bu tip mesaj atanlara alıntı yapmak bence en büyük yanlış :)
bırakın olduğu gibi kalsın mesaj orda kimse alıntı yapmasın 1 saat sonra bu konuya bir daha bakmıyacaktır bile
Printable View
Bazı sayfaları okudum 28 li olduğu için geçmesi normal denmiş peki sorarım size 1.8 atmosferik 106 , sanırım plakası rg bu araba 35 li subaruyu geçti ve bu araba sus ile kafa burun gidiyo sanırım şimdi sonuç olarak 28 li golf mü hızlı yoksa 35 li subarumu yavaş umarım yazdıklarım anlaşılmıştır ?
doğukan tebrik ederim.bence satma o golfü
birincisi o subaru wrx ve 35 değil 30R var üzerinde ve arabada sorun var dediler 1.7 basıo dediler. İkincisi NG 106 daha sonra 400 hp denilen Golf R ile denedi ve onu da geçti. Dikkat edersen o arabaların hepsi 4 çeker. Golf GTI iki çeker ve dünkü basıncının ne olduğu bilinmiyor. O golf o subarudan da hızlıdır yani.
yav arkadaş hala 35 li diyorsunuz
araç sti değil wrx çıktı
35 li degil 30 lu sahibi yazdı
neyi zorluyon çağrı hala
kapagı *** gibi wrx en fazla 400 hp dir o konuyada yazmıştım
1500 kg 400 hp
800 sürücülü 205 dyno dynamics HP si 106 sence yürümesi normal değilmi
her 400 hp araç aynı gidecek diye bir kaidemi var yada her GT30lu araç uçucak diye birşey mi var
ayarı kötüdür bir sıkıntısı vardır hakkıyla gidememiştir ogün geçilmiştir olamaz mı
Alper bey cidden inanilir gibi degilsiniz. Bakin ben dbn de koydum 9,5 sn ki suan daha da hizli arabam. Mehmet in suresi ortada en iyi 9,8 yapmis ve 106 dan da daha hizli. Ben suan 9,0 - 9.2 yapiyorum hala 400 beygirlik golf u gecmis diyosunuz. Sureler ortada lutfen biraz makul olun...
cenk abi ilker abi korhan abileri aramıştım gelicem dye gelmişkende başka arabalarla deniyeyim dye bu konuyu açmıştım art niyet yoktu memet de izlemeye gelicekti gitmişken arabayı da götirym banada denk bişey çıkar eğleniriz dedi ve onuda ekledik.rakım muhabbetleri çıkınca ayar mayar uğraşmak istemediği için vazgeçti.
bu sektörde atar makara şart dozajını beceremeyen yapmasın gazcı 3 üncü kişiler kendilerine çeki düzen versinler arkadaşlarını çıkılmaz olayların içerisine sürüklemesinler sonçlar büyük kazalar olabilir.herkes emek veriyor para harcıyor kimse kimsenin hakkını yemeye çalışmazsa bütür kavgalar sorunlar çıkmaz.laflarım ortaya kimse üstüne alınmasın
mübarek kadir gecesi hatrına iki taraf da 2 çift güzel bişey yazsın küslük dargınlık bitsin.
golf ng deneme mevzusunda da arkadaşa paran var diye hava atma tarzında söylemler yapılmıştı şimdi olayın tam tersi oldu fakirseniz susun muhabbeti olmaya başladı :D
Ankara'da temiz 10 boya çıkar herhalde değil mi doğukan ?
sanırım böyledir :eek:
abi beni biliyosun etliye sütlüye karışmam 30 sayfadır yazılanlara dayanamadımda yazdım.
ne dookanın yandaşıyım ne mehzentin düşmanıyım.
sadece yazılanlar ortalıgı karıştırıyor..
amca sana kolay gelsin.. vip forum kurun orda zenginler konulara hiç yorum yazmasın. fakirler burda birbirini yemeye devam etsin mantık basit :icon_tup:
aynen öyle abi kaderimizde cebimizde varsa harcarız.
ben mehzentin konusunuda okudum üzüldümde ama 30 sayfalık yorumlardan sonra yazma gereği duydum..
ben böyle gerginlik ortamı olan yerlerde pek bulunmam zaten sevmiyorum polemikleri ama bazı vatandaşlar sen fakirsin konuşma yazma sen yapamazsın paran yok gibi gereksiz muhabbetlere girdiler, zaten daha fazla uzatmaya gerek yok :)
s2k ya maasallah oraya gelip gören arkadaslarda zaten cok ıyı oldugunu soyledıler
-----
arabaların bi suçu yok insanlarda var tutumsuzluk :)
Herkeze hayırlı iftarlar.
Abi olay o degil. Mehmet benzini karsilayacam dedi. Ya golfun sahibinin hesabina yada onun istedigi yer olan loseve yapmak zorunda.
yani secme luksu yok cunku o para karsi tarafin hakki.
laf agizdan bir kere cikar hesabi
yanlis dusunuyorsam soyleyin. Bu tur eglencelere para karistirmak ilk basindan hatali. Ama madem karisti 200 300 tl icin laf dedirtmesin mehmet bence kendine.
adamlar sabahtan beri burdan vuruyorlar ben utandim burada
hala anlatamadim derdimi galiba.
biz ne benzin parasi bekledik nede losev e para yatirmasini bekliyoruz.
anlatmak istedigim soylenen lafin yanlisligi
buraya gelecek paran yoksa ben verecem denmez o kada insanin icinde
neyse kapatalim bu konuyu.
herkese iyi kandiller.
Olgar cım ben bunların demesıyke hayır ısı yapmam o herkesın kendı içinde olan iştir yazmaya cızmeye gerek yok :)
Onlar bundan sonra ellerınde oynayacak kozları olmadıgı ıcın sapıttılar ben su an ızlıyorum :)
Ali kardeş şimdi bu yazmanla swnce ne kazandın?
Parama ortakmısın keseme ortakmısın bana borcmu verdin?
Senle tanıstıkmı bılmıyorum ama daha once yazdıklarımdan aklı selım olarak hafızamdaydın bel altına vurdukca kalıtenızı dusuruyorsunuz.
Benım basıma geldı ben altından kalktım Allah ınsallah senın basına vermez kardeş cunku boşa gıden paralar yazık :)
Ben bayramdan sonrası ıcın halen daha cenap yazılmadıgını goruyorum Iynnrs numaramı attım neden aramadın?
Herşeyın dozajı var elebbette bızım tarafımızdanda kactığı yerler olur ama oyle 250 mılyara maal ettiğim araba kımseyı ılgılendırmez he ben tecrube ettım ınsallah baskaları bundan faydalanıp 20 bınlıraya yaparlar :)
Bu arada golf ıcın arabam hazır sadece medenı cesaret gısterıp tarıh verin
He ben arac sahıbına bızzat tekden sordum benım oyle bı beklentım yok dedı ki dun ben oraya arabayı cekıcıyle yolladım tam 550 tl verdım yanı para umrumda olmaz zevk işi bu
Bazooka Ankaraya geldımı
cevre yolunda guclu arabalar goruldu az once :)