User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Paten kullananlar ve kullanmışlar

edemirbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok eski modeldir ama bizim dönemin en iyi modellerindendir. Tavsiye ederim. Bizim dönem derken 2000 lerden falan bahsediyorum Usd falan da düşünebilirsin eger agressive düşünüyorsan. Grind atmak için bayağı iyi patenlerdir. K2 daha rampa kullanımına uygundur. Abec 5 olduğu için yormaz da
    Anladım çok teşekkür ederim, peki patenin 2 yada 4 tekerli olması bir avantaj/dezavantaj yaratıyormu? Bazı modellerde uçlardaki tekerler normal boyutta, ortadaki tekerler ise yolda giderken yere değmeyecek kadar küçük boyuttalar, bunun sebebi nedir?

Şu linkteki gibi

Alıntı metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam ben forum ıstanbulda decathlon calısanıyım gel bır gun yanıma bu patenlerın kalıtesıne cok yakın patenlerı daha uygun fıyatlarla al derım kullanma konusunda dayardımcı oluruz icerde paten alanımız var hangısını rahat kullanıyorsan onu alırsın

Kocaeli'de oturuyorum, parayı toparladığım zaman pateni almaya yada deneyip hangisi daha iyi oluyorsa ona göre yurtdışından sipariş vermek için uğrayacağım zaten Decathlon'a

EDIT: Razors, Tempish nasıl markalardır? Sürekli karşıma çıkıyor, güzelede benziyor patenleri

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K2 marka almıştım zamnında bir heves Berlinden 150 euro ya

Ara sıra bostancı- fenerbahçe arası yapıyoruz arkadaşlarla güzel kalori yaktırıyor
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Grindhouse.eu Ebay yerine burdan almaya karar verdim, Kargo ücretide fazla tutmuyor, Rollerblade Swindler'ı UPS Express kargo ile toplamda 390 TL'ye (135 Euro) getirebiliyorum, DHL'yi seçersem 332 TL'ye geliyor. Razors Cult Blade ve Valo V13 UPS ile 460 liraya, USD Seven Clan 490 liraya geliyor. Siteyi biraz araştırdım ve sorun yaşayanını görmedim. Türkiye'den alışveriş yapanlar var. Razors aklıma yattı ingilizce incelemelere falan baktım kötü söz edeni yok, öveni bol

EDİT: Yukarıda ufak tekerlern ne işe yaradığını sormuştum, anti-rocker deniliyormuş bunlara, rayda kayarken falan işe yarıyor sanırım, birde düze zeminden eğimli zemine geçerken işe yarayabilir sanırım, geçişi daha yumuşak yapabilir, bilmiyorum

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edemirbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Grindhouse.eu Ebay yerine burdan almaya karar verdim, Kargo ücretide fazla tutmuyor, Rollerblade Swindler'ı UPS Express kargo ile toplamda 390 TL'ye (135 Euro) getirebiliyorum, DHL'yi seçersem 332 TL'ye geliyor. Razors Cult Blade ve Valo V13 UPS ile 460 liraya, USD Seven Clan 490 liraya geliyor. Siteyi biraz araştırdım ve sorun yaşayanını görmedim. Türkiye'den alışveriş yapanlar var. Razors aklıma yattı ingilizce incelemelere falan baktım kötü söz edeni yok, öveni bol

EDİT: Yukarıda ufak tekerlern ne işe yaradığını sormuştum, anti-rocker deniliyormuş bunlara, rayda kayarken falan işe yarıyor sanırım, birde düze zeminden eğimli zemine geçerken işe yarayabilir sanırım, geçişi daha yumuşak yapabilir, bilmiyorum

O tekerleklerin küçük olması zeminden ziyade bunlar agressive street patenler olduğu için grind atarken fayda gösteriyor. Boruya takarken sorun yok ama mum sürülmüş mermer zemin ya da grind atabileceğine inandığın başka bir zeminde rahat hareket yapabilmeni sağlıyor. Usd alacak olursan bakkala bile grind atarak gidebilirsin evden çıktığın anda Sağlam ve güzel patendir. Ben zamanında Rollerblade Patrone 2 almıştım ama Usd bulması ve getirmesi kolay olmadığı içindi. Tercih edilebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O tekerleklerin küçük olması zeminden ziyade bunlar agressive street patenler olduğu için grind atarken fayda gösteriyor. Boruya takarken sorun yok ama mum sürülmüş mermer zemin ya da grind atabileceğine inandığın başka bir zeminde rahat hareket yapabilmeni sağlıyor. Usd alacak olursan bakkala bile grind atarak gidebilirsin evden çıktığın anda Sağlam ve güzel patendir. Ben zamanında Rollerblade Patrone 2 almıştım ama Usd bulması ve getirmesi kolay olmadığı içindi. Tercih edilebilir.
    USD olarak Seven Navy'yi çok beğendim, ama numaram yok Classic Throne da güzel duruyor, USD'lerden Classic Throne çok güzel ama bütçemi aşıyor, daha koruma ekipmanları almam lazım Alacağım patenin fiyatı maksimum 150 euro olması lazım ki kargo ile birlikte bütçe içinde olsun, banada koruma ekipmanları için para kalsın USD'ler çok güzel ve kaliteli, ama fiyatları yüksek kaçıyor bana. Tercihimi Razors'tan yana kullanacağım sanırım ama bu ikisi arasında kaldım, aralarındaki farklar frame ve liner denilen dış kabuk. Bu farklar 15 euro vermeye değermi?

Razors Cult Street Blue 2014

Razors Cult Street Blue 2013

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edemirbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    USD olarak Seven Navy'yi çok beğendim, ama numaram yok Classic Throne da güzel duruyor, USD'lerden Classic Throne çok güzel ama bütçemi aşıyor, daha koruma ekipmanları almam lazım Alacağım patenin fiyatı maksimum 150 euro olması lazım ki kargo ile birlikte bütçe içinde olsun, banada koruma ekipmanları için para kalsın USD'ler çok güzel ve kaliteli, ama fiyatları yüksek kaçıyor bana. Tercihimi Razors'tan yana kullanacağım sanırım ama bu ikisi arasında kaldım, aralarındaki farklar frame ve liner denilen dış kabuk. Bu farklar 15 euro vermeye değermi?

Razors Cult Street Blue 2014

Razors Cult Street Blue 2013
    Razors eskiden çok basit patenler yapardı ama şimdi az daha geliştirmiş kendini. Alternatif olarak Rollerblade NJ5 de bakabilirsin bence. Fiyat sınırını geçmiyor. Ama ben senin yerinde olsam çok az daha kasar USD Classic Throne alırdım. Bu fiyat aralığında en iyi seçim o olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)