User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
88 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Modlu Araç Projesi Nerde ve Nasıl Cizdirilir..

Can_DCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    proje konusunda birisi aydınlatsa iyi olur aslnda ???-Benim Aracımda 2 Parça Mugen var. aynen bende katalog taşıyorum . daha soran olmadı ama . cam filminden bağlıcam dedi rüşvetimi 50 ytl olarak uzattım para üstü olarak 20 ytl aldım . anlayacağınız rüşvetinde para üstü oluyormuş
    ...

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_DCK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    proje konusunda birisi aydınlatsa iyi olur aslnda ???-Benim Aracımda 2 Parça Mugen var. aynen bende katalog taşıyorum . daha soran olmadı ama . cam filminden bağlıcam dedi rüşvetimi 50 ytl olarak uzattım para üstü olarak 20 ytl aldım . anlayacağınız rüşvetinde para üstü oluyormuş
    genelde elini versen kolunu kaptırıyosun ama kolu bırakmış bu sefer hayret ben filmleri komple söktüm rahatladım dünyanın parasını yedirdim filmsiz daha güzel .
    Dr.Ecu

Can_DCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendisi istedi bende verdım ugrasıcak dermanım yoktu gecenın 2 snde .
    ...

Gilga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_DCK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim başımada buna benzer bişey gelmişti gece eve dönerken çevirip cebimdeki kalan son paralarıma göz dikmişti ve haliyle vermek zorunda kalmıştım sonra arabaya tekrar döndüğümde sigaramın kalmadığını farkedip tekrar yanına gidip bi 5 milyon versende sigaram bitti onu alıyım demiştim oda vermişti

SertacTDemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar şu anda tam 600ytl ödenmemiş trafik cezam var ; hepside arkamdan yazılmış ; aracın otoparka çekilmesi çok büyük sıkıntı fakat arkadan yazılan cezalardan dolayı eksoz kullanmak çok sakıncalı bence... son zamanlarda iyice takmaya başladılar mod.lu araçlara ; eksozu çıkarttığımdan beri rahatım , geçenlerde çevirdi bir tanesi APP plakalarıma laf etti ; orjinalleri bagajdaydı gösterdim fakat yine inanılmaz uğraştırdı ve applerimi orada söktürüp orjinal plakalarımı yapıştırttı ; app cam filmi ve eksoz varsa araçta sokaklarda gezmek artık kabus gibi birşey , bıktım artık standart geziyorum yay var sadece...

Mod. projesi felanda çizdirilmez bu memlekette ; yurdum polisi bu projen olsa kemer takmadın diye ceza yazar...

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ay önce amcaoğlunun civic i radar servise göstermeye gittik dönüşte tam ışıklardan döndük sağda polis çevirdi ve kemer yüzünden ceza yazdı servisten çıktık test edicez dediksede kurtulamadık yani son zamanlarda bakırköy k.çekmece yeşilköy florya bizim taraflarda çok takıyolar herhalde kameralarla kontrol fazlalaştıkça bunlar dahada aç kalmaya başladı bunlar proje çizilse onada bi kulp mutlaka bulurlar

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bizde böyle bilinçli polisler yokki..

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaruyu kanadından ceviren,Ferrariyi egzoz sesinden,s2000i çift egzoz diye ceviren ve sadece rüşvetle işleyen bir sistemde o zihniyetteki adama projede versen hiçbirişe yaramaz orda ne yazdığını bile anlamayacaktır.Egzozdan vazgectim abartı egzozlardanda.Benim tek sıkıntım cam filmi konusunda.Kız arkadaşımı bacımı rahatsız ediyorlar istanbulun göbeğinde bile öküz herif dolu it kopuk dolu.Trafikteki aracların %40 ında cam filmi var artık ve hala cam filminden ceviriyorlar sadece pes diyorum yuh diyorum,Allah kahretsin bu zihniyeti diyorum!!!!

