Mertcan gelip izlenilecek bir yer var mı abi?
Printable View
Mertcan gelip izlenilecek bir yer var mı abi?
Kadir geceniz mübarek olsun ;) geldik cok eğlendik umarım tekrarları olur si gelirsiniz biz gideriz güzel geceydi gelenlerin ayağına saglık Bursalı arkadaslar tarif ettigim benzinligi bulabildiler mı merak ettim ;) keyifli forumlar
ben olanlardan farklı birşeymi yazdım? senin basına geleni yazdım ben bişey kazanmadım kazanmak için bir amacım yok ama artık bırak geçtim geçildim derdini ilk sayfalara dön kendini başkasının yerine koy objektif olarak kendi yazdıklarına ve seni tanıyanların arkadaslarının yazdıklarnı bi oku bakalım ne düşüneceksin..
ben halen aklıselim'im sıkıntı yok karşımdaki insan mantıklı birşey yazıyorsa ciddiye alırım değer veririm cevap veririm saçma sapan yazılanları okur geçerim.
arabanın maasallahı var gideri var daha iy olur insallah art niyetli bişey yazmadım yazmamda ankaraya geldiginde de müsait olursak görüşürüz konuşuruz beni tanırsın :)
konuyu kaldırın ya bence sonuç belli öyle yada böyle boşuna birbirini yemesin kimse hiç gerek yok boş muhabbetlre
Tamam Ali kardeşim o zamn ben art nıyetlı anlamışımdor kusura bakma
Araba ıcın olan yorumunada eyvallah ınsallah ılerler dahada :)
abiler sayfalardır okuyoruz. kimsenin parası pulu, falanı filanı önemli değil, bunu herkes biliyor. bir sürü arkadaş KADİR GECESİ diye yazmış! Zaten anladığımız kadarıyla millet birbirine telefon falan da verdi. bu kadar milletin içerisinde, binlerin okuduğu böyle bir forumda bana şunu dedi, beni bununla itham etti vs. demenin olayı ateşlemekten başka yararı olmayacağı kanaatindeyim. Her yazanın dediği gibi madem Para Elimizin Kiri, madem Araba Dediğimiz İki Kutu Civata; böyle ciddi bir hamlenin ardından birbirimizi tanıyıp kazanmaya çalışalım. "Helal olsun arkadaş, taaa şuralardan kalktın geldin, emeğine yüreğine sağlık. Demek ki sanal da olsa aynı ortamda bulunduğumuz insanlar kaliteli kişiler..." deyip birbirimizin elimizi sıksak!
Ben, bu forumu kullanan çoğu insanın bu tarz hareketlerin alasını yapacak centilmenlikte insanlar olduğunu düşünüyorum. Amacımız araçlarımızı denemek değil miydi? Buyurdunuz ve denediniz. birbirimiz olmadan bu işler nasıl yürür ki? Gölgemizle mi yarışacağız? Sizler hem kendinizi denediniz, hem de araçlarınızı... bizler de bu işlerin nasıl yapıldığını görüp fikir edinmeye çalışıyoruz. Hem de izlemekten ve konuşmaktan zevk alıyoruz. Bunun için buradayız. Sizler de İyi ki varsınız. Allah şu mubarek gece hürmetine hepinizin işlerini rast getirsin, her yeni sabahta en hayırlı gününüze uyanasınız inşallah...
Maalesef yarışanın arabalar değil egolar olduğu bir deneme/konu olmuş...
3.şahıs denen şey ben oluyorum ama burası da bir forum, tartışma ya da konuşma forum ortamında olursa, 3.şahıslar da her zaman olur işin doğası gereği yapacak bişey yok..
3.şahıslar yorum yapsın diye konu açılıyor aslında, yoksa telefonlaşılıp halledilir..
Ömrü boyunca 200hp'yi geçmiş arabası olmayan biri olarak, s2000 çok başarılı bence bütün konuları atlamadan okudum. Ama Golf daha iyiymiş demekki.. s2000'e verilen emek belki daha fazla ama maalesef emek kazanmıyor..
İki tarafta yorum yapanların %90'ının sahip olmadığı ve olmak isteyeceği araçlara sahip.
Maşallah..
Onu bosverinde ozgun abi eskişehire ugrasada bizide kurtarsa su rakim muhabbetinden :)
hala dewammi lan :) kavga var dediler geldim evvet :)
FAtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
e haydiiiii
Ankara sakin;yokmu gelen giden :)
bumu şimdi :) ee hani sidik yarışı :)
HAKAN ABİİİ cok yanlızımmm :)
canın mı sıkıldı nan iftar sonrası? Gel tatlu ısmarliim. Güllaç bol gülsulu. Hanım yaptı.
sen çekil hem kel hem yavas :D hadi :) kavga edelimmmmmmmm birbirimizie laf edelim hadiii elimize ne geeçççek görelim :)
oraya o kadar beyin adı yazmışsın bi tane de kanka al şunu sende deneyelim demedin peeeeeh. :D
param yok dion çirkefff YAPMAAA kocummmmmmmmm hıııı saçlarını cıkartırım senin HEEEE :D
huahuahu hadi hadi hadi hadi sen bana hafif gelirsinnnnn :)
özgün antalyaya gelde şu arabama ayar yap yoksa ben sana sataşacam :D