evrim teorisi gerçekmiş
olmuşsun olmuşsun
bende eylülde sıkı bir diyete ve spora başlıyorum
evrim teorisi gerçekmiş
olmuşsun olmuşsun
bende eylülde sıkı bir diyete ve spora başlıyorum
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ben 130 kg'ım ve ne zaman böyle bir atak yapıp, zayıflayacağım hiç bilmiyorum..
Evlendikten sonra, bilgisayar başında oturmaktan, yemekten sonra ayakları sehpaya uzatıp, çay sigara, zart zurt şeklinde hareketsiz kalmaktan son 3 senede nerdeyse 50 kg'a yakın aldım.
Sanırım sizin gibi bir silkelenip kendime gelmem gerek..
Çok iyi olmuşsun Maşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Azmin zaferiBende 96'dan 83'e inmiş durumdayım. Ebatsal olarak göbeğin küçülmesiyle özgüven arttı, göbeği içeri çekmeden tshirt giymek çok keyifli
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bende kendimi sıkarak ve bıraz psıkolojık sorunlar ile 76 kılodan hedef koydugum 68 dustum. Suan yeme ıcmeye dıkkat edıyorum sabıt kılomdayım.Belki 65 daha iyi olur spor sart ama vucud zaten kendıne sekıl vermeye baslıyor o sevk ve ıstekle.Manevi olarak gercekten cok guzel bır duygu.. herseyı kendıne yakıstırmak ve guvenmek gibi.
Yaptıgım sadece,
Aburcubur ve gece yemeyı kestım.. Aksamları eksı meyveler yemeye basladım sadece.
Baya yakısmıs Olgar abı masallah.. Ufaklıgıda bu dıyete alıyormusun![]()
Alkol'ü kestim kardeşim işin sırrı benim için bu olduyani günde 5-6 tane bira içmek yerine su içmeye yöneldim. Bununla birlikte hergün 5-6 km arası yürüyüş yaptım. Yaklaşık 3 ayda gitti bahsettiğim kilo.
Yemek konusunda hunharca yemeye devam ediyorum ama ekmekten uzak duruyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bende 23 haziranda diyete ve spora (90 dk egimli yuruyus) basladim.
Su an uzerinden 34 gun gecti ve 13 kilo verdim.
Ramazanda spor yapmak ölüm yeminle ama azmettim ilerliyorum.
Bende de yag sorunu var erimiyo ne yapsam ne etsem de, kalca-baldir KADINBUDU, gogus KADINGOGSU, gobek SEKERPARE bende.
Velhasil yediklerim kendimi yansitiyo asdsfasdfa.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Belirli sure spor yapmadan gelincek max seviyeye gelmeden kur yapiliyirmu ilk defa duydum cok merak ediyorum sonucunu
Team PAŞAOĞLU
sunu soyleye bılırımkı konuyu okudum evet haklısınız hersey beslenme ıle alakalı gunluk mın 120 gr proteın lazım sız bunun %50 sını sabah alıyorusnuz
5*5 tumurta =22-26 gr
1*1 proteın tozu = 24-35 gr
kucuk elnetıler sut yulaf =10 gr
evet bunlar cok guzel fakat bu ısde genetık %51 dır genetık yapınızda ve kas yapınızda okadar kalıtelıdırkı spor ıle bu eklentılerı aldıgınızda gercekten kalıcı olur yaklasık 16 yasımdan berıdır yapıyorum hıc katkı almadım arada kesıntıler oldu spora aralar 1 yıl falan en son bench press yarısmasında 85 kıloda 152.5 kılo ıle madalya aldımbukadar ıken hala 58 yasındakı babamın bılegını yıkamıyorum cunkı saolsun oyle bır genetık varkı dıcem oki bence steroıd testesteron 3 aylık kure gırmeden once kas yapınızı arastırın derım ve bana kalırsa hıc gırmeyın derım duzenlı 1 yıl calısın o zaten zamanla oturur alıcagınız ek hormonlar sadece spor kasların erken kesılmesını onlıcek guc artıcak fakat sporu bırakdıgınızda cok hızlı sekılde defınasyon olucak ve ılerı yaslarda cok agır bobrek ve karacıger sorunları sızı beklıyor olucak tek dıye bılecegım tecrubelerım bu ne ınsanlar gordum alan fakat sonrası daha vahım oluyor bence bu gazla daımı mın 1 yıl devam ve duzenlı uyku aksam mın 11 yatmıs olmalısınız cunkı vıcud 22\gece 1 arasında dınlenır ve guc toplar gerı kalan saatler cok yaralı degıldır
Bol calısmalar
ramazan bitsin patlama yapıcam askere kadar çok gaza geldim abi liftingciler ölmez ulennn !
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)