ankaraya geliyoruz diye yola çıktınız adamları ta adapazarına getirtiyosunuz ya helal olsun sonrada yol parası vermekten bahsediyosunuz.değişik durumlar
ankaraya geliyoruz diye yola çıktınız adamları ta adapazarına getirtiyosunuz ya helal olsun sonrada yol parası vermekten bahsediyosunuz.değişik durumlar
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Hayirlisiyla gidip gelin gorelim neler olacagini
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
bence yanlış yapılıyor istanbuldaki arabalar herşeyiyle hazır bekliyor keşke sizde arabanızı en ince ayrıntısına kadar ayarını yapıp da gitseydiniz kazasız belasız denemeler olur inşallah istanbula kadar gidiyosunuz helal olsun size
2 kırmızı Volkswagen yola çıktıkabi sahuru hazırlayın gelioz bakalım İstanbul misafirperverliği nasıl
) gelince gorusuruz hayırlı akşamlar gelenlere hayırlı yolculuklar
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Hadi hayırlısı olsun. Kazasız belasız gidin gelin. Bu saatten sonra bize diyecek başka birşey kalmamış. Tek tememnim sonradan taraflar arasında sıkıntı çıkmaması.
Ali Can Calis
Bu işlerden anlamayan birisi dışarıdan okusa kan davası tarafları buluşuyor sanacak. Sakin beyler lütfen, keskin sirke küpüne zarar.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
önce sus bi kafa çıkarır ortalara doğru kafa burun sonra golf biraz önde bitirir diye düşünüyommm ama iş cidden çığrından çıkmışşşş bu kadar olmasına bence gerek yoktu ama hayırlısııı videolarııııı bekliyoruzzzzz
bişey olduğu yok abartmayın bence bırakın adamlar yarışsın dönsün okuyolarsa eminim sinir oluyorlardır bu duruma gereksiz gazlamalar falan hoş değil. yarış sonrası yorumlamak daha keyifli olacaktır. benim düşüncem..
TeamPASAOGLU
buyutecek bisey yok ya kan davasi flan.
gayet neseli bi sekilde gidiyoruz adapazarina dogru.
gerginlik konu forumda uzadikca olacakti.
vay arkadaş bir iki vites cekebilsem bende gider yapardım ne güzel canım cekti yeminle.Subinin şanzımanı acilen değişmem lazım. Foruma renk katarım gene
![]()
şimdi İstanbul'dan geldim, otoban resmen köprü trafiği gibiydi, 110 ortalamayla gelebilmişim... deneyecek arkadaşlar çok dikkat etsin kaza bela olmasın, İstanbul istikameti daha boş gibiydi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)