SK 008 gibi:))))
Printable View
Gt28 li Golf le mi deneyecek !?!?
biz gelicez diyipte vay ayarımız tutmaz demedik artı biz geçerizde demedikki 5 boy saymayan dedik İstanbul ankara arasındaki boy farkını kapatmak maksatlı..
golfle denersen 5 boy artı sayarız dedik yada turbo başka araçlarla turboyla denemek istemessende atmo m3 ler var onlarla denersin.
neyse adem bey gelir izleriz artık yapacak bişey yok hevesimiz kursağımızda kaldı :)
Ben bu kadar fark olacagını tahmın etmezdım yazmısım kı fark oldugunu Ankaralılar soylemıs
Artı olarak Bora abı s2000 le gıtmıs ve yurumedıgını bızat yasamıs amerıkayı yenıden keşfetmeye gerek yok boyle oldugunu bılsem zaten solemezdım
Kı özgun orda olursa gelırse Ankarada ozgune baktırır atmosferıklerle sıkarım dedım :)
O kadar m3 cunun ıstanbulda elbet tanıdıgı m3 vardır onu ayarlasımlar bı on eleme yapalım olmazsa :)
Aracınız kaç hp soylebilir misiniz ? Bir de kaç kğ ?
benim demek istediğimde yürümediği ne kadar fark edecek 270 hp arabada 10 boy fark edecek değilya en baba 5 boy fark eder onuda avans verdik.neyse o iş yattı.
ben daha hiç görmedimki ankaranın 5 te 1 i istanbulda m3 koştursunlar.ama gelirsen dediğim gibi burda m3 bol ve hiçbiride denemem demeyecektir.
Buyrunm buyrunnn k24umuzde 106mizda susumuzda typerlarimizda ax imizde hepsi burda bekleriz hepinizi beyler 24 saaat kapimiz acik sizlere buyrjn geljn hemde olcme sansiniz olur arabalarinizi mangal yapariz egleniriz guleriz oynariz
aynen öyle gidişine şahit olduk antalyada sknın :)
bu arada gt28li golfle,atmosferik makinayı ankarada denemek adaletsiz olur .
m3ler çakal kasa bmwlerle denenmeli ama onlar bile s2k nın rakibi degil amaç denemekse gidilip denenir nerde oldugunu görmüş olursun :)
Mehmet im seninle Türkiye turnesine bile çıkarım ama fazla rakım atmoyu bozar :)
Ben olsam, eğer her ihitmalde Ankara'ya geliceksem çıkar İstanbul'da Dbn alırım, gelir birde Ankara'da alırım ve ne kadar fark olduğu konusunda net bir fikrim olur.
Peki ayar isi ne olcek ??