Sabahattin Ali - Kuyucaklı Yusuf
Paulo coelho- Simyacı
İskender pala- od
John verdon- aklından bir sayı tut
Sabahattin Ali - Kuyucaklı Yusuf
Paulo coelho- Simyacı
İskender pala- od
John verdon- aklından bir sayı tut
Trevanian - Şibumu
Aklımın biraz karışık olduğu bir dönemde okudum ama gene de önermelerin hepsini anladığımı düşünüyorum. Bazı bölümlerine ciddi güldüm. Kitapta, neredeyse her millete bir eleştiri var. Övüldüğü kadar güzel bir kitap, herkese tavsiye ederim. Benim okuduğum yeni baskıydı ve cinsel teknikler ile elle adam öldürme teknikleri, okuyucu denemesin diye sansürlenmişti. Anladığım kadarıyla birinci ve ikinci baskılar sansürsüz ama fiyatları çok pahalı.
Trevanian - İnfazcı
Ben çok ısınamadım ama kötü kitap diyemem. Şibumiyi okuduktan sonra biraz üzdü tabi.
Hellboy - Mike Mignola
Kesinlikle okunması gereken çizgi romanlar arasında ki aldığı ödüller de bunu destekler nitelikte. Bu seri hakkında fazla yorumda bulunmayacağım heyecanı kaçmasın![]()
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
Ahmet Ümit - Bab-ı Esrar
Bittiğinde çok mutlu oldum. Bana bir şey kattığını düşündüm kitaplar. Üzerine, akşamlar boyu konuşup sohbet edilebilecek kitaplardan. Herkese tavsiye ederim. Aslında keşke okuduğumuz kitaplar hakkında konuşup, sohbet edebileceğimiz bir ortam olsa. O kitaptan yaptığımız çıkarımları birbirimize aktarabileceğimiz, gözden kaçan noktaları gösterebileceğimiz bir ortam olsa. O kitaptan, anladıklarımızı birbirimize anlatabilsek. Sözün özü, herkese okumasını tavsiye edeceğim bir kitap.
İskender Pala - Karun ve Anarşist
İlk bölümleri biraz sıkıcı geldi ama devamında keyif alarak okudum. Tavsiye ederim.
İskender Pala - Kervan
En sevdiğim İskender Pala romanlarından biri oldu. Tavsiye ederim. Vehhabi anlayışının ortaya çıkışı ve zamanında engellenmemesi ile ilgili yapılan tespitleri, günümüzdeki fetö vb. örgütlerin zamanında engellenmemesinin sebeplerine de benzetiyorum.
Ayşe Erbulak - Cinayet A.Ş.
Aslında serinin ikinci kitabıymış. Yine sıralamayı bozarak okumuş oldum. Katil kimdi felan diye bir durum yok, zaten ilk kitabı okuyanlar katilleri tanımış oluyor. Ama olay akışı gayet güzeldi, cinayet yöntemleri de güzeldi. Tavsiye ederim.
Eğer para ile ilgili konulara başlayayım finansal okur yazarlığa sıfır noktasından artık bir giriş yapayım diyorsanız :
Babil'in En Zengin Adamı
Bu kitap bence liselerde zorunlu olarak okutulmalı. Yetişkinlerin de bence bir kaç kez okuması gerekli.
Bunun peşinden :
Zengin Baba Yoksul Baba
Kinyas ve Kayra - Hakan Günday.
Okuduktan sonra kişinin kendi karakterinde belirgin düzeyde değişiklik gösterebileceğini düşünüyorum. Eskiden okumuştum ama tekrar okuma fırsatım olursa okurum. Romanın cezbedici karanlık bir havası var.
Rothschild Para İmparatorluğu Derin Yahudi Devleti-George Armstrong
Masonluk Nedir ve Nasıldır?Murat Özgen Ayfer
Gizli Dünya Devleti-Garry Allen
Glenn Meade - Brandenburg
Nazi dönemi Almanyası'na merakı olanlar için şiddetle öneririm. Hem ufak tefek tarihi bilgiler edinebileceğiniz hem de sürükleyici bir gerilim, polisiye romanı diyebiliriz.
Soner Yalçın - Teşkilatın İki Silahşoru
Dede Yakup Cemil ve Torun Yakup Cemil'in hayatını anlatıyor. Hayatlarının teşkilattaki dönemlerine odaklanılmış. Çok akıcı, polisiye roman tadında. Özellikle Torun Yakup Cemil bölümleri çok iyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)