User Tag List

Sayfa 39/51 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
960 sonuçtan 723 ile 741 arası

Konu: bazooka ankara deneme talebi

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozgun kanka ogunde konustuk farkındaysan ben denem oncesıne kadar atarlı sonrasındada tebrık edıp beklemede kaldım ama ne zamankı sık sok gırdı ıs değiilir s..kerım arabasınıda tekerınıde burda yazmaya gerek yok sex nasıl yapılır onu ıspat edıcem ben sadece orda pastel konusunda ne dedjm evet benım yazmam lazım dedık guldum bunda sıkıntı yok

Ama soluyorum ben kıtlendım daha kımse s..mde olmaz sen bıle bana gıtme desen ben o gtı yakalayı sex ın nasıl yapılcagını ispatlıycam he bunla ılgıkı ozur dılerler ok derım

Mehmet,

bu kadar hırs zarar getirir. seni tanımıyorum. Ankara'dan gelen ekibi tanımıyorum.

sex gibi terimleri karıştırmasan daha doğru olur.

sen aracını geliştirirken diğerleri de araçlarını iyileştirebilir. Böyle bir durumda roller değişir.

çok hızlı hale getirip teste çıkarsın, radyatör hortumunun kelepçesi bozulur, herhangi bir sensör bozulur, ufak bir arıza olur, o gün araban yavaş kalabilir.

senin bugünkü hırslı durumuna bundan 13 - sene önce düşen biri olarak başkalarının bu duruma kapılmamalarını öneriyorum. Benzer hatayı yaptım, şu anda keşke yapmasaydım dediğim hatalarımdan biri hırsa kapılıp yorum yapmak.

Ne yapmanı öneriyorum?

- Yurt dışından kitaplar alıp okuyup bilgi dağarcığını geliştirmek.
    - Turbo sistemi uygulayıp N/A dan kurtulmak.
    - Aracını kendi kendine bol bol vbox ile ölçüp, belli bir noktaya getirmek.

Kısa bir hikaye:
    Sene 2000.
    Pembe M3e supercharger taktık.
    Sertan (Siyah supra'nın sahibi) o zaman C5i var.
    C5 Corvette'e eksantrik ve 200 shot nitrous takmış.
    Denemeye çıktık.
    O zamanlarda edirne yolunda araba yok, asfalt bomboş.
    M3 ün blow off valf bozulmuş, haberimiz yok.
    1. gazlamada C5 M3 ün içinden geçti. İnanamadım, 200 shot neymiş o gün anladım.
    Benim de blow off çalışmayınca emme manifoldum patladı.
    Blow off çalışsa bile M3 ün içinden geçerdi. M3 420 motor beygirine sahipti.
    Sertan ile Yeşilköy'e döndük. O gün çok hırslanıp kendime zarar verdim.
    Sertan'a da iyi davranmadım, ayıp ettim.
    Aracı daha hızlı olanı tebrik etmek elini sıkmak lazım.
    Mekanik spor her an her şey olabilir.

Aradan 13 sene geçti, Pembe M3 100-200 km/h 3,85 koşuyor, halen çalışmaya devam ediyoruz, hedef 2,99 saniye.
    Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah

RUF50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ghibli bak şimdi Mehmet rüyaydaydı uyandı bunu kimse inkar edemeez ama onu gaz layanları kızmak lazım mehmet normalde hareket etmez bile gelmez oralara yani fakat kedide gaza geldi ise , onun gt28 li olduğunu bilseydim inan bana ben oraya gidip okadar işkenceyi çekmezdim

mehmetede boşa gidiyorsun derdim Gerçi ben k04 lü sanıp genede ancakk yan yana gidebilirsin mehmet die sölemişimdir orası ayrı

mehmetin lafı var gartip garip onlarda mehmet haksız evet dooğukan güzel yazmış orda söleyeceğinide söledi ama dış kapının mandalları burda konuşursa olmaz mehmete cvpını verdi doğukan yolda indi kalem getirmedim sen getirdimi dedi güldük eylendik burdada yazdı ama olayı büyütmenin manası yok mehmet haksız

