katiliyorum :icon_tup:
Printable View
Sus 2000 kaç hp veriyor istanbulda bide kaç kğ şu anda.
100-200 süresinde 1300 kg civarındaki bir araba düz yolda çıkardığı süreden 1,5-2 sn daha iyi süre çıkartır enkada , enka tahminim -3,5 -4.0 arası eğime sahip sanırım
Aynen bı veri paylaşım anlayalım :)
Bırde ordakı atmolar oraya gore ayarı yapılmıştır eger Özgun gelırse ankaraya ben sadece atmolarla deneem sartıyla yıne gelırım :)
körü körüne basmak mantıksız gereksiz olur zaten atmoya atmo denenir.
ankaradaki atmoların suçu neydi hakim bey
ctr ve sus güzel deneme olurdu büyük aydogan basmaz mı :)
Suan yeni setup yapiyorum yetisirse aracim bende ankaraya gelmek isterim ama mehmetin dedigi gibi ozgunun orda el atmasi lazim
tam s2000 gore m3 var sen gel bence
o zaman m3 gıtmıyo burda
Yazdıklarınızı okudum ve okuduklarıma cvp olarak şunu söleyeceğim: Ankarada ciddi yürüyen forumda gayette aktif olan stock clio rs (tıc rs) ve ctr typer var neden bunların ciddi yürüdüğü göz ardı edilipte yok s2k Ankarada yürümez deniliyor hala anlamıyorum. S2k gitmicekse Ankaradaki arabalar zaten gitmeyen halleriyle bu kadar hızlılar. O zaman tıc rs olsun ctr typer olsun İstanbul da denense olay olur. . .
ben denerim dedim ama SUS la alakamiz olmaz sanirim o kadar iddiali degilim :)
Sadece bos donmesin atmo araclada denesin diye denerim yazdim:) sansina biraz tutunuz belki :)
Okumussun ama anlayarak okumamıssın bız olaya hazırız herkesı beklerız sıkıntı yok.
Benım arabam ankaraya goremı ayarlı orda gitsin ne demısım bak bakalım Özgun eger orda olursa gelırım ayarımıza bakar ordada sıkarız armosferık araclarda sartlar elbette eşit fakat Ankaraya gore ayar yapmamız lazım varmı bunda bı garıplık?
gelip atmolarla denersin turbolarla denemessin olur biter..
ki golfle kafa kafaya git 5 boy geçti saymayan şerefsiz :) hep 5 boy artı olarak sayarız.heralde 5 boydanda çok fark etmez