o s3 de olmasa nerden konuşacaz acaba merak ediyom özgün

gel küstür özgün de ben küsmem
bura zaten yoğun konuya bakmadanda duramıom daha mehmetı arıyacam kafamı kaldıramadım

biraz yazmayıverin
tatsızlık çıkarmak hiç huyum değildir özgün bak sen nasıl yazıyon ben nasıl yazıyom benim için en fazlası budur normalde..sen bana iğneleyici yazıyon ben sana iğneleyici yazıom sonuç ne gene gır gır.
şimdi aç iyi bak adem bey sayfalardır kim atarda kim değil.herkez tutturmuş geliriz geçeriz e gelin diyorum onudamı demiyim konusmayımmı 900 kılo gt42 lımı 45 lımı arabayla 1600 kılo bos ağırlığı olan 35 li arabayı yarıştırmak hoşuna gidecekse geldiğinde senlede basarım sıkıntı yok
arkadaş görende konunun basında gideri ben yaptım hepınızı gecerım dedım sanacak ya okumayı bılmıyonuz yada tarafsız goremıyosunuz..
konunun özeti şu anlamayan arkadaşlar için..
burda golf s2000 mevzusunun gırgırını yaparken sanki kendi koularında başkalaır hıc konusmuomus trıbıne gırıp herkeze mal soran bı hava oluştu ki burda golf için yazabilecek dogukandan sonra ben varım kendı arabammış gıbı gayet yazabılırım.sonra ne oldu?mehmet kardeşim başkalarının yazdığı üslupsuz yorumlarında verdıgı kızgınlıkla en çokta benım yazmamdan oturu dırek bana sarmaya başladı?hemen gerı sayfalarda mevcut acın bakın
ne dedi?elalemin mikiyle gerdeğe girme dedi kendi malınla gir dedi ben görmezden geldım kaynattık gene falan filan bunu bi bida bidaha tekrarlayınca ben napıyım?malmıyım?o kadar parayı 270 hp s2000 ci gelsinde atar yapsın diyemı harcadık bende gereken cevabı kendsıne ılettım beınm arabamın onun aracına bı kac gömlek ustun gelecegını yazdım sonrasında atmo s2000 bı anda uçtu yerıne cesıt cesıt arabalar türemeye başladı bırı ordan gelıo vay ben gelirsem oyle yaparım oburu dıyo ben gelirsem böyle yaparım yaw arkadaş ben yazmısmıyım senıde gecerım o gelenıde gecerım oburunude gecerım dıe?
ne yazmışım gelin deneriz sıkıntı yok..iş öyle bi hal aldıki beni geçmek için istanbulun bütün arabaları seferber oldu gelin geçin nolmuş yani hiç skimde olmaz arabamı görürüm sonra yapar dener bidaah görürürüm sonra baktım bu turbodan bi sik olmuyo cıkarırı 67 mm takarım bişeyler yaparım bu işler böyle
siz konuyu öyle bi yere çektinizki hayretler içinde izliyorum..biri gider yapar olayın rengini değiştirir biri 45 li arabyla gel deniyelim der..konunun başlığıda değiştirin rs2 herkeze gider yapın olsun bitsin öyle devam edelim.yazmıyacaktımda bu son yazım olsun sonrasında zaten Mehmetle telefonda konusacaz bakalım basım bı dagalırsa