@bilal ilker abinin M3(e46) en hızlı M3 suanda 92 93 9495 hepsine iteleyi veriyor ilker abide abimiz istediğimiz zaman deneriz ilker abiyi geçen varsa son halini lütfen yazsssın gerisi boş yorum yapmasın aynı sey baskalarıiçindegeçerli anladınız sanırım

Fatiiiiiii Gel lan Kavga edek hadiiii yavas 5 silindirsana diom
    oz cum malesef e30 swaplar bızı cok geciyor memet kardesım gelseydı 2 adet denıce arac vardı bızı gecerdı
    ruf50 m3

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi harfıyen haklısın benım kıtlendıgım konuyu bel altına vurmaları zekıce esprıler yapılabılınır gulerız cahıl adam degılız ama s2000 soyunup gelmıs golfte yapcagını yapmıs derlerse bende anladıkları dılden konusurum yoksa harfıyen haklısın
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi harfıyen haklısın benım kıtlendıgım konuyu bel altına vurmaları zekıce esprıler yapılabılınır gulerız cahıl adam degılız ama s2000 soyunup gelmıs golfte yapcagını yapmıs derlerse bende anladıkları dılden konusurum yoksa harfıyen haklısın
    Kaçırdığınız nokta var, sizin alındığınız cümleyi araç sahibi yazmıyor ancak bu cümleleri direk siz araç sahibine yazmışsınız; bir derdiniz sıkıntınız varsa bu soyunma mevzusu ile ilgili yapacağınız yorum ya da kızma yada neyse cümleyi kurana olmalı araç sahibine değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ona dedımkı şaklacılarını sustur susturmazsan ben senı tanırım herhangı bır mudalede bulunmadı tayfasıda o mesajdan alıntı yaptı
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya neyse konu sılınsın iş icraata donecegı zaman yenıden konusulur

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence artık olayı 'Ankara' genellemesiyle konuşmayın, sonra çok kişi üzerine alınıp yazınca sorun oluyor... 270 HP atmosferik araçla bir meydan okuma yapıldı, sürpriz yumurta değildi sonuçta hangi araca meydan okunduğunu herkes biliyordu, gelemezsin, gelemeyecek denildi, gel masrafların benden bile denildi, sonucunda dookan gitti geçti geldi, bunun nesi 40 sayfadır tartışılıyor anlamak güç... konunun başlığı bazooka, denemeyi yapanlar başka, konunun gidişatı ne olduğu açıklanmayan araçlarla rövanş talebi...

yapmayın bu kadar, geriye sayım yaparken, gel paranı ben vereceğim, zaten gelemezsin diye yazılırken kimse o yazanlara bu uslüpla cevap yazmadı, sadece çağrıya icabet edip gerekeni yaptı...

şimdi geçilenin de yapması gereken tebrik edip (ki zaten etmiş, sitede de yazdı) konuyu kapatması, rövanş istiyorsa da hangi aracı hazırladığını kimle yapmak istediğini açıkça yazarak davet etmesidir... haaa buna cevap verilir verilmez işte o başka bir konuda devam eder, ama bu konu açık kaldıkça seviyenin düşeceği aşikar, cümlelerde şehir isimleri geçtikçe de konuya katılımın artacağı da aşikar... Barlas nasıl soyunma-giyinme ya da gidip-gelme muhabbeti yapamazsa, konuya yazan Ankaralılar için de 'hepsinden 10 ar TL para mı topladın' denemez...

herkes aklı selim olsun lütfen, cidden maksadını aşıyor bazı yorumlar...
    cok dğru abı. artık bence konuya dur demelı ıster ıstemez kalpler kırılıyor ortam gerılıyor.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben fatihii sitiyom Where Are you Fatihhh
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RUF50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oz cum malesef e30 swaplar bızı cok geciyor memet kardesım gelseydı 2 adet denıce arac vardı bızı gecerdı
    hemen çevirim olsun sen bizim gönlümüsün sampiyonusun hauhauhauhauh
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki aracada maasallah yarisin hemen sonrasinda mehmet konuyu cok guzel ozetlemis helal olsun.adamin arabasi hizli bizi gecti yazmis daha ne desin.kii adam atmosferik 2 litre ile turbolu makina ile gazliyir bu bile yeter.dogukanin arabayada maasallah.mehzentle dogukani biraksak ne kavga olur ne gurultu ama hep 3.sahislardan dolayi mevzu ankara istanbul kavgasina donmus.en azindan kazasiz belasiz olmus maasallah hepsine

