Erdem abini Rs4 yapışılcak aracdı kim aldı acaba cok hoş duruyodu![]()
bu konu beni geriyor arkadaşvallahi şeçkin abiden alacam bi daha vermiycem arabayı o olacak
![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Bu sakarya ilanındaki araç benim araçtı.
Ancak bitik kaput hurda denilmiş nasıl denmiş çözemedim.
Araç dimitri isimli modifiyeye gönül vermiş bi beyin arabasıydı. Tek kazası maslak sanayide karda kayıp araca yan vurması ve sol arka çamurluğundan olan düzeltme işlemiydi.
Ben aracı aldığımda bi çok sensörü bozuktu.oem sensörlerle değişip sağlıklı sıhatli gazladık. Tek eksiği güzel bi debriyaj kitiydi alan arkadaş şu aralar takar sanıyorum.
Kimsenin malını boklamıyalım lütfen. Ben sattım aracı ama piyasadaki gördüğüm en temiz rs4 lerdendi ve kendi bütçeme göre onu aldım.
Maslakta yatma konusu conta yakmışlar ve conta beklenmiş.
Motor kompresyonu yatakları yürürü gayet güzel ve sağlıklıydı.
Yanlış bilgi ve yönlendirme yapmayalım.
sensörleri bozukmuş, o şekilde belki yürümüş belki yürümemiş, sonrada conta yakmış.
-ki sensörlerden dolayı zengine yada fakire düşüp conta yakmasıda gayet doğal
-ki yatmış velhasıl araç,
erdem alıp yürüttü. en azından apaçilerin eline düşüpte piç etmediler aracı.
aracın en son halini görmeden boşuna laf çevirmeyin burada. Erdemin arabayı görüpte dibi düşmeyen yoktur heralde. Sensör ve bobin arızası rs4 de s4 de a6 da daha doğrusu 2.7t taşıyan bütün araçlarda problem. Erdem arızalı olanların hepsini 0 layıp verdi. Arabayıda maliyetine verdi. Alan arkadaş arabayı piyasaya çıkarırsa herkes susar zaten.
IN BOOST WE TRUST
dimitri otodromda draglara gırıyordu hatta elenor atayla denedıgınde arka tekerleklerınıo yerden kesmıstı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
dimitri zamaninda gercekten cok zorluyordu : ) Araci bir arkadasim aldi, yakin zamanda detailinge gelecek konusunu acarim ; )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)