çok doğru abi memleketçilik yapmayalım bencede... Her iki tarafa da başarılar kazasız belasız dostça bi buluşma olsun :)
Printable View
Gran Turismo 5'te bir deneyim nolacak dedim.Sonuç bu şekilde.Alakası yok ama bakalım neler olacak. :)
Her iki tarafa kazasız belasız gazlamalar.Sağ salim evlerine dönerler inşallah.
Link
bu forumda film ceken cok , ozellikle "konulu" aman diim bir anda icinde bulma kendini , birak insanlarin anahtarlari kendine kalsin , varsa atarin giderin insanlara anahtar koymalari yonunde degil de , elinde olanla tavsiyelerde bulun derim . bugun gecen yarin gecilir deneyenler kendi arasinda dener eder, olan 3. sahislara olur aman diyim .
Böyle konularda rüzgar yapan çok oluyor hep Mustafa, anahtar koyma falan nedir kaç yaşında adamlarız muhabbet öyle bir seviyeye düşüyor ki akıl almıyor :)
Daha düzgün bir zamanda denenseydi keşke ramazan günü ne gerek vardı bu gerginliğe, tekerinize taş değmesin kazasız belasız denersiniz inşallah.
Yanıyorlar yanıyorlar maşallah :) :) :)
millet tatil yoluna cıktı aman dikkat trafık durumu sıkıntılı...
biz geldik arkadaslari bekliyoruz
sorunsuz sikintisiz dener doneriz insallah.
geldik beklioruz...
Trafigin masallahi var bu saatte
arabamda sorun olmasaydı bende izlemek için giderdim en azından ramazanla basardım :D :D saka bi yanada 2 tarafada helal olsun sonuçta cıkıp basacaklar boşuna ortamı germenin anlamı yok yapılan veya yapılacak yorumlara biraz daha hassas ve dikkatli yapmak sart sonuçta herkes bu forumda birbirini tanıyo herkese hayrlı sahurlar hayırlı geceler...