34 plaka 96 model 250 TL sigortam
Satisla falan ugrasma hic bilgilerini bana gonder senin isini ben cozerim kardesim ilacin bende![]()
34 plaka 96 model 250 TL sigortam
Satisla falan ugrasma hic bilgilerini bana gonder senin isini ben cozerim kardesim ilacin bende![]()
sigorta şirketleri arasındada değişiyor fiyat ben bu zamana kadar en uygun ray sigorta ve güneş sigortadan aldım teklifi
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Bende aralıkta arabayı aldım,ruhsat sahibi olarak ben görünüyorum. 07 plaka 2007 model dizel c4. 550 lira çıktı sigortam. Babamın üzerine olsaydı 200 civarında çıkacaktı. Yaş,plaka,hasarsızlık,arabanın beygir gücüne kadar etkenler var. Genelde yaş küçükse,ilk arabasıysa bi de plakaya kayıtlı olduğu ilin trafiği yoğunsa yüksek çıkabilir.
3 ay önce ilk defa üzerime araba aldım 450 milyon çıktı hesap il ankara
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Hesaplamalarda bir çok istatistik kullanılıyor , başlıcaları aşağıdaki gibidir.
- Araç Sahibinin Yaşı
- Aracın Yaşı
- Aracın Marka Modeli
- Aracın Plaka Kodu
- Aracın Geçmişteki hasarları (2.El)
- Araç Sahibinin geçmişteki hasarları
- Araç Sahibinin ikamet ili ve ilçesi
- Araç Sahibinin Cinsiyeti
Fiyatlandırma genel olarak bu istatistikler üzerinden yürür.Şirket araçları tavan fiyat üzerinden değerlendirir.Az prim ödemek isterseniz 35 yaş üstü veya anne,babanıza almanız uygun olacaktır.
...
2010 model 05 aracım hasarsız bgn sordum 250 tl cıktı bana cok geldı gecen sene de 235 e yaptrmıstım yuzde 15 ındırıırm olmasına ragmen
geçen hafta bende çıldırdım
92 si
24 yaş
plaka 35
ilk araç en uygunu 440 lira
VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA
beyler sigorta konusunda yardımcı olucak arkadaslar varmı pm atabilirlerse sıyırma modundan cıkmam için 4. aracım şimdiye kadar ödediğim prim 460 geçmemişti 94 gsi aldım sigorta yaptırcam oda ne 650 tl kazamız felanda yok diğer sigortalarda cok sukur ama sasırdım
PD 130
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
2006 Bmw e90 şubatta 210 tl ye yaptırdım
2008 fiesta nisan da 240 tl ye yaptırdım.350 tl istediler başka şirkete sordum bu fiyata yaptılar
Plaka 35 yaş 39
7 sınde sıgortam bıtıyo dıye aradı benı bı kız
+dedım ne kadar
-500 tl
+yuh dedım
-efendım anlamadm
bu kadarda olmaz ya 5 sene olacak her sene 50 tl artıyor dusecegı yere hıc kazam cezam sıkayet bısey yok ustelık polıs durdurmuslugu bıle yok fıyat artıyor yaptırmıyorum dedım (ak sıgorta)
enıstemın dedıgı yere gıttım axa mı allıanzmı ergomu bıseydı bayagı buyuk yer ne kadar dedım 302 tl hemen yaptırdım
arac 81 model
ben 21 yas
turkıyedekı ılk plakası 34 trsız
eskısehırdekı arkadas 2** yapıyodu![]()
Dün yaptırdım bende kriterler aşağıdaki gibi fiyat nasıl sizce ?
İlk aracım
Benim yaş:20
Aracın yaşı:5
Aracın ilk plakasındaki hasarı (06 plaka):800 tl
Aracın şimdiki plakası:41
Sigorta tutarı:510 tl
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)