adamların seyircileri bile hızlı :D
Printable View
adamların seyircileri bile hızlı :D
terbiyeli konuş abi dedik diye bu gücü alıyosan alma boşuna bende seni kıyma yaparım.kimin kafasıyla kıcını deiştiriyosun hayırdır? şakşakçı dedim mi senden başka üstüne alınan mı var geçen aynı mevzu şimdi aynı mevzu .yazıaln her şakşakcıya sen mi karşılık vereceksin.yeter yazma konuya boş muhabbetlerinden bıktık usandık varsa araban gel kendin geç ona sallıyon buna sallıyon yeter
fati la :) kızma ama bişi sorucam lütfen cvp ver :) ölmeyi bayılmakmı sanıyorsun sen :) uahuaahaaaaah Ademmm kanka Gel yimek yiyeh :)
allahdan önümüz bayram kırgınlar küskünler için fırsat .
2 direk mi : )
Fatih 4 çeker değil mi senin araban kaç hp ?? 800 filan varmı ?
Onur kardeşim kusura bakma durumunu bilmiodum ama korhan o şekilde yazınca komiğime gitti. Tekrar kusura bakma.[/QUOTE]
Ne demek estağfurullah.
sen beni kıyma yapamazsın ama ben senin başınla kıçını yer değiştiririm. Bana abi falan deme. İhtiyacım ya da öyle bir beklentim yok. Oradan onur benim yazıma cevap vermiş sende oradan atlayıp şakşakçı demişsin yırtık dondan çıkar gibi. Benim şahsıma demediysen sorun yok. Deneyecek arabam var. Gıyaseddinin eski GC8 i bende 2.5lt STI 30R var. Sana kalın gelir. O yüzden boşver.
valla ben kendi arabamla aradaki farkı gördüm.. :)
Hayal kurma dyim sadece :D kuracaksanda anlık olsun :D
Valla bilemedim zevkli mi değil mi 3 senedir malzeme biriktiriyorum epey sabırsızlandım artık iyiden iyiye. Korhan abiyi de kızdırdık sabırsızlıktan. Burada ondan özür diliyorum herkes önünde herhangi bi amaçla o cümleyi kurmamıştım bilinçsizlik mi oruç başa vurma mı ne ise artık bilemedim :D