İşin sonunda millet yavaş yavaş aracını otoparka bırakıcak
Bakın biz trafiği bitirdik diyecekler![]()
İşin sonunda millet yavaş yavaş aracını otoparka bırakıcak
Bakın biz trafiği bitirdik diyecekler![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Yakıt zammı hakkında bilgi verecek varmı? bugün piyasa hep tavan yaptı![]()
Kayak takımlarınızı çıkartın bu havalarda benzinde almazsınız hem hsdaasdhgsda
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
"Yarin geceden itibaren kursunsuz 95 oktan benzine 8 krs zam gelicektir. Carsamba gunu zamli fiyatlar uygulanacaktir." yazmışlar facede, ne derece doğru bilmiyorum ama zam olunca kesin doğrudur diye düşünüyorum. İndirim olsa yalan olurdu.
Vay arkadaş. Lpg den bu kadar nefret ederken insanları nasıl teşvik ediyorlar. Ülkenin durumu hiç iyiye gitmiyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
Life is Too Short To Stay Stock
millet en sonunda evinin bir odasını damıtma labaratuara çevirip kendi yakıtını kendi üreticek.. bir elektrikçi mühendis arkadaşım yok olsa alıcam dandirikden bir çin malı motor bağlıycam hho kitini vericem hidroyu vericem hidroyu suyla gezicem)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ceza alıcam biliyorum ama,
durmak yok kucakda hoplatmaya devam!
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
memnunlar kardesim adamlar halen en iyi ekonomi bizde sanıyor... Bi video gördüm cocuklar milleti trollemek için sokakta röportaj yapmıslar Tayyip Erdoğan uzaya köprü yaptırıyor ne diyosunuz diye. Adamlar bizim kalkınmamız için yol şart komutan yaparım dediyse yapar diyenimi ararsın, yoksa o yolun gerçekten olacağına inananımı ararsın...
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Bunu yaptığında fetönün 17. kuşaktan kuzeni ilan edilip içeri atılıp ne zaman gün ışığı göreceğini kestiremediği için.
Bu ülkede bu gün gösteri yapma yasağı geldi ayrıca (Ankara için geçerli olsa da mantık bu)
Ayrıca gizli oylamada tüzüğü hiçe sayıp oyunu dışarıda atan sağlık bakanını uyaran vekile " sanane ulan sana mı sorucam, suç işliyorum" şeklinde ayar vermesi insanların (beyni olan) olayların nereye gideceğine dair öngrüsünü kaybetmesini ve sessizleşmesini sağlıyor.
Tek örnek bu değil tabi ki benzeri birçok şey var.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Ohal döneminde hükümeti eleştiren protesto yapında görün ebelerimiz kaç yaşına gelmiş
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Kim demiş yapmıyor diye
Meksika’da benzine zam halkı sokağa doktu - 1 | NTV
IMPOSSIBLE IS NOTHING
@997TT abi ortada bi spekilasyon var. En net haber sende. Mesajını bekliyoruz.![]()
....
Fox zam haberi verdi beyler
Benzin için
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Merkez bankası sanırım 1,5 milyar dolar ile piyasaya müdahale etti anlık 3,74 tl yi dolar gördü ama gün sonu 3,79 ile kapandı. Ama birçok kişi şu kötü haberide veriyor sene sonu 8 tl yi bile bulabilir, yani bunlar iyi günlerimiz gibi bir söylemde vAr
10 tl litre olsa da trafikten 1 tane arac eksilmez, 1 kişi cikipta ne oluyor demez, yol yapti der, dış güçlerin oyunu der, der de der...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)