User Tag List

Sayfa 25/41 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
768 sonuçtan 457 ile 475 arası

Konu: Bursa deneme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    b16b alper abi, ek9 typer motoru

dip not: şu anda o b16b nın şanzuman uzun birde kısaldığını düşün
    Soyliim kisalsa da o fark kapanmaz. Cok geride kalio. Semii type r la denerken arkalarindaydim o da hemen yanimdaydi. Onu da kontrol ettim semiilerle nasil olur die. Tunelde olmasina ragmen tutunamadi on gruba ki o da sonuna kadar basti. Bi kac seyi kontrol etsinler daha iyi yurumesi gerek bence o motorla. sesi cok cilgin onun icin sordum k mi b mi diye. O bi anda cikti ortaya otobanda.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soyliim kisalsa da o fark kapanmaz. Cok geride kalio. Semii type r la denerken arkalarindaydim o da hemen yanimdaydi. Onu da kontrol ettim semiilerle nasil olur die. Tunelde olmasina ragmen tutunamadi on gruba ki o da sonuna kadar basti. Bi kac seyi kontrol etsinler daha iyi yurumesi gerek bence o motorla. sesi cok cilgin onun icin sordum k mi b mi diye. O bi anda cikti ortaya otobanda.
    Evet abicim eg nin eksikleri var headers yırtık filtrenin değişmesi gerekiyor gibi bakımlık işleri var başarılı bir araba.

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel akşamdı. herkesin ayağına sağlık.Semihin rocconun hakkını yemeyin. adamın arabası harbi harbi zalim olmuş. güle güle ağız tadıyla kazasız belasız kullan kardeşim.
    abi birde benim nane ile deneyek inşallah biryerde karşılaşır hem tanışır hemde denemiş oluruz inşallah

video varsa yüklermisiniz izleyelim

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper abi videonun birinde alev aleve gidiyosun
    ama ilk bastıgımızda 3ü kaçırdıgında fena fark olmuş

serdar araç sahipleri isterse şayet koyarım ben
    Dr.Ecu

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper abi videonun birinde alev aleve gidiyosun
    ama ilk bastıgımızda 3ü kaçırdıgında fena fark olmuş

serdar araç sahipleri isterse şayet koyarım ben
    koy olum yaa, bırakın bu araç sahiplerini bilmemneyı artık, geçilmeyi hazmedemeyen cıkmasın amk otobanına

ben aracımın eksıklerını gıderıp otobana cıktıgımda eger geçersem emın ol babamın oglu olsa koyarım o vıdeo yu, aynı şekilde geçilirsemde koyulsun video, bune laa vallahı anlamadım ben bu işi , aman o kırılır vıdeo koymayalım aman bu laf eder video koymayalım , bırakın bu işleri geçsende geçilsende koy vıdeoyu ki millet kulaktan dolma laflarla sagda solda atıp tutmasın

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bisi diemem abi istemeye bilir insanlar
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bisi diemem abi istemeye bilir insanlar
    yok ööle bişey yarışıyosan geçmekte var geçilmekte

size bişey soracam ciddi ciddi cevap verin bana allahaşkına ;

insanlar neden cuval dolusu para harcayıp araba yapıyolar ?? onu bunu geçip egosunu tatmin etmek ve dolayısıyla nam yapmak için değil mi? (örn: semii 'nin rocco fenaa)

bakmayın şimdilerde yarışmanın adı aracımı göreyim oldu ama inanmayın , maksat ona buna saplamak

ben o kadar para dökecem araba yapacam ve rakibi geçecem , sonra adam kırılmasın diye video koymaya korkacam yok böyle bişey

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mudur o oyle degil iste. Surekli tartisma *** pusur cikio. Su vardi hallettim hadi gene cikalim simdi muhabbetleri donuo. Benim video gibi bi olayim yok keyfine cikiorum. Sen de biliosundur. Hirsina ciksam bagaj katalog dolu tesisat stepne cart curt ustunde cikmam. Kendim kullanmam yigithan a veririm. Dun m3csl var diye basinci actim benzincide. Iyikide acmisim yoksa semii bana konulu yaparmis. Eski haline gore cok hizlanmis. Herkes ayni degil yani.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi birde benim nane ile deneyek inşallah biryerde karşılaşır hem tanışır hemde denemiş oluruz inşallah

video varsa yüklermisiniz izleyelim
    Insallah. Ama seninle denerken hersey ustunde bagaj dolu cikmam soyliim. Yoksa konulu yaparsin bana.
    IN BOOST WE TRUST

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mudur o oyle degil iste. Surekli tartisma *** pusur cikio. Su vardi hallettim hadi gene cikalim simdi muhabbetleri donuo. Benim video gibi bi olayim yok keyfine cikiorum. Sen de biliosundur. Hirsina ciksam bagaj katalog dolu tesisat stepne cart curt ustunde cikmam. Kendim kullanmam yigithan a veririm. Dun m3csl var diye basinci actim benzincide. Iyikide acmisim yoksa semii bana konulu yaparmis. Eski haline gore cok hizlanmis. Herkes ayni degil yani.

konulu ne demek oluyor abi sen bile bunu diyorsan bu araba olmuş demektir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı onu dıyorum zaten bende , bu iş bizim gibi insanlar için keyif alma aracı ise eger , geçilince hırs yapıp yok video eklenmesin , yok ben yenılgıyı hazmedemiyorum demek nıye ??

senınle aynı bardaga bakıyoruz ama farklı yerlerden

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafa burun gidiolarmis.
    Bu arada o kirmizi eg kimdi yaw. K20 miydi b16 mi.

