yav klavye delikanlılığı yapmak istemiyorum bana ve bu ortama yakışmaz.terbiyemide fazla bozmak istemiyorum.
Osman Pamukoğlunun ne olduğunu ve senin başbakanının ne halt olduğunu herkes biliyor.
Tamam herkesi sinirlendirdin , provakasyonunu yaptın görevin tamam. hadi şimdi git , makarnanı pişir , seni *** kılı seni....
Banlayın şu döl ısrafını!
OEM+
hepar mepar bilmemde papalarla pkklalılarla erdoğınında biton fotosu var gocum onlar ne olcak. hatta erdoganı geçtim dünya kadar yandaşının fotosu var hatta yandaşları pkk olan var. ne etçez beybi ?
masalla masalla
Nefretin ve kinin diliyle konuşan, sözleriyle vatandaşının kalbini kırmayı kendine huy edinmiş bir insanı savunan, destekleyen adam, gelip burada sevgi, dostluk diliyle konuşmaya çalışmasın yada bize sevgi ve dostluk dilini öğretmeye kakmasın. Bunlar anca kendileriyle çelişirler. Lakin, o yüzden bir başbakan iki farklı adam şeklinde videolar var. Bunlara oy verenler de aynı tarzda insanlardır. Bunlar sevginin diliyle konuştuklarını sanarken takiyye yaparlar haberleri olmaz.
Bunlar anlamaktan çok inandıkları için, zamma da inanırlar, zulme de inanırlar. Anlamazlar; inanırlar.
menderesin seveni çoktur. muhtemelen sende seviyorsundur tanımadan. bende tanımıyorum. ama seviyorda değilim sevmiyorda değilim.
sadece ironik gelen şu; 1951-1960 yılları arasında Menderes 43 kişinin idam kararına imza atıp o 43 kişinin idam edilmiş olmasıdır.
yani keser sap muhabbetine giden bir ironi var o olayda.
benzin zammından mendereslere geldiğin içinde bu başarından dolayı tebrik ediyorum seni.
Eskiden hani damat adaylarına evi arabası varmı diye soruyorlardı ya, son duyumlara göre benzin alacak parası varmı diye soruyorlarmış.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
1 günlük mü ömür boyu lazım buna yaarkadaş benim aracıma talip olup tüp takmayı düşünüyordu geçen güne kadar bi anda r yaptı
![]()
kurallara uymamasına bişi diyemem ama bu adamlar gezi mağlubiyetini yediremeyen adamlar
tükürdüklerini yaladılar ve geri adımlar başladı gezi sonrasında
o yüzden kazanan taraf olmanın zevkini çıkartıp t.şşak geçmek lazım
ciddiye almakla hata ediyorsunuz
ben şimdiden özledim herpartiyi her insanı tanıyıp en çok bilgi sahibi olan en iyisini hep kendisi yapan vtecdream arkadaşı
ne kdr da boş konuşurdu ne güzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)