ankaraya geliyoruz diye yola çıktınız adamları ta adapazarına getirtiyosunuz ya helal olsun sonrada yol parası vermekten bahsediyosunuz.değişik durumlar
Printable View
ankaraya geliyoruz diye yola çıktınız adamları ta adapazarına getirtiyosunuz ya helal olsun sonrada yol parası vermekten bahsediyosunuz.değişik durumlar
Hayirlisiyla gidip gelin gorelim neler olacagini
bence yanlış yapılıyor istanbuldaki arabalar herşeyiyle hazır bekliyor keşke sizde arabanızı en ince ayrıntısına kadar ayarını yapıp da gitseydiniz kazasız belasız denemeler olur inşallah istanbula kadar gidiyosunuz helal olsun size
2 kırmızı Volkswagen yola çıktık ;) abi sahuru hazırlayın gelioz bakalım İstanbul misafirperverliği nasıl ;)) gelince gorusuruz hayırlı akşamlar gelenlere hayırlı yolculuklar
Hadi hayırlısı olsun. Kazasız belasız gidin gelin. Bu saatten sonra bize diyecek başka birşey kalmamış. Tek tememnim sonradan taraflar arasında sıkıntı çıkmaması.
Bu işlerden anlamayan birisi dışarıdan okusa kan davası tarafları buluşuyor sanacak. Sakin beyler lütfen, keskin sirke küpüne zarar.
önce sus bi kafa çıkarır ortalara doğru kafa burun sonra golf biraz önde bitirir diye düşünüyommm ama iş cidden çığrından çıkmışşşş bu kadar olmasına bence gerek yoktu ama hayırlısııı videolarııııı bekliyoruzzzzz
sus'un 100-200 9.72sn bişeydi sanırım yanlıssam düzeltim lütfen karısmasın :)
2 tarafaada sorunsuz geceler
bişey olduğu yok abartmayın bence bırakın adamlar yarışsın dönsün okuyolarsa eminim sinir oluyorlardır bu duruma gereksiz gazlamalar falan hoş değil. yarış sonrası yorumlamak daha keyifli olacaktır. benim düşüncem..
buyutecek bisey yok ya kan davasi flan.
gayet neseli bi sekilde gidiyoruz adapazarina dogru.
gerginlik konu forumda uzadikca olacakti.
vay arkadaş bir iki vites cekebilsem bende gider yapardım ne güzel canım cekti yeminle. :D Subinin şanzımanı acilen değişmem lazım. Foruma renk katarım gene :D
Fakat İstanbul trafıgı pert cıkamıyoruz resmen ama gerekırse denızdende olsa gıdıcez :) adamlar mısafırımız :)
boluyu gectik biz su an.
fazla beklemeyiz insallah.
şimdi İstanbul'dan geldim, otoban resmen köprü trafiği gibiydi, 110 ortalamayla gelebilmişim... deneyecek arkadaşlar çok dikkat etsin kaza bela olmasın, İstanbul istikameti daha boş gibiydi...