Akbank neoda kampanya var 100tl uzerine 10tl chip para. 50tl uzerine ilk alisverise 10tl chippara diye de mesaj gelmisti 2 gun once 100tllik yakit aldim 20tl chip para geldi. Ki axessinde 3x100tlye 30tl chip para kampanyasi var. Akbankli olanlara guzel firsatlar var bu ay ki gecen ayda 75tl chippara kazandim sirf bu akaryakit alimlarindan ve sevgililer gunu muhabbetine.
bursa 95 oktan ortalama 4.12 4.10 civarı ... bi indirim söz konusumudur acaba (benzin) ??
SM PERFORMANCE
ya arkadaşlar bi petrolcu arkadaştan duyduğum şeyi söyleyeyim dedim, bu 95,97 oktan dedikleri veya yeni adıyla 95 nitro dedikleri arasında fark yokmuş. tek çeşit yakıt var diyor. acaba kandırılıyormuyuz.
Bunu başka petrol zinciri olan bi abimizden daha duymuştum daha öncesinden. Hepsi kırıkkaleden veya başka bi yerden tek çeşit şeklinde gelir denmişti.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Yanlis bilgi vermeyin lutfen.
İsin icinde degilseniz yazmayin...
Yakitlar kesinlikle farkli,eger aldiginiz 95+ diye gecen benzin ise.
Zaten cok az sirket 2 farkli benzin satiyor artik.
95 oktan üstü benim bildiğim yakıt yok piyasada olmasıda mümkün değil bp ve bazı firmalar % 3.5 ethanol kullanıyor 95.3 oktan gibi bir değer sağlanıyor
varsa sağlam bilgisi olan yazsın araştırmasını yaparız
95 ve 97 oktan var.
Bir cok sirket 97'ye talep olmadigi icin kaldirdi ancak Shell-Bp devam ediyorlar bazi istasyonlarda.
Bu indirim gecen haftanin....
LPG fiyatlarındaki istasyon'dan istasyona değişim neden ve nasıl oluyor peki ?
İpragaz : 2.34
Shell: 2.29
Aygaz: 2.39
BP: 2.50
Bunlar web sitelerinde yazan fiyatlar. İstasyonlarda 1.9x TL'den 2.20-2.30'lara kadar farklı farklı fiyat var
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)