geçen gün fark ettim bari bende paylaşayım 1 hafta önce
BP Ultimate 1 litresi 4,123 gibiyken
dün
Shell v-power nitro 1 litresi 4,42 ydi
100 lirada 2 litre etkiledi
geçen gün fark ettim bari bende paylaşayım 1 hafta önce
BP Ultimate 1 litresi 4,123 gibiyken
dün
Shell v-power nitro 1 litresi 4,42 ydi
100 lirada 2 litre etkiledi
burda isteyen istediğini desin, bu kafada, bu mantalitede, bu inançtaki ( dini inanç değil kasttetiğim) hükümet, akaryakıttan kazandığından asla vazgeçmeyecek, körü körüne peşinden koşanlar da oy vermekten. 2 + 2 = 4.
eskiden derdik şakasına 5 olsun zengin fakir belli olsun diye, korkum 6 lar 7 ler 8 leri görmek artık
20 kişinin başında sorumluyum, elemanlar taşeron , aylık ücretleri 1000- 1500 tl. arası ve en az 15 tanesi oy veriyor. nemi anlatmak istiyorum boşuna kürek çekiyorsunuz, insanlara anlatıyorsunuz doğru diyarsun abi, haklısın abi, seçim sabahı nasıl kazandık,sandığa nasıl gömdük, sonra bir sigara parası için......
içim acıyor, ben bunu sana hak göremezken sen kendine nasıl görürsün, yoktu böyle şeyler hep son zamanın eserleri.
yapılanları görelim tamam, görüyoruzda eee karşılığında bedeli . benden 10 lira alıp karşılığında 1 liralık hizmet veriyorsan ben bunu niye sorgulamayayım,neyim ben.....
Konuyu forum açısından ele aldım ben. Kimsenin avukatı değilim.
Yoksa kime küfrediliyorsa o kişiler kendini savunmasını bilir.
Sanal ortamda sıcak masa başında yazarken, birde bakmışsın o hakaret edilen kişilerin yanında mahcup şekilde duruyorsun...
Daha önce başımıza geldi, buradan daha kapsamlı platformlar bu uğurda heba oldu.
Dileğim buranın da zarar görmemesi.
İlk ve son kez Yönetim'e nacizane bilgilendirme yaptım.
kalın bir zam geliyor arkadaşlar rakam belli değil tır ı 2 kere gönderdik 1 tanede 30 tonluk nakliye tuttuk
ya nasıl olur boyle tamam dolar yukseldı de bu kadar zam yapılacak kadar yukselmedı kı