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler allah aşkına bi sirkilin kendinize gelin ne yapıyorsunuz siz yaa ????

herşeyi geçtim şu ramazanda yaptığınız işlere konuştuğunuz laflara bakın lütfen....

mehmetin bazı talihsiz konuşmaları olmuş ama adamlığını yapıp tebrik etmiş

gti sahibi arkadaş haklı olarak gereken yorumları yapmış

ama görüyorumki ankaralı arkadaşlar bunu üstlerine alınmış ve bayaa talihsiz cümleler kullanmış üzücü durum umarım daha da uzamadan konu kapanır deneyen araçlara ve cümlemize allah kaza bela göstermesin
    PROJECT 01

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatiii hazırla malını bu sefer senın ıcın gelıcem kaf yazmakla vakıt kaybetmeyın malınızı hazırlayın
    napacan atmosferik s2000 e 500 shotmı basacan bekliyom gel hadi

şimdi fatiii çok erkek yazar gördüm seni birdaha deneyecekmisiniz peki deneyelim dersek? ankaraya gelirsek yada aynı yerde ?

burdaki kimsenin allahtan baska korkusu olduğunu düşünmüyorumki sizden yada siz bizden korkun yanlışmı lütfen sakin geçtiysen geçtin her arabayı illlaki geçicek bir araba cıkar ondan dolayı boşa yazma lütfen bu şekilde sölemedi deme kibar kibar yazdım sanırım çok kibar oldum huahuauha

düşmez kalkmaz 1 allah sakin olun
    kibar feyzom o s2000 ankarada golfü geçemez ben sana o kadar söyliyim.bundan sonraki deneme ankarada olur olursa zaten

Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğin m3 ler, e30-e36-e46 kasalar zannedersem, Ankara nın en hızlı m3' u ne kadar hızlı? İlker abi ile konuştuğum zaman e92 m3 kadar hızlı demişti. Senin fikrin nedir? Ya da bahsettiğin m3ler içinde yapılı e92 m3 ler de var mı? Bir kıstas söyleyebilir misin Ankara nın m3 leri için.
    kıstas şöyle veriyim o s2000 in golfün peşinden gittiğinden daha yakın bu rakımda m3 pompa benzini ile gidiyor gerisini siz düşünün

Ben bu m3 mesajını gormemıstım

Mz4 vıdeomu koyummı fatııı

Sen arabanı hazırla fatıı elalmnkıyle gelme
    gel sen gelde ben sana video çekecem m3 lerle benim mal bekliyo sen gel direk saydıracam sana

ghibli bak şimdi Mehmet rüyaydaydı uyandı bunu kimse inkar edemeez ama onu gaz layanları kızmak lazım mehmet normalde hareket etmez bile gelmez oralara yani fakat kedide gaza geldi ise , onun gt28 li olduğunu bilseydim inan bana ben oraya gidip okadar işkenceyi çekmezdim

mehmetede boşa gidiyorsun derdim Gerçi ben k04 lü sanıp genede ancakk yan yana gidebilirsin mehmet die sölemişimdir orası ayrı

mehmetin lafı var gartip garip onlarda mehmet haksız evet dooğukan güzel yazmış orda söleyeceğinide söledi ama dış kapının mandalları burda konuşursa olmaz mehmete cvpını verdi doğukan yolda indi kalem getirmedim sen getirdimi dedi güldük eylendik burdada yazdı ama olayı büyütmenin manası yok mehmet haksız

