse konu benzin, ben hep 100 liralık aldığım için problem yok