ben yinede bi hatırlatıyım dedım.
bende hıslerıme guvenıyorum kımse gelmeyecek ankaraya
vallla helal olsun adamlar ıyı yapmış oyunu
fakat golfun 2 de sarmasını hesaba katmamışlar.
bu nasıl bı dusunce tarzı selcuk. 600 kılometre yol yaptık. denız sevıyesıne ındık deneme ıcın. stepne bile sökmedik arabadan.
karşılığı nos bağla sapa gönder oylemı.
ben sana tek bısey soyleyım ne sen ne Mehmet ne ozgun hıc kımse golfun bu kadar gececegını beklemıyodu..
denemeden sonrakı surat ıfadelerınden de bellıydı bu durum.
gecılecegını bıle bıle kımse cekıcıye araba yukleyıp gelmez.
ıkı tarafta bız gecerız dıye geldı. 1 taraf ın dusundugu oldu.
Sonuç beklediğimiz gibi idi, sus plakalı araba susmuş gerçekten, golf'un m3 ve 335'i nasıl geçtiğini gördükten sonra bir kere daha helal olsun diyorumüşenmeyip o kadar yol gidilmiş, emek zaman para en cok da zevk var bu işin içinde, tatlı atışmalar olduğu muddetçe sıkıntı olmaz kanımca
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
ne konuymuşşş beeee sanki beşiktaş bursa maçı gibiiiigolf helal olsun hiç üşenmeden geldi denedi ve GİTTİ .... sk2 de helal olsun atarı yaptı en azından R YAPMADIII ..
maşşallah deneyen araçlaraaa![]()
Bole igneliyici laflar soylenirse ortalik yine kizisir
Gecmissiniz olay bitmis bnce tadini cikartin
S2k gecildi ama benim gozumde iyi olan s2k ydi bircok kisininde gozunde ole gozukuyodur eminim
Ama yaris yaristir iki tarafada tebrikler
yazılanlarn coğunu okudum bunuda tabiki bunda ne var hiçbişey yapmadan gitti adam bahanemi ha bahaneyse ayarcısınıda alıp gelse dahada güzel fark olurdu bumu ? korktumu oluyor şimdi başından beri deniyelim diye dookan değilmi ? araba yokmu yokmu diye biyelerini yırtanlar sustu şimdi. daha fazla çirkinleşmesin olay ne gerek var ?
öncesi sonrası
20 sayfa olmuş videodan önce yorum yapanlarda videodan sonra genele bakınca bi sus'kunluk olmuş.
maaşallah araçlara.
Golfü can-ı gönülden kutluyorum. Herkes kalkıp ankaradan oralara kadar gitmez hemde ayarsiz hazirliksiz tam takili ve 300 km arabaya yol yaptirip arkasindan iddali bi deneme.. Golf gececegini 60-295 videosuyla zaten belli etmisti. Denemenin adaleti buydu zaten.
bizde okadar çok konuşup böyle susanı görmedik inanmışlık böyle birşeymiş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)