35 au 8939 rs 4 ewet plakasıda buegetuning project te kendısı ozgun abı bılır zaten arabayı kesın
cok ıyı gorunen cokta ıyı gıderlı bır araba dıye bılıyorum detaylı olarak cok fıkrım yok telı var ö.m atayım.
35 au 8939 rs 4 ewet plakasıda buegetuning project te kendısı ozgun abı bılır zaten arabayı kesın
cok ıyı gorunen cokta ıyı gıderlı bır araba dıye bılıyorum detaylı olarak cok fıkrım yok telı var ö.m atayım.
doğuştan araba manyağı
Tam da aradigim kombinasyon fume renk siyah jant. Bu araci satmayi dusunurler mi ?
Edit: soruyomussunuz tesekkur ederim...
RS lerin elektrik tesisatında altına rastlamak mümkünbu arada Golf GTI 'ı olan arkadaşa katılıyorum. 2011 yılında Turbo Zone a gittiğimde 2 tane istediğiniz kasa RS4 vardı. Çok şaşırmıştım. Turbo Zone ustası şu an adı aklıma gelmiyor gerçekten bu arabalarla yatıp kalkıyordu fikirlerini mutlaka dikkate alınız
TeamPASAOGLU
İzmirdeki araba için mustafa birsesliden iletişime geçebilirsiniz..
En son gördüğümde arabada B7 direksiyon, daha büyük frenler, jantlar, yaylar, bilimum yapılabilecek herşey yapılmıştı arabaya .. müthiş duruyordu..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
turbo zone aydına ulaşmak lazım- saklı maklı bütün s leri rs leri biliyor.
Ege tuning den mustafa bey ile gorustuk gri olan bu arac musterisinin mis , ayrica garajinda bir de kirmizi renk bi arac varmis ikisi icinde bana geri donus yapicak hayirlisi bakalim...
Sakaryadan böyle bir araç var ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32041760/detay
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bilgi geçeyim dedim. Okumadığım seneryo bilgi vs kalmadı. Blok kollar pistonlar yağ pompası yağ jetleri vs A6 da S4 ve RS4 de aynı. Hiç bir fark yok. Emme manifoldları farklı ancak A6 üzerindeki manifold port ve polish yapılacaksa daha uygun. Gaz kelebekleri doğal olarak farklı. Egzost manifoldlarındaki fark çok az sadece yerden dolayı manifoldlar farklı. Yoksa A6 ya da S4 e de aynen K04 alıp takabiliosunuz. Tek sıkıntı motoru indirmek zorundasınız. Üst kapak farklılıklarıda az. Sadece RS4 üzerine daha büyük enjektör takabiliosunuz. A6 ve S4 de max 550cc. Ama ray vs ile çok rahat büyük enjektör takılabiliyor. RS4 ile A6 arasında sunrooflu modellerde ağırlık farkı 70 kg. yoksa 50 kg. Çok az maliyetle çok rahat 500+ hp alabiliosunuz ve motor içi stock 600 hp kaldırıyor. A6 üzerinde 4 kat ve 4 susturucu var. Bugün sadece katları iptal ettik ve araba resmen çığır atladı.
IN BOOST WE TRUST
LEVOOO..bana gelecen bana rs4 diyosan bana gelecââân..
aydından başka kimse senin istediklerini yapamaz
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Ankaradaki Arıcan subaruda ki gri rs4 ün sahibide burdaysa masallah diyorum aracı cidden güzel hazırlanıyo...
Vmax Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)