veeee.. işte böyle video koyulursa polemık falan olmaz yok kafaburun du yok çamurluk kadar geçti falan diye, kimin geçtiğini görmüş olduk
diyecek lafı olan varmı ???
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Kamera acısına bayıldımilk bastığımızda bile acının güzelliği ortada. dısardan video ceken varsa sesle boy hesaplamamıza gerek kalmaz
![]()
Bunlar dun aksamdan mi kadir ? Yoksa bi onceki aksam benim problem li oldugum videolar mi ?
Zaten orda geciste bile 4 lu yanan benim orda da ondeyimyanlis mi goruyorum ?
Dun duzeldi arabam sonuc benim videolarda gorunuyor.
Amacini cidden cozemiyorum![]()
Dr.Ecu
son video dün akiam değil heralde. Olsa kadraja ben girerdim hemen arkanızdaydım 2 denemede de.
IN BOOST WE TRUST
dökün kirli çamaşırları bu iş burda çözülecek , nasılsa reelde herkes kanka atar gider burda![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
videolar önceki aksamdan benm farlar sarı oraya bakablrsn semii.
aksam içinde ben gectik gecildik polemiği yapmadım , sadece kamera açın olayı biraz abartacak boyutta. tamamen önüme cıkmadığn halde ben kadrajda gözükmüyorum bile. sorun yok yine dener yine görürüz. araban güzel gidiyor![]()
Bu nedir yahu adamla dün akşam yarış yaptınız biz onu konuşuyoruz 15 gün önceki videomu konulur ayıp yani heee konulsa bile rocco 1.4 TSİ 1400 kilo Typer 1100 kilo 2000 motor yani kendi kendinizi kandırmış olursunuz ... Aracınızı yapar tekrar denersiniz bu şekilde yapmayın bence
Benim arabamin kapisi essek kadar buyuk.kapinin en arkasina bagladim kamerayi kafamin arka kisminda duruyordu.yanimda gitsen gorunmeme gibi bi ihtimal yok.yanyana geldigimzde kornalari calarken yanimdasin ordan baz al![]()
Onceki geceden video ceken arkadaslar kim ? Suan nerdeler ? Neden cekmemisler ? Honda veya typer fanlari falan mi onlar ? Dun aksam nie distan video ceken yok ? Vs![]()
Daha ne diim.benim videolari izleyip yaninda yuruyorum kafa goz gidiyoruz diosan cidden tebrik![]()
Dr.Ecu
tamamen önüme çıkmadığın halde dediğin adam seni arka tamponuna aldı bi boy eder. Geçmek değil mi o. Yaw ben orada tam arkanızdaydım ben gördüm sen neyi göremiosun. Sağında önünde giden koca arabayı mı göremiosun. Vay be.
DENON şimdi ne dediimi anladın di mi? Hop olmadı bi daha deneyelim e gelio iş her zaman.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)