abicim nokta atışı yapmışın helal olsun![]()
arkadaslar bende 101 kıloydum ve okuldakı spor salonuna haftada 3 gun gıderek ekmegı sekerı keserek evde vıdeolu spor yaparak 2 ayda 89 kıloya dustum ve ben bıle sasrıdım halıme bu kada olumlu sonuc beklemıyodum tabıkı bıraz sarkmalar oldu ama hakketen yemegı duzene sokunca bırazda sporla gercekten verılıyomus eskı halıme bakıyorum dıyorum ben neymısım ama asıl olay bu kılodan sonra daha cok spora kasmam gerektıgı bakalım tavsyılerınız varsa sunu yap bunu yap dıye beklerım
helal olsun gerçekten. ben de şuan 85 kiloyum ama geçmişten beri spor yap bırak, yemeğe aban vs. vücudum iyice yağ topladı. bir türlü kendimi düzgün beslenmeye ve spora adayamadım. sizin gibi azimli olmak lazım.
85 kiloyum ama min. 34 beden kot giyiyorum, gömlek 41-42. boyum da çok kısa değil 1.75 im ama anlam veremediğim bir şişlik var. 75 olsam çok ideal olacak
Kankacim o gun baya iyi gordum seni
Bu isin beslenme ve spor oldugunu bilmiyonmu olm yag aldirmayla fln ugrasmissin. Tum olay duzenli beslenme ve spor sonrasi zaten geliyor. Ayni sekilde beslenerek ve ozellikle alkolu azaltarak bende ciddi kilolar kaybetmistim .
ilk fotoda cok fazla bu işe gerekicek bişey yok diye yazıyı okumaya başladım
fotoyu görünce vay be dedimCok iyi olmuşssnz.
harbi azmetmişsnz. insan azmedince yapamayacağı hiç bişi yok...
yağ aldırma vs. yapacak cesaretim yok ama yakındır bende sağlam kilo verme olayına başlıcam... umarım başarılı olurum![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Böyle azimli kisileri görmek beni sevindiriyor tebrik ederim.
Tek tavsiyem çığ yumurtadan vazgecmelisin.
valla benimde acilen spoara başlamam gerekiyor
119 kilodan kısa sayılacak bir sürede 96 kilolara düştüm katı bi diyet yapmadan sadece yediklerime dikkat ederek spor olarakta sadece gün içindeki yürüyüşler
tabi bu kadar kilo verince popomuz kalktı nasılsa veriyoruz diye yemeğe başladım bu sıralar ve 100 kilolara kadar çıktım yine
evimin altı spor salonu ve üşendiğim için gitmiyorum![]()
Azminizi taktir ettim , sonuç çok iyi olmuş. Bende bundan 2 yıl önce 6 ayda 25 kg vermiştim ve hala aynı şekilde koruyorum. Bir yerden sonra eskiden bağımlısı olunan yiyecek içeceklerden nefret ediyorsunuz![]()
Maşallah, resmen fit olmuşsun, azmine hayran kaldım, bende spor konusunda azimli olsam şahane olacak, bir gün yapıyorum birgün yapmıyorum hatta bazen aklıma bile gelmiyor
P.S : Ayakkabı dolabında kaç sıra eşine ait![]()
![]()
(ulan bir bitmiyor ayakkabıları, çantaları, makyaj malzemeleri öfff be
)
Kilo mevzusundan bende muzdariptim.105 kg'den, 70kg'ye düştüm. Fakat şimdi şöyle bir problem var.Vucudumun üst kısmı, alt kısmına göre daha iri genelde m bedenden altına sığmıyorum(göğüs ve omuz kısmı) yada s bedenlerin boyları kısa geliyor. Asıl sorun ise belim çok inceldi ve resmen çöp adam gibi oldum.
Bölgesel olarak popoyu şişirmeden() bel kısmını daha fazla kalınlaştırmak mümkün mü acaba?
tebrik ederim benımde yaklaşıl 14-15 kılo fazlam var ama kılo vermem uzun surer dıye hıc yazın başlamayı dusunmedım inşallah kışın spor-diyet yapıp 2014 yazına fit giricem
kanka ben bu zayıflamaya kafayı nasıl taktım anlatayım
bir gün bi mağazaya gittim 3xl giyiyorum tabi gittim xl deri ceket aldım ve ben buna gireceğim dedimen sonunda girdim
acayip konsantreydim bi öğün fazla yersem diğer öğün yemiyordum falan bi süre sonra zaten alışkanlık olmuştu bünye oturmuştu
ekmek-şeker-asitli içecekler-yağlı yemekler-sigara-alkol hepsini çıkardım hayatımdan bi spor kalmıştıyine başladım ama kararlıyım aynı iradeye geri döneceğim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)