Metin amcanın emekli maaşına 3 kuruş zam gelince keyfi yerine gelmiş sanırım![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Quatro parça fiyatlarını Euro olarak görünce sevindi. Ben zaten sadece Türk Lirası kullanıyorumki dedi![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Saygısızlık kültürümüzdeki en büyük ahlaksızlık bence kim olursa olsun karşımızda ki .. Benzin bize ahlaksızlık yaptı ..
Vtec
Ben hakikatten bizi trollediğini düşünüyorum amcanın![]()
Benzin dört olmuş bence 35 kurus yakacam artık zengin olabilirim güzel haber.
Vtec
Quantum ile yiğit burada durmadan hakaret edilen 53 yaşındaki bir adamı savunmak cahillikse cahilim ben yamağım ben. Madem hakaret serbest diyorsun FORUM YÖNETİMİ, madem bu konu ile ilgili bir şey yapmayacaksın, sövmeye mi başlayım bu can sıkıcı saygısız arkadaşlara. Ama ben hakaret edersem bir şey yaparsınız değil mi?
Şikayetimi tekrar ediyorum forum yönetimi, bu adamlar ülke seçmeninin yarısını ak partiye oy veren onlarca tanıdığıma ve aile bireylerime forumdaki 53 yaşındaki shkodra amcamıza hakaret ediyorlar. Bu konuda bir şey yapacak mısın?????
Biz 2002 den beri ahlaksızlığın kralini yaşıyoruz dedem.
Imam kuran kursundaki sabiye taciz eder olmuş.
Ne ahlakı cahillik moda şuan
Allah bir gün şu masumlarin dualarini kabul eder inşallah
Bu benzin dizel yakitlarda olmasi gereken makul degerlerde olur
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
53 yaşındaki shkodra amcanız kendi attığı mesajda cahilim diye yazmış kimsenin ona hakaret ettiği yok.
a.k partisine oy veren aile bireylerinize ve yakınlarınıza hakaret ediliyor diye burda yönetime şikayet edeceğinize biraz okuyun, araştırın, neler oluyor bitiyor ülkede onlara da anlatın emin olun daha faydalı olur.
ayrıca yönetim uyuma akpye sahip çık![]()
Ya arkadaşlar kullanılan kelimeler öenmli hepimiz kardeşiz abi kardeşiz gerek yok benzin fiyatlarıysa konu çıkalım hepberaber protesto yapalım yolları keselim sesimizi duyuralım birbirimizi kırmayalım , kendimizle savaşırken dışarıya gülünecek hale geliyoruz . Amacımız benzin fiyatlarını düşürmek rahatca gazlamak olsun siyasetten arkadaslılar kardeslikler etkilenmesin içler acısı gerçekten ..
Vtec
Kardeşim insanların siyasi görüşüne karışmak bana düşmez size de düşmediği gibi. Bunun akpye sahip çıkmakla alakası da yok. Adamın üzerine giderseniz adam da sizi sallamamaya başlar cahilim ben tamam der geçer. Cidden bir insana koyun cahil salak güdülecek adam denmesi hakaret değil mi? O zaman bana delikanlı gibi cevap ver biri sana şu ortamda devamlı koyun dese salak dese ya da cahil dese hoşuna gider mi? Şu forumda akpli biri ikinci sınıf üye mi olacak forum yönetimi o üyeye sahip çıkmayacak mı o üyeye hakaret serbest mi olacak? Konuyu saçma sapan noktalar çekmeseniz bir de hoş olacak akp ye sahip çıkmak ne alaka gidip propaganda yap dedim sanki yönetime
Saygısızlık kültürümüzdeki en büyük ahlaksızlık bence kim olursa olsun karşımızda ki ...
Bu durum sıkıntı yoksa kimseyle alıp veremediğim yok akpli değilim demokrasiye inanmadığı için sandığa gitmeyen bir adamım çevremde zibilyon gibi akpli arkadaşım var ailemde bir sürü adam var hepsi de çok iyi insanlar onlara hakaret edilirse susmam kusura bakmayın ahlaklı olmak bunu gerektirir.
Canım kardeşim bende oy kullanmayan bi insanım ama sen haklısın bence çok aşırı faşizan yorumlar oluyor arada sende susamıyorsun anlıyorum olsun yinede sakin olmak lazım ben seni kime oy verdiğin için değil karakterinle yargılarım problem yok , üzme kendini sinirlenme .sen dürüst iyi bi insansın bu foruma da modifiye paylaşım ve bu konuda kendimizi geliştirmek dünyaya kafa tutmak için Türkler bu işi çok iyi yapıyor demek için paylaşımlar yapılması gerekiyor biliyoruz umuyoruz o parti bu parti değil...
Vtec
Hep de akpye oy vermeyenler(!) savunuyor bu partiyi nedense, demek ki onlar da oy verse %70i bulacaklar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)