lpg artık farketmiyor en ucuz nerdeyse ordan alıyoruz![]()
lpg artık farketmiyor en ucuz nerdeyse ordan alıyoruz![]()
Bırsey dıyemem,sektorde kı ısımlerıne yada yasanan olaylardan sırketın nasıl bırsey oldugu ortaya cıkar....
Diğer yakıtlar da (Benzin-Motorin) markaya göre değil, istasyona göre değişiyor. Benim gözlemim bu yönde.
M50b30 - Bumblebee...
Iyılıgı nasıl anlıyorsunuz,yontemı varsa bılmek ısterım. Sektorde olan bırıne yardım etmıs olursunuz.
Istasyonda degıstıgı dogru ancak dagıtım sırketı sahtekarsa,bayısı ıyı olsa ne yazar?
Merhaba,
Avrupa Yakası'nda MDH çıkışlı ürünlerde PO ve Shell arasında bir fark bulunmuyor.
Bir ara total çok iyiydi. 4-5 yıl öncesinden bahsediyorum. Cortladı
Sonra bp çok iyi oldu. Arabanın atikliği ve menzili çok tatminkardı. Onu da tercih etmiyorum artık.
Bir ara Opet kullandım çok vasat geldi.
Yine bir süre TP kullandım.
Son 6-7 aydır Shell kullanıyorum. Vasat sayılır menzili çok iyi olmasa da.
Sizler Benzinde hangi firmayı tercih ediyorsunuz şu sıralar? Kastım şu semt şu istasyon değil.. Firma.
Ankara da iskitler BP motorini %7 indirimli veriyor, 4,39tl ye geliyor. BP nin kendi istasyonuymuş yarım depo ile denedim sorun yok. Yolu üzerinde olanlar değerlendirebilir.
@drago
Fransızlar Total'i Türkiye'deki bir holdinge sattıktan sonra Total'in kendi istasyonlarından (DOCO) birisinden benzin aldım, rezaletti.. ki Doco istasyonlarının yakıtları çok iyi denir, öyleydi de, ben de hayrandım bir zamanlar. O kötü tecrübemden beridir de düzeltildiğine pek inanmıyorum açıkçası.. En azından İstanbul için.. Öte yandan bağlı olduğu holding sebepli olarak da Total kullanmayı düşünmüyorum. Yolda kalırsam bir sonraki istasyona kadar kullanacağım bir marka sadece..
Ben hep opet ve shellden alıyorum. Ağırlıklı olarak Opet. Kartım olduğu için oda. İkisi arasında herhangi bir fark göremedim.
Kampanyalı yakaladığımda da Aytemiz den alıyorum.
Ben bütün araç motoru sattım
Kuş gibi hafifim şuan
Bundan sonra uber taksilerle kankayım![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bp'nin benzini muhtesemdi ocaga kadar ama son dolar fiyatindan sonra rusya ve tuprasa donduler. Belki yine baslar.
Mazot da guven cok onemli. Sirket duzgun olmali.
ben milangazla 2 defa full depo rekoru kırdım
tankım normal simit tank 46 lık sanırım 0 gaz var benzinle giderken istanbuldan fulledim tam 40 litre aldı fişlerimi atmam
araçta 2 kişiyiz orta halli 2 bavul var gebzedebde 2 arkadaşı aldık 2 orta halli bavul daha ağırlıklı 90 la 110u geçmeden ankaraya kadar geldim otobandan 514 km yol yaptım 40 litreye özellikle bitene kadar da almadım
bi kerede litresini hatırlamıyorum ama boş depo fulleyip 493 km yapmıştım
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
ha tabi 514 km 5-6 sene öncesi 493 1 sene öncesi 2si de aynı araba
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Ben mazotu yaklaşık 30.000km'dir hep BP'den alıyorum.%8 indirimli veriyor telefon numarama.Hep aldığım istasyon (bp şireler) bu son 1 aydır acayip yavaş dolduruyor pompaları.2 kez özelliklede sordum abi dedi en hızlı şekilde dolduruyorum. Aklıma takıldı benimde biraz araştırdımda,filtrelerini falan temizlemiyorlarsa pislik dolduğundan yavaş doldururmuş...vs varmı abi doğruluğu ? yoksa bırakıcam o petrolü cidden öyle birşey varsa
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Kalite menzilden degil cekisden anlasilir. Total gecen sene demirorene satildi.
Cok fazla yazma sansim yok,ben fikri veririm yorum sizlere kalmis.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)