Ankaradan Adapazarına vay canına :) Neyse artık olan olmuş her iki tarafada kazasız belasız hayırlı yolculuklar... İçimden bi ses doğukan abi kopartır gibi geliyor ama hayırlısı...
Printable View
Ankaradan Adapazarına vay canına :) Neyse artık olan olmuş her iki tarafada kazasız belasız hayırlı yolculuklar... İçimden bi ses doğukan abi kopartır gibi geliyor ama hayırlısı...
kazasız belasız denemeler. sag salım gıdıp gelsınler gerısı sorun deıl. mutlu eglencelı resım video beklıyoruz :)
Bence Doğukan abinin aracı önde olacaktır.2 tarafa da kazasız belasız denemeler
Buradan cok heyecanlandm izlemeye gidesim geldi tapa gaz:D
tamda bayram trafigi arkadaslar, umarim uzun basilacak duzluk bulunur.
Kazasız belasız neticelenir inşallah. Geç kalmasaydık biz de yola çıkacaktık.
Ankara ekibini destek ve takipteyim
Ancak sahsi gorusum istanbullu kardeslerimizin ankaraya gelmeleri artik miniklerden buyana gelen yok
helal olsun golfumuze:) kazasız belasız gidip gelınır ınş
Mehmeti desteklemeye bursadan geliyoruz
Allah tekrerinize. Zeval vermesin
bekliyoruz bakalım. Gidenlerin cep telefonlarında ustream varsa kanal açsın canlı izliyelim bari
sonuc bellı de bekleyelım bakalım :)
Valla heycanlandım simdi keske bizde gelseydik :D
Kazasız belasız denemeler olur inşallah bol video bekliyoruz
Neler olmuş yav :D bazookanın konusu gti sus a dönmüş :D dookan abiye helal olsun sözünün eri adam:) istanbul ekibide misafirperverliğini en güzel şekilde göstericektir kesinlikle :) dostça kazasız belasız denenir inşallah.
Benim tahminim ilk basıldığında sus öne çıkar sonra kafa burun 200den sonra golf biraz öne çıkar gibi:)
Güzel videolar izleriz inşallah:) Helal size :)
Sağolun dostlar :) eğlenelım yeter adrenalınlı saatler var onunuzde :)
Anahtarları koyun bence alem iddanın ne olduğunu görsün madem
Doğukan abi yardırmıştır tahminimce :) inşallah sıkıntısız bi deneme olmuştur ibrahim abiyle doğukan abi adamın haslarıdır kısa bi zamanda tanımama rağmen gayet mütevazi insanlardır damarlarına basılmış belli :)
250 civarına kadar 2 boy veya daha fazlası golf önde olmuştur
Forumu iyice sevdim gayet küfürsüz kıyametsiz atarsız anlaşıldı gidildi gayet güzel