User Tag List

Sayfa 46/51 İlkİlk ... 364445464748 ... SonSon
960 sonuçtan 856 ile 874 arası

Konu: bazooka ankara deneme talebi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş kardeş ayağına girmiş.Geldiklerinde istanbullu arkadaşları gerekli gibi karşılar ağarlarız.Bundan kimsenin çekinmesi olmasın.İşin rengi değişir lafları da yakışmıyo.Renk bizde 2 tane biri siyah biri beyaz.Kim hangisini görmek isterse onu görür.Hepinizi bekliyoruz saygı sevgi çerçevesinde arkadaşlar.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_guler88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar komik olan ne ? Bana bu malzemenin eksik olduğu 15 gün önce falan söylendi, ben de bazı dönemsel maddi sıkıntılar çektiğimden dolayı sıfırını alacak param yoktu o an ve geçici çözüm yoluna gittim ilk fırsatta sıfırını alırım diye düşündüm şehir değişikliği yuaptım ve tekrar yapacağım diye aracı teslim almaktaki aceleciliğimden arabam yatmasın diye. yoksa sadece motorda 13000-14000 usd yatan arabaya o şekilde binecek değilim heralde.. Ayrıca korrhan abi de bilir aracıma hiçbir kötü malzeme almadım hepsi korhan abinin hakan ustanın onayından geçen malzemelerdi yol gösterdiler getirdiler aldım onlardan sağolsunlar. bu arabayı kasası dahil her civatasına kadar kendi imkanlarımla yapıyorum kimseden ekstra desteğim yok. yaşım 25 gücüm bu kaadarına yetti, allah daha iyilerini size versin.

Onurcum kardeşim benim sen takma kimseyi .seni tanıyanlar bilir ne kadar emeğin olduğunu başta koşullar iyiyken sonradan zorlaştığını.forum ortamında pek yazmassıno yüzden bilmezsin. sen burada kendini anlatamazsın kompozisyon yazarsın aradan 5 harfli bir kelimeyi cımbız gibi çeker 10 gün o konu hakkında yorum yaparlar.biz bunlara şakşak team diyoruz.parayı emeği sen harcarsın canını sen sıkarsın ceremesini sen çekersin onlar burda konuşur.insanları yorumlarıyla birbirine düşürürler.aracın tork garage da yapılmayı bekliyo.kısmetse 650 700 hp setup ıyla.görünce bi tarafı uçuklayacak insanların dolduruşuna gelme kardeşim.korhan abi de orhan da hakan abide herkes yardımcı olur sana biter gider.sen hiç yorum bile yapma
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatii okadar uzun boylu değil erdem Kardeşim dir mehmette kardeşimdir ben geleyim san küstüriyim enkanın düzlüklerinde Hı ne dersin 1019209 kere deneriz noslu nosssuz basınclı basıncsızz onlu bunlıu bunu sidik yarışına çevirme icraaat görelim kardeşim lütfen saygılı ol tatsızlık olmasın

