Uzerime olan ilk arac honda delsol idi ve 34 plaka sigorta yaptirdim 23 yasindayim 400 kusur cikti axa. Sans galiba![]()
denildiği gibi yaş ve plaka etken, bi yakınım sigortacı yakından takip ediyorum bende.Yaş 18 ilk arabam, direk babamın üzerine aldım (59 yaşında) 98 megane coupe 34 plaka 235 lira çıktı
Fiyatlama da en önemli unsur plakadır. Bunun dışında trafik sigortası 7 basamaktan oluşur ilk kez yaptıranlar 4. basamaktan yaptırır. 4. basamak ruhsat sahibine göre çok değişkenlik gösterir.
Hasarsızlık İndirimi olan poliçelerde TC nin çok yüksek önemi kalmıyor fiyatlar yakın oluyor.
hasar alırsan 1 e doğru çıkar hasar almazsan 7 ye doğru iner 7 en ucuzudur.
Aldığı fiyatlardan şüphesi olanlar bana pm atabilirler 6 şirketin acenteliğini yapıyorum.
TC / Plaka / Ruhsat Belge No
Arkadaşlar trafik kasko konusunda fiyat almak için özelden ulaşabilirsiniz
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
5. aracım, hiç kazam yok, yaşım 24, araç 98 model ej9, plaka 06.
ödediğim sigorta bedeli 1743 tl.
söylenecek söz yok.
Aldığın araç üzerinde ne kadar durdu kardeşim? Bir seneyi doldurduysan eğer 5. basamak hasarsızlık indirimine hak kazanıyosun. Mesela ben kendi üzerime 6 araba aldım hepsini yılı dolmadan sattığım için yüksek çıktı, nişanlımın üzerine tek araba vardı bir sene doldu sattık onun indirimi var![]()
Herhangi bi düşüş yok enazından hissedilir derecede. Bazen 30 40 tl'lik düşüşler oluyor bi bakıyosun 600 sonraki gün olmuş aynı şirket 560 gibi, oda çok nadiren geliyor. Ptt, ziraat boş kuru gürültü.
Barış
99 1.4 cıvıc 609 tl yptrdm
www.honda-tech.com
SKODA SIMPLY CLEVER
ptt falan kuru gürültü , ucuz falan yapmıyor
gerçekten yaptırmak isteyenler imzadaki bilgilerden ulaşabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)