bayanlara daha toleranslı davranıyolar bence film mewzusunda ve de jiplere.. babamda sorento warken hiç sorun yaşamadım filmden..
bayanlara daha toleranslı davranıyolar bence film mewzusunda ve de jiplere.. babamda sorento warken hiç sorun yaşamadım filmden..
bizim connect te de 2 numara film var babamı cevirmişler gecende babam usta bir heves ettik hem yazın klima calısırken %20 yakıt tasarrufu ediyormus araclar bir iddaadır taktık filmleri demiş heves yaz sonunda gecer demiş babam poliste eve gidince sok onları bir daha görmiyim demiş
valla bılmıorum ıstedıklerı sekılde ıstediği cezayı kesebılıoar ama benım en cok sahıt olduğum olay sakın davranırsak muhalefet olcak cevaplar vermezzsek daha ılımlı yanaşıolar kurtulma oranı dahada artıyo bence...Ben ılk arabadan ınerken ellerımı yukarı kaldırdım teslım oldum 23 yasındayım tek sucum modifiye yapmak dedım hıc bişey demedıler bi 5 10 dak sonra sen nedemıstn ınerken dedıler tekrarladım dedıklerımı baya gulduler...Bolede olabılıo bazen..![]()
Polislerin bir çoğu film konusunda çifte standart uyguluyorlar, birini durduruyorlar o an çevirmenin önünden zifiri karanlık yüksek model bir bmw mercedes veya kocaman bir jip geçsin tık yok... bir keresinde çifte standart yaptıklarını komiserin yüzüne direk söyledim cevap vermek işine gelmedi demediğini bırakmadı git çabuk filmlerini sök kaybol burdan dedi (:
Dediğinize katılmıyorum lüks otolarıda ceviriyorlar.Cadde üstünde bir cafede otururken yoldan gecen arabalara dikkat ediyorum abartmıyorum 5arabadan 3ü filmli bazısı acık bazısı koyu ton ama çoğunda var.Insanları zorla illegal işe itiyorlar.Ben egzozumdan feragat ederim öne plakamıda takarım ama cam filmini cekerim cekmeyede devam edicem işin doğrusu bu.Gözümün önünde neler yaşandı son 2 senedir bagdat caddesinde.Bu ortamı engelleyemedikleri sürece film olayımı durduramazlar.Ben kız kardeşimi kız arkadaşımı annemi yolda bulmadım! Daha bugün yol kenarında dururken it kılıklı bi herif yanaştı buralı değilmişmişde paraya ihtiyacı varmışmışta...yeminlen sölüyorum filmciyi aradım bastım gittim komple ön cam dahil cektirdim açık geldi içi görünüo cart güneşte cmrts gidiyorum en koyusunu cektiricem bu iş böle kendi kendimi korumak zorundayım.
film şart zaten istanbulda filmsiz gezilmez
can güvenliği diye birşey yok trafikte birsürü denyo dolu aracın içini göremedikleri zaman çekiniyolar
Birde sanırım sadece film oldugunda sorun cıkmıyor....
cunku trafikte yada normal sehiricinde sehirlerarası yollarda oncamda dahil komple filmli araclarla yolculuk yaptım surenden dolayı ne cevirme oldu nede olmus....sakin kullanım onemli galiba....![]()
Valla bizim E66'yıda hic cevirmiyolar gerci ızgaraların arkasında ki mavi/kırmızı ısıklarında etkisi olabilirAma dediginiz dogru biraz arabaya gore muamelede yapılıyor,Cogu Suv zaten bagaj kısmı ve arka camları orjinal siyah olarak geliyor,on 2 camdada olunca pek bisey demiyolar..Ama iste Compact ya da hafif modlu bi araba oldugu zaman isler degisiyor hemen cıkarttırırlar filmleri ya da yazarlar cezayı..Bence soyle bi durum olabilir belli bi koyuluga kadar serbest olabilir ve onaylı urunler kullanılabilir?..Bazı araclar gercekten abartıyorlar haliyle polislerin ilgisini cekiyor bu da.Umarım bi cozum bulunabilir..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bisey merak ettim,affiniza siginarak.
dediginiz butun herseye cogu yakinmaniza katiliyorum..
peki ben yurtdisindan geldim tamamen std. aracim var bitek on cam haric komple cam filmi var,beni baglarlar mi cam filminden?yada ceza yemem olasi mi?net bi bilgiye ihtiyacim var tr'de sknti yasamak istemiyorum
tesekkurler =))
- K -
________
Dr.Ecu
kesin bilgi lazim bana isin acikcasi.polis durdurdugu zaman šu šu šu nedenden dolayi yazamassin diyebilmem lazim..yada sadece yabanci plaka olmam yeterli mi![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
benim ülkemde yasal desen yeterli inanmassada ruhsattan bi yazı okutursun başka dildeki bu yasal demek dersin hah![]()
Onurcum birsey olursa ararsın hallederiz
Bu arada dikkat cekici her otomobil polis icin bir baglama sebebidir.
Benim arabamda ses yok bisey yok, cam filminden sarıyorlar.
Cam filmini gectik, bu sıralar egsozun seklinden büyüklügünden sarıyorlar.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
valla kac defa ogs EDS n varsa gectim,hatta gumrukten cikarken aha dedim simdi tek tek cikartcaklar onume hicbisey cikmadiohh dedim n guzell
haha
olum ararim aramasina eyvallahta her allihin gunude arayamam yani utanirimbide artik standart araba spec
'05 407 aldim bugun itibariyle
bitek cam filmi olcak ondanda cevirirse zaten
![]()
@ Murat ;
ruhsattan bisey okutmak mantikli aslind deneme yanilma yontemi yerse eger neden olmasin yaparim seve seve
hahaha
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)