rs2 inide al git derler adama s3 ü getirmim hi ne dersin istanbul ankara kavgasına çekme
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onurcum kardeşim benim sen takma kimseyi .seni tanıyanlar bilir ne kadar emeğin olduğunu başta koşullar iyiyken sonradan zorlaştığını.forum ortamında pek yazmassıno yüzden bilmezsin. sen burada kendini anlatamazsın kompozisyon yazarsın aradan 5 harfli bir kelimeyi cımbız gibi çeker 10 gün o konu hakkında yorum yaparlar.biz bunlara şakşak team diyoruz.parayı emeği sen harcarsın canını sen sıkarsın ceremesini sen çekersin onlar burda konuşur.insanları yorumlarıyla birbirine düşürürler.aracın tork garage da yapılmayı bekliyo.kısmetse 650 700 hp setup ıyla.görünce bi tarafı uçuklayacak insanların dolduruşuna gelme kardeşim.korhan abi de orhan da hakan abide herkes yardımcı olur sana biter gider.sen hiç yorum bile yapma
    Aynen abi haklısın zaten benim kendileri ile ilgili hiç sıkıntım yok geç olur ama erken olup çekici sırtında gezeceğime geç olur hiç sıkıntı değil herkes orada işini bilen insanlar ben güveniyorum onlara zaten fazlasıyla her konuda, bildikleri vardır. Korhan abiyi gün içinde arayıp konuşuruz, ben onları severim bilirler eminim ki onlar da beni seviyordur konuşur halleder geçeriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatii okadar uzun boylu değil erdem Kardeşim dir mehmette kardeşimdir ben geleyim san küstüriyim enkanın düzlüklerinde Hı ne dersin 1019209 kere deneriz noslu nosssuz basınclı basıncsızz onlu bunlıu bunu sidik yarışına çevirme icraaat görelim kardeşim lütfen saygılı ol tatsızlık olmasın

rs2 inide al git derler adama s3 ü getirmim hi ne dersin istanbul ankara kavgasına çekme
    Ne oldu da gerildi bu kadar ortam hayretler içinde izliyorum. Dün süt limandı, en fazla gelip geçersiniz, geçilince fatih abi hüngür hüngür ağlayacak değil ya hayatının anlamını kaybedecek değil ya, geçilirse eksiklerini gözden geçirir tekrar dener denerseniz denemezseniz de ankara da deneyecek araba çok onlarla dener. Bu otomobil işi hobi işi arabalar bizim malımız biz arabalarımızın malı olmayalım.

ademsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hani ünlü bi laf vardır cengiz kardeşim ben tek siz hepiniz diye durum o

rs2 vs bla bla bla..

saygılar.
    40 sayfadır atardasın akşam geliym istersen enka ya klawyen işe yaricakmı
    BAZOOKA CİVİC
    TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
    732 hp 660 tork
    KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
    DR ECU

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o s3 de olmasa nerden konuşacaz acaba merak ediyom özgün gel küstür özgün de ben küsmem

bura zaten yoğun konuya bakmadanda duramıom daha mehmetı arıyacam kafamı kaldıramadım biraz yazmayıverin

tatsızlık çıkarmak hiç huyum değildir özgün bak sen nasıl yazıyon ben nasıl yazıyom benim için en fazlası budur normalde..sen bana iğneleyici yazıyon ben sana iğneleyici yazıom sonuç ne gene gır gır.

Alıntı ademsezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 sayfadır atardasın akşam geliym istersen enka ya klawyen işe yaricakmı
    şimdi aç iyi bak adem bey sayfalardır kim atarda kim değil.herkez tutturmuş geliriz geçeriz e gelin diyorum onudamı demiyim konusmayımmı 900 kılo gt42 lımı 45 lımı arabayla 1600 kılo bos ağırlığı olan 35 li arabayı yarıştırmak hoşuna gidecekse geldiğinde senlede basarım sıkıntı yok

arkadaş görende konunun basında gideri ben yaptım hepınızı gecerım dedım sanacak ya okumayı bılmıyonuz yada tarafsız goremıyosunuz..

konunun özeti şu anlamayan arkadaşlar için..

burda golf s2000 mevzusunun gırgırını yaparken sanki kendi koularında başkalaır hıc konusmuomus trıbıne gırıp herkeze mal soran bı hava oluştu ki burda golf için yazabilecek dogukandan sonra ben varım kendı arabammış gıbı gayet yazabılırım.sonra ne oldu?mehmet kardeşim başkalarının yazdığı üslupsuz yorumlarında verdıgı kızgınlıkla en çokta benım yazmamdan oturu dırek bana sarmaya başladı?hemen gerı sayfalarda mevcut acın bakın

