niğde gazozu tek geçerim cam şişe olanlardan :)
Printable View
niğde gazozu tek geçerim cam şişe olanlardan :)
bazen tadı değişik oluyor.kutu kola alıyorum 6LI paket 2 tane iki paket arasında sanki tad farkı oluyor biri şerbet gibiyken diğeri tadı süper bende çözemedim üretim tarihleri yazmıyormu bunların.
içmeyin şu zıkkımı...
7 ay önceye kadar günde en az 2,5 litre kola içerdim. yaşım 23.
coca cola'nın en güzel olanı 1,5 litrelik cam şişe olanıdır. marketlerde bulmak biraz zor. pepsinin de 500 ml olan şişeleri süperdir. plastik şişedeki kolaları içmeyin zaten.
7 aydır günde rahat 3 litre ice tea içiyorum. bu meretin de 1 şişesi 3 lira. günde 9 lira sadece buna gidiyor :D
son olarak 7 ay önce bu alttaki özel seriyi alarak dolabıma sakladım :)
http://img256.imageshack.us/img256/4...1002133023.jpg
bende tek başıma 2.5 lt içiyorum nerdeyse ama şu tat bozuklugundan sonra içmemeye basladım ama genede duramıyorum alıyorum ıcıyorum tadı tırt
5 senedir cola ve türevlerini içmiyorum. Milli içki ayran için :D
P.S : Eşime de diyorum, içmeyin birader, su için, sıkma meyve suyu için, ayran için, bir ben yokum o cola'nın içinde...
Bende hayatta aramam bi pizzanın yanında içerim. Kebapla falan içmem. Arkadaşım sabah kalkar kalmaz başlıyo içmeye. Akşam yatana kadar :D Mal ya :D
cola gibi asitleri içecelerin hepsi aynı hazır meyve sularıda öle çok zararlı günlük şeker ihtiyacınızın 100 katı fazlası var içlerinde
cola içeceğime açar bi 35 lik rakı içerim hiç olmassa yanında meyve sebze yiyorsun , bi de paran siyonistlere gitmiyor.
Hepimiz ağzımızı tatlandırsın diye Su dışında farklı içeceklere yöneliyoruz.Fakat sizi uyarmak istiyorum Meyve suyu ve İce Tea,Limonata gibi içeceklerin çoğu sırf şeker içerikli ki zaten bi çoğumuz bunun bilincindeyiz.Ama dayanamayan içen arkadaşlara hatırlatmak görevim.Esas mesele Cola ya gelince Cola'nın Ph ı 2.5 yani bu nedir? İdrarınızdaki Ph ı ölçerseniz 5 veya 5 in altındaki değerler Kanser gibi ölümcül hastalıklara yakın bir sınırda olduğunuzu gösterir ya da bu gibi bir hastalığınız olduğunu gösterir.6 ise nispeten bahsettiğim hastalığa yakın bi averajda olduğunuzu(vücudunuzun pis olduğunu) gösterir.Ph değeri 7-8 arasında ise normal ve sağlıklı bir birey olduğunuzu gösterir...Yani Cola nın ph dengesi ölüm bile değil gerisini siz düşünün...İçerken bir kez daha düşünmeniz dileğimle...
niye saçma olsun öyle veya böyle gidiyor diye o zaman hiç bir şeye tepki koymayalım ?
Coca-cola nın açık seçik siyonist sermaye olduğunu biraz ilgili olan herkes bilir, öyle olmasa bile her türlü zehir zaten tüm dünyayı seve seve zehirliyorlar resmen.
Ben çok mecbur kalmadıkça asitli içecekleri ve yapay tatlandırıcılı şeyleri içmiyorum yaklaşık 2 yıldır.
Soda , su , çay , türk kahvesi , şalgam suyu en sık bunları tüketiyorum.
ya tepki koyalım tabi ki eyvallah ama malesef durum bu
Sade Kizilay maden suyu icerim. Gerisi yalan.
cola bağımlısıydım midemi en sonunda ciddi anlamda rahatsız edince bıraktım 2 haftadır içmiyorum aramıyorum mutluyum :D
Forza Niğde gazozu :)
eskiden kolanın tadı farklıydı gerçekten 2.5 lt ve 330ml liklerin bile farklı geliyor bana tadı nedense
Coca cola America beslenme ve saglik dept. baskani yakin bir tanidigim . Kendiside hic kola icmedigine gore bildigi birseyler vardir elbet :)