Teşekkür ederim valla aşağı kalır yanın yok.. Şimdi şöyle ki benim daha önceden kaydım var GSS'nı da 4ay kadar yatırdım.. Aylık 38tl idi sanırım öyle bir şey ödüyordum.. Tekrar gidip gelir testimi yaptırmam gerekiyor acaba..?
Printable View
kısı kaydı cıkmadı dıyor bu ne oluyor ?
kişi kaydı bulunamadı dıyor:) normalmı?
1755 lira çıkıyor bende de bu nasıl saçmalıktır?
Gss değilde Gib den baktım şimdi trafik cezası ve vergi borcu çıktı 5.600 TL
ona nerden bakıyoruz ?
bide bu altdaki linkten para yatıran oldu mu , bende borç gözüküyor fakat bankamatikten falan yatıramıyorum , nasıl yatırcaz bunu
https://sgk.ziraatbank.com.tr/
Daha önce ben gelir testi yaptırdım ve sorun olmadıgını dusundum bu sefer de işleme geçmemiş sizin sayenizde baktım sımdı. Halen okuyorum ve bu kadar borç çıktı 2674,02 Öğrenci belgesini alip sgk da iptal ettirebiliyormuyuz.?
evet bir kaç kişinin daha başına gelmişti önceki sayfalara bakarsan ayrıntı alırsın , ama sıkıntı olmuyormuş siliyorlarmış ;)
ziraat bankası Atm'lerinde ödemeler kısmında GSS ödemelerine tıklayıp t.c kimlik no yazıp ne akdar borcunuz olduğunu görebilirsiniz ve gelir testi yaptırdıysanız her ay düzenli olarak atm'lerden yatırabilirsiniz borcunuz çok yüklü ise kısım kısım belli miktarlarıda yatırarak ödeme yapabiliyorsunuz..
Bende Kişi Bulunamadı diyor. İyi mi Kötü Mü?
Kisi kaydi bulunamadi diyor ! Ne yapmam gerekiyor ? Ssk yam gitmeliyiz?????
gişedende yatırılıyor vakıf ve ziraat bankası atmlerinden yatıyor ben yaptım başvurumu her ay 40 tl yatırıyorum kişi kaydı bulanamayanlar şuan sigorta falan varsa belki ondan gözükmüyordur bir araştırmak lazım her ay ödeyince sorun yok ama yüklü gelince adama koyuyor biriktirip senelik olarak gönderiliyor borç...
anladım saolasın çıkıcam bugun deniycem ;)