ne dedi?elalemin mikiyle gerdeğe girme dedi kendi malınla gir dedi ben görmezden geldım kaynattık gene falan filan bunu bi bida bidaha tekrarlayınca ben napıyım?malmıyım?o kadar parayı 270 hp s2000 ci gelsinde atar yapsın diyemı harcadık bende gereken cevabı kendsıne ılettım beınm arabamın onun aracına bı kac gömlek ustun gelecegını yazdım sonrasında atmo s2000 bı anda uçtu yerıne cesıt cesıt arabalar türemeye başladı bırı ordan gelıo vay ben gelirsem oyle yaparım oburu dıyo ben gelirsem böyle yaparım yaw arkadaş ben yazmısmıyım senıde gecerım o gelenıde gecerım oburunude gecerım dıe?

ne yazmışım gelin deneriz sıkıntı yok..iş öyle bi hal aldıki beni geçmek için istanbulun bütün arabaları seferber oldu gelin geçin nolmuş yani hiç skimde olmaz arabamı görürüm sonra yapar dener bidaah görürürüm sonra baktım bu turbodan bi sik olmuyo cıkarırı 67 mm takarım bişeyler yaparım bu işler böyle

siz konuyu öyle bi yere çektinizki hayretler içinde izliyorum..biri gider yapar olayın rengini değiştirir biri 45 li arabyla gel deniyelim der..konunun başlığıda değiştirin rs2 herkeze gider yapın olsun bitsin öyle devam edelim.yazmıyacaktımda bu son yazım olsun sonrasında zaten Mehmetle telefonda konusacaz bakalım basım bı dagalırsa
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğukan şimdiye kadar sana ne hakaret ettim ne bişey dedim. Seni bi şaklatırım gözlerinde şakları sayarsın. Ettiğiniz lafları bilin. O lafı suratıma tek başına söyleyebilecek yüreğin var mı yoksa buradan yazması daha mı kolay. Kafanızla kıçınızın yerini değiştiririm haddinizi bilin.

Onur kardeşim kusura bakma durumunu bilmiodum ama korhan o şekilde yazınca komiğime gitti. Tekrar kusura bakma.
    IN BOOST WE TRUST

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur güler arkadaşa bende bir laf etmiştim ama yazısını okuyunca yaptığım yoruma üzüldüm. Özürdilerim, emin ol kendi kazandığın parayla araba yapması cok daha zevklidir. Bende sti şanzıman için para biriktiriyorum

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaradayken telefonumu açarsan kim kime nasıl kııyor anlaşıcaktık

işine geldimi muhattap olma işine geldimi ne güzel muhattap ol neyse gelicem yakında oraya =)))))))
    Konu benim üzerime donmesin şimdi , 2 aydır bekliyorum bu yaza yetişir inşallah.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o s3 de olmasa nerden konuşacaz acaba merak ediyom özgün gel küstür özgün de ben küsmem

bura zaten yoğun konuya bakmadanda duramıom daha mehmetı arıyacam kafamı kaldıramadım biraz yazmayıverin

tatsızlık çıkarmak hiç huyum değildir özgün bak sen nasıl yazıyon ben nasıl yazıyom benim için en fazlası budur normalde..sen bana iğneleyici yazıyon ben sana iğneleyici yazıom sonuç ne gene gır gır.

şimdi aç iyi bak adem bey sayfalardır kim atarda kim değil.herkez tutturmuş geliriz geçeriz e gelin diyorum onudamı demiyim konusmayımmı 900 kılo gt42 lımı 45 lımı arabayla 1600 kılo bos ağırlığı olan 35 li arabayı yarıştırmak hoşuna gidecekse geldiğinde senlede basarım sıkıntı yok

arkadaş görende konunun basında gideri ben yaptım hepınızı gecerım dedım sanacak ya okumayı bılmıyonuz yada tarafsız goremıyosunuz..

konunun özeti şu anlamayan arkadaşlar için..

