dolar bugün 2,91, petrol varil fiyatı 32$ a geriledi.uyumaya devam
![]()
.
Geçenlerde burada bir arkadaşıma ülkemizde asgari ücretin 400 euro olduğunu söyledim ve ülkemizdeki araç fiyatlarından birkaç örnek verdim.
Çocuk ak koyunlar gibi sizde benzin 1.38 dolar bizde ise 1.40 dolar demedi.
fransada asgari ücretle çalışan bir adam 1 aylık maaşıyla 1000 litre benzin alıyo, bizim ülkemizde ise 300 litre benzin alınıyo.
Ama gelde bunu akkoyunlara anlat.
Şu insanları aşağılamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz merak içindeyim ...
Vtec
Sana katılıyorum,yıllardır halkı asagılayıp,aptal yerıne koyuyorlar.
Dusunsene;enflasyon %10 oldu dıye,maktu vergıye zam yapmak ısteyen ama yapmayıp bunu hızmet/ıyılık olarak sunuyorlar! Bunun gıbı yuzlerce konuda bızı aptal yerıne koyup asagılıyorlar! Dun dedıklerını bugun ınkar edıp,ıtıraz edınce demedık dıyorlar. Aptal yerıne koyup,asagılıyorlar....
Bende merak edıyorum,ne zaman vazgecıcekler,sence?
Farkındayım,cevabı ona gore yazdım...
Sen asagılandın mı? Yada asagıladın mı?
Bayılıyorum arastırmadan "verılenle" hayatını gecırenlere. Imrenıyorum hatta onlar gıbı olmak ıstıyorum,anlamıyorlar....
Yanlış anlaşılma olmasın ben kişileri kasıt ederek yazmadım , kişisel olarak görüşümü belirtmek istedim. Birbirimizi kırmadan gerçekleri daha nazik anlatsak belki gerçek amacınız ortaya çıkacak doğruyu göstermek istediğiniz anlaşılacak .
Fakat akkoyun ona koyun buna koyun öyle böyle üslupla nereye gelinebilir , sadece karşılıklı atışmalara sonuç verir diye düşünüyorum. O yüzden yorumumu bıraktım . Saygılar
Vtec
Yav dolar bazında da TR'de çoğu yerden ucuz görünüyor o listeye göre, 2 sene önce buradan az biraz ucuzdu benzin Avrupanın bir çok ülkesinde
Arapların orayı hiç bilmiyorum da Amerika'da varil fiyatı düşünce iyi oldu 98 oktanın litresi 1.4-1.5'a falan geldi, normal benzin 1.2 lira gibi litresi.. TR'deki yüksek sabit vergi oranı çok vahim, şu saatten sonra kim gelirse gelsin indirmez zaten, idare etmekten başka çare yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)