Kardeşim kimene kime oy verdigimden. 30 yaşında lavuk amkqdumun akplisi 'yazmış ceza yok bişey yok . Benzin zammı hepimize koyuyor . bugune kadar hiçbir arkadaşımla siyasete girmedim girmemde . Siteye geliş amacımda dost kazanmak bilgi alişverişi yapmaktı bircok dostumuz sevenimizde oldu cok şükür ama bazı arkadaşlar sizin gibiler zevk alıyor size giren cıkan olunca yazmış . Şimdi bunlar ceza almaz ama biz yanlış bit ilan acariz ban bile yeriz . Saygı sevgi çerçevesi yoksa böyle ibnelerde olmasın bizde bozuluruz bakarsın
Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...
Lider dediğin böyle olur
Yunanistan'da, Alexis Tsipras başkanlığında kurulan yeni koalisyon hükümeti, bakanlıklardaki lüks makam araçlarını satışa çıkardı...
ilk zam değildi son da olmayacak o yüzden rahatınıza bakın birbirinizi kırmayın bir şey değişmeyecek
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Bizde biri çıksa ilk icraatim makam arabalarını alacağım mv maaşı memur maaşı seviyesinde emekli olursa sigorta günü dolarsa emekli olur mv emeklisi değil ve maaşı memur maaşı eski bakanların felan korumalarını makam araçlarını kaldıracağım ( sürekli görüyorum eski bakanların hala korumaları ve eskort arabaları var gelip gidiyorlar ).
ya yazacağım çok şey var da bakkal markketten aldığımız suyun kdv si 8 de eve gelen su 18 böyle bir adilik mi var en fazla 1 olmalı iş yerine 8 yazın be kardeşim elektrik doğalgaz 8 olsun bari iş yerine 18 olsun
Petrolün varili 80'i gördüğünde bizde benzini 5 liraya hatta daha fazlaya alırız diye düşünüyorum..Keşke hiç inmeseydi de bunların cebine para girmeseydi.
bonzai içip konuya girmeye başladı millet yine![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Heyecanlanma, sakin! Şimdi klavyeyi yavaşça yerine bırak...
Bu muameleye yarabbi şükür diyenlere lafım.
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)