küçük hacim küçük turbo kabulse bazooya atar yapıyorum :D
Bursa otobanı candır !!111!!
Printable View
küçük hacim küçük turbo kabulse bazooya atar yapıyorum :D
Bursa otobanı candır !!111!!
3 araba var gözüken :)
DÜZELTME.smdi daha detaylı okudum da bana dememişsindir heralde ayağa cagırma diye .yani dediysen de normalde bu kadar samimi olup forumda bu kadar değişmen beni şaşırtıyo.ankara şartlarında deneme olmaz demişsin niye olmasın burda deneyen arabaların canı yokmu istasnbulun arabası altın mı niye olmuyo yani en fazla kaç boy gitmeyecek 10 boymu???? gitmesin 3 gitmesin bilemedin 5 gitmesin.adamlar çatır çutur m3 ler yarış yapıyo yıllardır bir tanesi de cıkıp dıyomu ben istanbula gidersem seni geçerim diye? yapmayın abi bu kadar da denenmez denecek kadar mı everest demı oturuyoz?
chiefkadir abi düzce bunun için demişsin.ben herkesle düzcede denemeye hazırım.istanbuldada hazırım da hem o kadar gidecek vaktim yok hem yol yok 10 saniye basacam diye 300km yol + 1000 km yol gidemem.ama ankaraya gelmek isteyen olursa başımızın üstünde yeri var.
mehzent e bir kama bileme durumu yoktur kesinlikle.forumdan herkes dostumuzdur.sus s2k ile denemek istemem orda hızlı gittiğindendir.ankarada varsayalım ki 5 boy az gitsin.ben 5 boy geçersem geçmedim sayacağım.çıkarız basarız 60 70 gibi basar 250 isterseniz 300 sonuna kadar basarız.
ama ben golf le denemem derseniz m3 ler var ankarada boy boy renk renk.onlarla denersiniz.gelmeyi göze aldıysanız ben sizin yerinizde olsam caymazdım.dostluk çerçevesinde olmayan hiç bir şey olmayacağından emin olabilirsiniz
Atmolarla benim saxoyu da denemek isterim ama ancak bayram sonu parçası gelcek, yani hazır değil ...
istanbuldan gidecekler bursadan da geçin :D
anlaşılan güzel deneme olucak. yer ve zamanı pm den göndere bilecek bir abimiz arkadaşımız varmıdır rica etsem ?
adem kardesim, gel buyur ne zaman istersen basimizin ustunde yerin var. Fakat senden bir ricam var, bizim suprada problem oldu su an hazir degil, eger erteleyebilirsek seyahatini cok memnun olurum, zaten seninle deneyebilecek 2 tane araba var su an ankarada biri ilkerin ruf biri bizim supra, o yuzden sen simdi gelme biz suprayi cozelim seni davet edelim. mangalimizi yakariz, gazlariz muhabbet sohbet, savas ustayla da kaynatiriz.
uygun mudur biraderim?
Gelirseniz SUS la ben de basmak isterim.
Kimse üstüne alınmasın dedim ama pek faydası olmamış,ben forumda felan değişmiyom bro içimden ne geçiyosa söylerimde yazarımda..Bana hala saçma geliyo "gel buraya deneyelim" demek..Ankarada deneme olmaz lafı sadece sus gibi bir s2k içindi, onuda neden dediğim ve ne noktada olduğumuz görülüyo...
kadir baskan :) özledik maça gelsene yüzünü görek :D
dou fatii hadi geliomusunuz ng de burda sus ta burda DF de burde JR de burdarol de burda AX de burda k24 ü saymıyorum ama oda burda :) hadiiii