Adamlar pateni dip basmışÇok seker ama bu euheuheuh
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...22329711/detay
Adamlar pateni dip basmışÇok seker ama bu euheuheuh
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...22329711/detay
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
yok biz rollerblade harici bakmıyoruzfiyatına bakılırsa iyi bişey sanırım
herhalde kendi kendine kayıyor![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...32368341/detay şimdilik bunu düşünüyorum o kadarda kötü durmuyor sanki?
az önce profesyonel paten yapan birisiyle konuştum önce nasıl bir kayış şekli düşündüğümü sorduextreme kayarım dedim
neyse önce onu düşün ondan sonra bak ben aggressive olanlara bakıyorum. He bu arada 500 lira gözden çıkarmak lazımmış. Öyle ucuz diye alınan paten 1 2 ay sonra işe yaramaz değiştirmeye çalışırsın dedi![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Bu sene bisiklete yatıracağım parayı 5 km uzağımda paten pisti olduğu için patenlere yatırmaya karar verdim. Rollerblade ya da K2 arıyorum, patenleri yurtdışından getirebilirim (ebay.com ya da ebay.nl'den) ama parçalarını burda bulabilmem iyi olur. Küçüklüğümde bilimum paten, kaykay kullandım sürmesini durmasını ani manevraları falan biliyorum. Akşamları piste gidip kayıp geleceğim. Çok hızlı gitmesi benim için önemli değil o yüzden aggressive bir model bakıyorum, urbanlarla raylarda kaymak mümkünse onlarda olabilir. Paten için çıkabileceğim rakam 500 civarı, çok temiz olursa ancak ikinci el bakabilirim. Ebay.nl de K2 Fatty Pro buldum kargo hariç 480 tl ediyor:
K2 Fatty Pro Men's Inline Skates 3030024 Inliner Skate Roller Blades Herren | eBay
Bu modelden kullanan ya da başka bir model kullanıp da öneride bulunabilecek olan varmı?
paten kelimesini duyunca çocukluğum aklıma geldi çok uğraştım ama becerememiştim![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
bende 95 kilo 1,85 adamım ne diyosunuz bu cüsse başarabilirmi bunu![]()
İlk bisikletle başladım, yanına bi paten alındı baya kullandım, sonra gittim çimlere dalıp dizimi yardım incedenDizimi yarmam sonlandırmadı tabi paten kullanmamı, çimenlere dalınca paten kırıldı o gün bugündür kullanmadım
Kaykay, paten, bisiklet bilimum hepsini kullandım, hala da sürmeye devam ediyorum
Yaparsın abi neden yapamayasın, sağlam bir paten almak lazım ama![]()
kücüklüğümde Eriador (kaan) la beraber heralde 4-5 paten eskittim kullanması zor degil kolay alısmak sart tabi durması vs. kastırabilir başta.
buz pateni deneyin becerirseniz karadakide aynısı zaten bosuna okadar para dökmemiş olursunuz
rollerblade gayet iyidir yeterde artar hiç bilmeyen yada hevesli olarak
1881 - 193∞
Çok eski modeldir ama bizim dönemin en iyi modellerindendir. Tavsiye ederim. Bizim dönem derken 2000 lerden falan bahsediyorumUsd falan da düşünebilirsin eger agressive düşünüyorsan. Grind atmak için bayağı iyi patenlerdir. K2 daha rampa kullanımına uygundur. Abec 5 olduğu için yormaz da
hocam ben forum ıstanbulda decathlon calısanıyım gel bır gun yanıma bu patenlerın kalıtesıne cok yakın patenlerı daha uygun fıyatlarla al derım kullanma konusunda dayardımcı oluruz icerde paten alanımız var hangısını rahat kullanıyorsan onu alırsın![]()
Antalya'da ne oldu ne bitti bilmiyorum ama son 6 ay içinde müthiş bir paten kullanan insanlarda patlama var.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
hep kullanmak istedim ne zaman giysem kamber alıyorum ve vazgeçiyorum![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)