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepimiz oldukca doluyuz anlaşılan herkeze teker teker geçmiş olsun diyorum..O gun akşam sıteye sorun olmaması için arada gecen bir çok konuşmayıda yazmadım yazsam koparsınız..Benı cevırdiği zaman standart bı sıyah A3 bız bakarak gecıodu tamda kırmızı yandı sansa cocuk beklerken polıs koştu sağa çek sağa dedı cocuğun arabası hiçbişey yapılmamış bi a3 sadec egzos var oda tam değil kafa gıbı gozukuyodu sadece cocuk memeur bey benım arabamda bişey yok desede anlatamadı terfaık ekıpşerını oda bekledı sonra oda benımle beraber havaalanı kavşağına getırııldı trafık ekıplerı aracaı ıncelıyıp duruyolar bişey bulamıolar her şey orj. fılm bıle yok o ınsanın yerınde olsam benım ıcın cevvrıldığınden dolayı kalayı basarım valla en az kendı arabam kadar uğraştım bende o arabada bişey olmadığını soleuyorum dınlemıyolar bıle en son komser geldı kapat kapıları tavan lambanı sondur dedı bu arabada fılm var dıo aslında yok dosemeler sıyah olduğu ıcın koyu gozukuyo sadce sonra actık camı gosterdık bı sıyahlık olmadığını he tamam dedı gaza bas dedı onu dınlıyo ve en son dediği şey yuh dedırtı bana bu jantlar kaç inçç orjın değilki dedı cocğun jantlarıda a5 jantı onuda zar zor anlattık sonra gonderıdler...Bedel ne olursa olsun ben bu işi çözcem 20 mılyara yakıın para harcadım bi 3-5 daha harcarım ınat ettım cunku neden rahat rahat bınemıyımkı..Bugun valılığe falan gıdıcem bakalım gelışmelerı yazarım burdan tekrar..

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    STeam Nick'li Sezai arkadaşımız bu konuda çok uğraştı sanırım oda vazgeçti sonra sana tecrübelerini anlatsın.

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımın boya işlemleri bitince kanat dahil olmak üzere tüm eklediğim parçaları ruhsata işleteceğim. ancak egzos işlenemiyor. bununla ilgili olarak ankara'ya bakanlığa bir yazı daha yazacağım. (daha önce bodykit, kanat, jant vs işletilmesi için yazı yazdım ve onay almıştım) bakalım ne cevap gelecek. TUV onaylı egzos kullanıyorum neticede. TUV onayınıda yollarım yazı ekinde bakalım ne olacak.

proje çizimi içinse TSE onayı bulunan makine müh.leri 3yönlü resmini çizecek aracının ondan sonra o çizimle ve aracına yaptırdıklarının faturası ile muayene ist. gidip muayeneden geçiceksin. muayene onay belgesi ile bağlı olduğun şubede işlemlerini ruhsatına işlettireceksin.

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    STeam Nick'li Sezai arkadaşımız bu konuda çok uğraştı sanırım oda vazgeçti sonra sana tecrübelerini anlatsın.
    kesinlikle vazgeçmedim ve işlettircem ben. bağlı oldğum şubedeki komserler ile konuştum, "siz çizimleri yapın getirin biz işleriz" dediler.

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egsoz sistemi haric herseyi isliyorlarmis galiba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cam filmine formül bulun,cam filmine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STeaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle vazgeçmedim ve işlettircem ben. bağlı oldğum şubedeki komserler ile konuştum, "siz çizimleri yapın getirin biz işleriz" dediler.
    Ben vazgeçtin sandım güzel arkadaşım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar sölüyorum doktor raporu işe yaramıyor.

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolay bi örnek vereyim eski taktigim cam filmi ve egzosa..aracımda satılık yazısı gezdiriyordum polis cevirirse abi aracı satar ayak yara açma bana vs... 2 kere tuttu yani
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımda satılık yazsızı vardı (98 model 115.000km.de vtec) polis durdurdugunda memur bey aracım zaten satılık satar bana ceza kesme gibisinden
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve bariz şekilde bir fark var. Buna dikkat ettinizmi bilmiyorum. Avrupa yakasında kurtulma şansın % 85 Anadolu yakasında % 15 Anadoluda kesin bağlıyorlar. Özellikle Cadde etrafı.

Bu arada benim arabamda fabrika çıkışı Nikelaj ön böbrek var. Ama şuan siyah bir iki defa dikkatlice baktılar arabanın önünden trafik ekipleri biriside gelip sormadı bu orjinalmi değilmi diye. Sorsalar Doğuşun Black Edition Yazan faturasını sunacağım kendilerine.

Ve ayrı bir konu bu arabayı film olmadan kullanan çok az kişi tanıyorum. Zaten arabanın fabrika çıkısı camları karartılmış. Ön camda film yoksa sorun olmaması lazım cam filminin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)