@bilal ilker abinin M3(e46) en hızlı M3 suanda 92 93 9495 hepsine iteleyi veriyor ilker abide abimiz istediğimiz zaman deneriz ilker abiyi geçen varsa son halini lütfen yazsssın gerisi boş yorum yapmasın aynı sey baskalarıiçindegeçerli anladınız sanırım

Fatiiiiiii Gel lan Kavga edek hadiiii yavas 5 silindirsana diom
    yavaş 5 silindir hazır hacıda sen çok erken kalkıon ben bu saatte yatıyo oluyorum

Ozgun kanka ogunde konustuk farkındaysan ben denem oncesıne kadar atarlı sonrasındada tebrık edıp beklemede kaldım ama ne zamankı sık sok gırdı ıs değiilir s..kerım arabasınıda tekerınıde burda yazmaya gerek yok sex nasıl yapılır onu ıspat edıcem ben sadece orda pastel konusunda ne dedjm evet benım yazmam lazım dedık guldum bunda sıkıntı yok

Ama soluyorum ben kıtlendım daha kımse s..mde olmaz sen bıle bana gıtme desen ben o gtı yakalayı sex ın nasıl yapılcagını ispatlıycam he bunla ılgıkı ozur dılerler ok derım
    mehmet gerçekten sen o golfü ankarada atmo s2000 le geçeceğini düşünüyomusun 100 shot ready yani 100 yetecekmi bakalım

Ben ona dedımkı şaklacılarını sustur susturmazsan ben senı tanırım herhangı bır mudalede bulunmadı tayfasıda o mesajdan alıntı yaptı
    burda çok konuda bize karşı şakşakcılara kimse dur demiyodu nooldu bizim şakşakcılarmı sorun oldu şimdi.hepimiz şakşakkcıyız #direnşakşakcı

ben fatihii sitiyom Where Are you Fatihhh
    i ** here men fire in the hole.go go go
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nooldu eteğinmi tutuştu nos mos yazıyosun sıze aynı pazara gıdıyomus gıbı bı arabayla gelicem

Cesaretınız kırılmasın sakın şimdi

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nooldu eteğinmi tutuştu nos mos yazıyosun sıze aynı pazara gıdıyomus gıbı bı arabayla gelicem

Cesaretınız kırılmasın sakın şimdi
    yanlış anlamada 100 nosla golfü zaten geçemen beni geçmek içinde nosun kafasını direk emmeye vermen lazım nozlesız he genede geçebilirmisin orasını deneyince görürürüz..

bu arada gelmeden 6. viteside yaptırda sonra adapazaraındaki gibi cırtlamasın
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamada 100 nosla golfü zaten geçemen beni geçmek içinde nosun kafasını direk emmeye vermen lazım nozlesız he genede geçebilirmisin orasını deneyince görürürüz..

bu arada gelmeden 6. viteside yaptırda sonra adapazaraındaki gibi cırtlamasın
    ) fatiiicim safa yatma agzın bu kadar laf yapıyosa zekısındır ordakı ınce öesajı almıssındır

kerem_euk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu isin sonu 2jz swapla biter s2k o zAman gecer iste
    Arif Gökdemir(R-Turbo)

***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
    http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2jz swapla golfmu gecıcem ve sevıncem

kerem_euk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2jz swapla golfmu gecıcem ve sevıncem
    Abi yanlis anlamasin kimse ama n/a f20 ile o gecme isi cok zor yaw
    Turbolar hep bi sonraki denemeye daha hizli gelebilir ama biz n/a lar bi tarafimizdan ter akiyo ordan 1 boy surdan 2 beygir die haksizmiyim
    Arif Gökdemir(R-Turbo)

***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
    http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kerem_euk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yanlis anlamasin kimse ama n/a f20 ile o gecme isi cok zor yaw
    Turbolar hel bi sonraki denemeye daha hizli gelebilir ama biz n/a lar bi tarafimizdan ter akiyo ordan 1 boy surdan 2 beygir die haksizmiyim
    mehmet zaten na araaba ile gelmicek ankaraya kerem. video konusunda öyle demiş yanlış okumadıysam.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)