burda golf s2000 mevzusunun gırgırını yaparken sanki kendi koularında başkalaır hıc konusmuomus trıbıne gırıp herkeze mal soran bı hava oluştu ki burda golf için yazabilecek dogukandan sonra ben varım kendı arabammış gıbı gayet yazabılırım.sonra ne oldu?mehmet kardeşim başkalarının yazdığı üslupsuz yorumlarında verdıgı kızgınlıkla en çokta benım yazmamdan oturu dırek bana sarmaya başladı?hemen gerı sayfalarda mevcut acın bakın

ne dedi?elalemin mikiyle gerdeğe girme dedi kendi malınla gir dedi ben görmezden geldım kaynattık gene falan filan bunu bi bida bidaha tekrarlayınca ben napıyım?malmıyım?o kadar parayı 270 hp s2000 ci gelsinde atar yapsın diyemı harcadık bende gereken cevabı kendsıne ılettım beınm arabamın onun aracına bı kac gömlek ustun gelecegını yazdım sonrasında atmo s2000 bı anda uçtu yerıne cesıt cesıt arabalar türemeye başladı bırı ordan gelıo vay ben gelirsem oyle yaparım oburu dıyo ben gelirsem böyle yaparım yaw arkadaş ben yazmısmıyım senıde gecerım o gelenıde gecerım oburunude gecerım dıe?

ne yazmışım gelin deneriz sıkıntı yok..iş öyle bi hal aldıki beni geçmek için istanbulun bütün arabaları seferber oldu gelin geçin nolmuş yani hiç skimde olmaz arabamı görürüm sonra yapar dener bidaah görürürüm sonra baktım bu turbodan bi sik olmuyo cıkarırı 67 mm takarım bişeyler yaparım bu işler böyle

siz konuyu öyle bi yere çektinizki hayretler içinde izliyorum..biri gider yapar olayın rengini değiştirir biri 45 li arabyla gel deniyelim der..konunun başlığıda değiştirin rs2 herkeze gider yapın olsun bitsin öyle devam edelim.yazmıyacaktımda bu son yazım olsun sonrasında zaten Mehmetle telefonda konusacaz bakalım basım bı dagalırsa
    yarışan adamlar senin kadar yazmıyor bu kadar ön plan da kaldıysan sütten çıkmış akkaşık diilsin bence.

ankaraya gelince sana hbr vericem bu zaman zarfında istersen 500 kg ye gt 50 koy senin gibi r yolları aramam denerim
    BAZOOKA CİVİC
    732 hp 660 tork
    DR ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarışan adamlar senin kadar yazmıyor bu kadar ön plan da kaldıysan sütten çıkmış akkaşık diilsin bence.

ankaraya gelince sana hbr vericem bu zaman zarfında istersen 500 kg ye gt 50 koy senin gibi r yolları aramam denerim
    değilim hacı akkaşıkta değilim hiçbişeydde değilim r ne la R.ne R si gelin hepinizle deneyecem diyom R ne?

hatta kimseye yazmadım senide çok geçerim diyom varmı itirazın?gel deneyip görelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nekadar boş muhabbetler !
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değilim hacı akkaşıkta değilim hiçbişeydde değilim r ne la R.ne R si gelin hepinizle deneyecem diyom R ne?

hatta kimseye yazmadım senide çok geçerim diyom varmı itirazın?gel deneyip görelim
    şanzımanı sökmek için ist. yolladım 2 saat önce

henüz sökülmedi hazırsan akşama enkada oluruz
    BAZOOKA CİVİC
    732 hp 660 tork
    DR ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sen yapma bari ya
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Batw0han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve adem abı sazı eline alır.... Doğal olarak....
    CMMotorsport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya ekibi olarak yola çıkıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hahaha yok devenin nalı bayramdan sonra dedik senin araba hazır bizimde ufak tefeğimiz var bayramdan sonraya hallederim Allah ın izniyle..

2 bar altını basarsan dememem ama zevkli olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geri dönüş yolundayız, Afyonu geçtik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)