şu konuyu her güncel gördüğümde gün yüzü görmemiş küfürler ediyorum yeter be !
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
beter olalım mk nabalım artık ses çıkmadıkça sadece bizimle bi *** olmicak, olsun imf borcu kapanmış
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Doların zamlanmasının sebebi kendileri, evlerinde ayakkabı kutularında sakladıkları paralar ile ödesinler kur farkını. Ne olsa ülke de sekip halka giriyor arkadaş.
bayanlar okuyosa lütfen kusura bakmasın.
(Anlaşılmıştır herhalde.)
İmzamı arabanın arkasına yazıcam.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
benim arabam içinde çok küçük diyolar hep
bende küçük araba yoktur pahalı yakıt vardır mı yazdırsam![]()
Arabamı nisan 2012 de aldığımda 25 kuruş yaktırmak için full dipgaz gitmem gerekiyordu( 1.6 dizel ceed manuel)
şuan şehiriçinde 25 kuruşu tutturmak için yumurta modunda kullanıyorum !
allah bu basımızdakılerın bın turlu belasını versın. .ikmediklerı bı kulak arkamız kaldı.
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Az bile...
bana göre zengin adam ne 200 bin tl lik ne 300 bin tl lik aracı alan adam araç almak artık bu devirde çok kolay leasing 60 ay kredi çekip alıyor milet adamın başını sokucak evi yok tarlasını arsasını satıp panemera alıyor..
bana göre zengin adam o 5 tl lik benzine acımadan yolda gazlayıp ne yakdığına bakmadan giden adamdır.. isterse altında 10 bin isterse 20 bin tl lik araç olsun..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
herseye hergun zam, siyasi yolsuzluklar, yasaklar, ozel hayata karismalar, yalan dolan, hirsizlik, iftira ve sayamayacagimiz neler neler..... 3.dunya ulkelerinde bile bu kadari olmuyordur. Hergun gece gunduz beddua ediyorum ve etmeye devam edecegim. Allah bunlara en buyuk acilari yasatsin.
Televizyonda katıldığı programda "gazetecilerden" biri de "ekonomi iyiye gidiyor deyip duruyorsunuz, büyümelerden ithalat artışlarından bahsediyorsunuz, kişi başına milli gelir 3 katına çıktı diyorsunuz da neden her sene vergi zammı yapılıyor, vatandaşın sırtındaki yük artıyor" diye sormuyor ki. Hep yala yala nereye kadar arkadaş? Biraz haysiyet olur insanda.
Instagram: mutusgarage
beyfendilerin keyiflerine gelincede hiç bişeydende ödün vermiyolar
geçenlerde çakar led işlemini yaptık bi aracın s350 cdi 2014 model (900bintl) , sonra bizim paralar nereye gidiyor ki 2 tane aynı araçtan var biri istanbulda biri ankarada durcakmış![]()
![]()
Livestrong
Kimse yanlış anlamasın ama türkiye için az bile bu fiyatlar..
Adamlar ne kadar zam yaparlarsa yapsınlar trafikte hiçbi değişiklik yok 1 evde 2 araba genelde. haftalık 10 litre benzin alsalar aylık 400tl))
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)