Başucu kitabım ;
Ruh Adam - Hüseyin Nihal Atsız
Başucu kitabım ;
Ruh Adam - Hüseyin Nihal Atsız
Muhsin Yazıcıoğlu suikastı----selman Kayabaşı-orhun Ertuğrul Bozok
Ramazan Kurtoğlu----Tanrı İmparatorluğu Ve Türkiye
Alacakaranlık serisini ve açlık oyunları serisini okuyabilirsiniz. Ben iki seriyi de bitirdim.
MAstermind Sherlock Holmes Gibi Düşünmek - Maria Konnikova (Anna Kornikova yazmış gibi okunabilir![]()
)
Up. Konu güncel kalsın.
Tavsiye edildi mi bilmiyorum ama Zülfü Livaneli' nin Huzursuzluk ve Bir Kedi Bir Adam Bir Ölüm' ü bitirdim. Şimdi Serenad' a başlayacağım.
Başka önerisi olan var mı?
Din'i kullanarak nasıl dolandırıcılık yapıldığını merak edenler için İsmail Saymaz'ın Şehvetiye Tarikatı isimli kitabını öneririm şok oldum okuyunca
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Birçok kitap ulaşılabilir durumda.
PDF Drive - Ucretsiz kitaplar arayın ve indirin.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
iskender pala-abumrabum
çok detaya inmeden kitapla ilgili düşüncelerimi aktarayım;
Kitap genel olarak yanlı bir şekilde yazıldığı için eleştirilmiş fakat geçerli tarihi temellere dayanılarak yanlı bir şekilde yazıldığı için kötü olmamış. Mesala bazı kitaplarda yazar bir düşünceyi size dayatmak ister ve bunu yaparken sağlam temellere dayanarak yapmıyorsa size bayıcı gelecektir, hele birde sizin görüşünüz yazarın görüşünden farklı ise dayanılmaz olabilir. Zaten yanlı bir şekilde yazılmış bir kitabı okurken eğer size dayatılmaya çalışılan düşünce, sizin kafanızda fırtınalar oluşturmuyorsa, o konu hakkında yeniden düşünmenizi sağlamıyorsa muhtemelen bilimsel temellere dayandırılmamış veya bu temellerden kitapta bahsedilmemiş demektir. İşte bu kitap böyle bir kitap değil. Hikaye olarak Hz.İbrahimin sakladığı hazineyi arayan grupların başından geçenleri anlatıyor.Hikayeyi anlatırken de batı medeniyetinin,doğu medeniyetini kimliksizleştirme çalışmalarından,batı medeniyetinin kendini üstün göstermek için yaptığı çalışmalardan,doğu medeniyetinin göbekli tepeden de anlaşılacağı üzere ne kadar engin ve eski bir kültüre sahip olduğu düşüncesini okuyucuya aktarmaya çalışıyor. Fakat bun durumun hikayenin içine güzel yedirildiğini düşünüyorum,biraz nasihat havası veriyor ki,bu da ayrı bir lezzet katmış.
En son Vladimir bartol'un Alamut'u okudum. Roman olarak yazılmış ancak inanılmaz güzel ve sürükleyici. Şimdi Alamut ve Hasan Sabbah ile ilgili bir kaç kitap sipariş ettim. Genel olarak yüzeysel bilgilere sahiptim, okuduğum kitaplarda vs geçerdi kısada olsa. Şimdi tam araştırmak sitiyorum, merakımı epey uyandırdı.
Gutenberg
E-kitapçılar için iyi bir kaynak.
Oxford, Cambridge falanda kütüphanelerini açmış durumda. Güzelce sömürün, binlerce poundluk kitaplar var. Paha biçilemeyecek tarihi el yazması örneklerde taranmış.![]()
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
yok mu güncel tavisyesi olan, dan brown, iskender pala gibi yazarların kitaplarını seviyorum, bu tarzda başka yazarlardan önerisi olan varsa çok iyi olur.
Güncel değil ama uzun süre sonra 2. kez okuyorum Yüz yıllık yalnızlığı okumayan varsa tavsiye ederim kesinlikle
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Dan Brown - kayıp sembol
Jack London - cinayet şirketi
Hande Alteylı - Kahperengi
yusuf atılgan - aylak adam
Elif Şafak - İskender
bunlar hiç tereddütsüz olarak insanlara anında önereceğim yegane kitaplardır
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
Okumalarınız ve kitap seçimleriniz çok iyi ama lütfen o kitaplarda anlatılanların büyük oranda kurmaca olduğunu unutmayın.
Özellikle sanatsal (edebî) kitaplardan alacağınız en önemli şey keyiftir, bilgi değildir. Sakın orada anlatılan her şeyin doğru olduğunu düşünüp inanmayın. Tadını çıkarın kurgunun.
Çok haklısınız bu söylediğinize sonuna kadar katılıyorum ve rumuzunuzu görünce listeye bir kitap daha eklemen istedim ;
Zülfü Livaneli - Leyla'nın Evi
livanelinin neredeyse tüm kitaplarını okumuş olmama rağmen bu kitap bende ayrı yer etti büyük ihtimalle günümüz kuşak çatışmalarını açıkça ortaya döktüğü içindir
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)