hanım şeftali çayı iç DİDİ ,bende artık didi diye didi içiyorum :D
Printable View
hanım şeftali çayı iç DİDİ ,bende artık didi diye didi içiyorum :D
yahu bende kolayı bırakayım diyorum, icetea ye yöneliyorum yok arkadaş. doyurmuyor. içtikçe içiyor insan. ucuz da değil. yinede kolanın yerini hiçbirşey tutmuyor. bırakana helal :D
alakasız olacak ama win7 boot.img dosyası lazım acilen, elinde olan gönderebilir mi?
uludağ gazozu forever :D
Ben 3 yıldır içmiyorum. Herkeste bıraksın bence. Azaltayım günde bir kutu falan diye beklemeyin öyle bırakılmıyor. Pat diye bırakacaksınız. Sigara gibi oldu :D Ama bağımlılar böyle bırakmalı.
Soda-gazoz-meyvesuyu(evyapımı)-su-çay favori içeceklerim
Kola temizlik işlerinde favorim.
Cleaning rust with Coca-Cola - YouTube
Coke drink test.avi - YouTube
Şeftalili ice tea yazları vazgeçilmezim :)Su gibide gidiyor,koladan daha çok serinletiyor beni.Arada kola da içiyorum da harbiden zararlı...
olmuyor pat diye öyle maalesef :D ama şu son zamanlarda kola gerçekten bozdu o yüzden azalttık inşallah bırakırız
coca cola iyice bozdu artık geçen küçük şişe aldım açınca tık ses çıkmadı gram asit yok döktüm süngere lastikleri sildim
coca cola bağımlısı ilk defa duydum :D icetea iyide fakir işi değil hiç gariban dostu değil :D
didi için bergamot :D
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim konu cidden saçma :D
çok şükür tüm dertlerimiz bitmiş (!) cola tadını tartışma vaktimiz gelmiş...
Son zamanlarda baya bir burn ve redbull'a sardım.Patlamasam iyidir. :(
Yillar oldu kola icmiyorum nasil birseydi o ? ;)
Kolanın bağımlısı nasıl olunuyor yav. Çare ayranda, bide maden suyu ile karıştırdın mı ohh mis. :D
uyku getiriyor ya ayran :D
süzme ayransa olur :D hazırlar susatıyor beni :D