Abi arac benim bendim gazliyan ama ole aman aman gazlamadim limitlere kadar headerim kirik 1-4 piston headers tarafi catlak cok kacirio surekli 7000-7500 gibi vites attim sanzimanim cok sorunlu ki yusuf abi yazmis yeni aldim aracimi daha eksiklerimi gidermeye calisiorum yavas yavas kirik headers pimas boru filtre dandik egsozla bu kadr oluo ileriye dogru yavas yavas yapicaz ins Allagin izniyle gece biraz skintilar yasadik gorukleden sonra gelemedik sizinle dönustecbasiodunuZ en son gordugumuzde sen 2-3 boy onde gidiordun yanlis gormediysem egerki..
    Ergin ORANLI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En son denerken ben stock yazilimlayken yan yana ikimizde kafa cikaramadan gidioduk. Dun ben gundelik yazilimla stockun biraz ustu yazilimla gittim. 1 bar avans kisik olarak. Sonra csl falan gelince biraz daha aciim dedim. Orcun kesecek acma dedi. Gerci bizim oradaki bp nin 95 i vardi yarim depo ama denedik kesmedi. Oyle ciktim. O yazilimin bi ustu daha var ama dun aksam kurtarmazdi. Hem yakittan hem de hava sicakligindan. Ama dedigim gibi eskisine gore ciddi hizlanmis. Ben roccoyu gecerim diyene avuc yalatir semii in rocco.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E.ORANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi arac benim bendim gazliyan ama ole aman aman gazlamadim limitlere kadar headerim kirik 1-4 piston headers tarafi catlak cok kacirio surekli 7000-7500 gibi vites attim sanzimanim cok sorunlu ki yusuf abi yazmis yeni aldim aracimi daha eksiklerimi gidermeye calisiorum yavas yavas kirik headers pimas boru filtre dandik egsozla bu kadr oluo ileriye dogru yavas yavas yapicaz ins Allagin izniyle gece biraz skintilar yasadik gorukleden sonra gelemedik sizinle dönustecbasiodunuZ en son gordugumuzde sen 2-3 boy onde gidiordun yanlis gormediysem egerki..
    Sesi cok iyiydi o yuzden k mi diye sordum. Masallah b16b ile sikintilari atlatinca guzel olur. Butun parani gomme yavas yavas halledersin. Gule gule kullan. Semii ile iki kere deneyebildik. Bi o bi ben one ciktik.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı onu dıyorum zaten bende , bu iş bizim gibi insanlar için keyif alma aracı ise eger , geçilince hırs yapıp yok video eklenmesin , yok ben yenılgıyı hazmedemiyorum demek nıye ??

senınle aynı bardaga bakıyoruz ama farklı yerlerden
    Ben ego tatmini icin dedim yaw. Benim oyle bi egom yok en hizli ben olucam falan diye seninde oyle ama bazi insanlarin egosu kale gibi. Surlardan birini deldigin zaman ariza isigi yakio. Hele video falan koydun mu abooo. Dun semih cok net 1 boy ondeydi type R in. Ama gordugun gibi yanyanaydik demis sahibi. Simdi video koysa isik yakacak demek ki.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper abi adamsin
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi kadir bisi demedi gectim yada gecildim die video varsa koysunlar bende video var ama m3 csl onumde yamularak makas attigi icin net bisi yok semih roccodan kayit yapicam diodu yaptisa egerki koysun video kadir gordugundese yazar zaten ama stres yapilcak hirs yapilcak bisi yok ortada typerin specleri belli abi f-e-hli typer sonucta otesi yok bunun neden bu kadr aksion he can yasionuz ) hepimiz yuzyuze bakan insanlariz gerek yok kalp kirmaya uzmeye birbirimizi bnm her zaman sahsi dusuncem bu yandadir
    Ergin ORANLI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ego tatmini icin dedim yaw. Benim oyle bi egom yok en hizli ben olucam falan diye seninde oyle ama bazi insanlarin egosu kale gibi. Surlardan birini deldigin zaman ariza isigi yakio. Hele video falan koydun mu abooo. Dun semih cok net 1 boy ondeydi type R in. Ama gordugun gibi yanyanaydik demis sahibi. Simdi video koysa isik yakacak demek ki.
    tamam işte gözümle gördüğüm şeye yalan diyen varsa koyarım vıdeoyu yalancı kimmiş görür millet, onun yalanı çıkmasın ortaya diye ben neden yalancı oluyorum ???

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E.ORANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kadir bisi demedi gectim yada gecildim die video varsa koysunlar bende video var ama m3 csl onumde yamularak makas attigi icin net bisi yok semih roccodan kayit yapicam diodu yaptisa egerki koysun video kadir gordugundese yazar zaten ama stres yapilcak hirs yapilcak bisi yok ortada typerin specleri belli abi f-e-hli typer sonucta otesi yok bunun neden bu kadr aksion he can yasionuz ) hepimiz yuzyuze bakan insanlariz gerek yok kalp kirmaya uzmeye birbirimizi bnm her zaman sahsi dusuncem bu yandadir
    şişşş bende araba kalmadı satsana seninkini Ben toplıyayım ağzını yüzünü onun hem sende gerilme böle yarış olaylarında
    imza...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)