:D videoyu ben çekicem :D çekersen belli olur :D
hahaha :D
Printable View
:D videoyu ben çekicem :D çekersen belli olur :D
hahaha :D
senin şahsına niye diyim senin şahsının ebnim için varmı bi önemi? sana niye abi diyim saygıdan dı saygım mı var sana şu an? bak forumda herkes bi atar .beni evde oturup klavyede atar yapan coluk cocukla karıştırma yaşına başına bakmam boyuna posuna bakmam ben baksam eşim dostum bakmaz düzenini bozarım. lafım sana değil.ama şakşakcılık goruyosan kendinde sıkıntı yok o zaman sana.
Fatıı hala bıtmedımı ısın sen bı arada dalagaya nasıl alınıyor bı konusalım hadı
aboowwwww.fatih bazoyla mı deneyecen hahahahahahahahaha.hadi atarlan da gelsinler la :D gelsinlerde hızlı araba görek :D
Tamam atarlı bebe beklıyorum
bura zaten yogun kafamı kaldırmayorum, son 30dk.da 30 post atıyorum hulohoyyy. durun mehmetide arıycaktım şimdi gargaraya getirmeyin beni :)
Ya sırf kuru gurultu Serhat abi seceresını cıkardım ben onun merak etmeyın aklınca populrtrlıgını yukseltıyor
Yahu ne denemeymiş biraz daha sakin olsak.. İstanbul Ankara savaşı oldu yine türkiye yunanistan savaşı olsun Edirne de buluşma yapalım. :D Gerçi konu bazukaa deneme talebiydi, konu amacına dönmüş baya. Fatih abi senin araba da baya reklam oldu bedavadan şanslı adamsın vesselam :D Ama üslup konusunda biraz daha ılımlı olup ankarada kanlı bıçaklı olmasa denemeler. Bu gidişle ankarada ciddi ciddi kavga çıkacak, etmeyin koca koca insanlar ayıptır. Her araba geçebilirde geçilebilirde.