Hacı yanlız çıkma ara direk 155 ı onlar gelsin alsın seni guvenlikte sahitlik yapar
Printable View
Hacı yanlız çıkma ara direk 155 ı onlar gelsin alsın seni guvenlikte sahitlik yapar
Öncelikle geçmiş olsun,hemen şimdi karakola gidip olayı anlatın ve şikayetçi olun,yoksa adamlar veya çarptığınız diğer aracın sahibi gidip sizden şikayetçi olup arabamıza vurup kaçtı derse haklıyken haksız duruma düşersiniz,öncelikle gidip karakola olayı anlatıp şikayetçi olun ve ordan aldığınız tutanakla da sabah savcılığa gidip şikayetçi olun,bu arada bir güvenlik kamerası görüntüsü bulursanız işiniz kolaylaşır...
geçmiş olsun bence polisi arayın bulunduğunuz yeri bildirin gelip sizi alsınlar ve hemen ifade verip şikayetçi olsun
Çok büyük geçmiş olsun.... Olacak iş değil millet iyice şaşırdı gerçekten. Bence de 155i arayıp polis çağırmak en mantıklısı, tutanak tutarlar güvenliği de şahit yazarlar heralde....
Çok geçmiş olsun.
Olacak is deil ya gecmis olsun gokhan abi , sanayideki butun esnafa haber vermek lazim bugun gitmeseler yarin gidecekler mecburen
Geçmiş olsun,hemen şikayetçi olmalısınız.Bir sürede dikkatli olun,en azından biber gazı falan bulundurun yanınızda.Böyle itler çoğaldı iyice...
geçmiş olsun abi hangi devirde yaşıyoruz anlamıyorm
geçmiş olsun abi bu o çocukları 5 kişi toplandımmı adam olurlar tek başınayken sesleri çıkmaz zaten ne yazıkki böyle oçlar heryerde ankara mamakda da bize silah çekmişlerdi sopayı yedikten sonra
Çok geçmiş olsun abi arabanızın dağınıkhalde falanda fotoğrafını çekin polisi arayın onlar alsın sizi böyleleri gerçekten kinci oluyo sitenin ordan uzaklaşmamış olabilirler birde biber gazı edinin abi en kısa zamanda tekrardan geçmiş olsun bu arada bazı yerlerde kamera kayıtları 24 saatlik oluyo 24 saat geçmeden polisten istetin kayıtları abi
İstanbulda temiz yermi var geçen hafta E-5 te giderken aracımı taşladılar canıma kast ettilet ötesimi var şerefsiz dolmuş memleket. Allah larından bulsunlar geçmiş olsun çok Gökhan başkan.
Büyük geçmiş olsun. Maalesef insanlar şaşırdı. En ufak birşeyde parlar oldular. :(
ya bak yine sinirlendim gece gece çok geçmiş olsun zaman geçirmeden hemen şikayette bulunmalısın
gördüm valla, çekmeköyde önden hasarlı gri corsa, bidaha görürsem plakayı alırım. serseri serseri hareketler yapıyolardı, bi şahinle
Abi çok geçmiş olsun. Trafik çekilmez oldu valla bak bugün basıma gelen olay ; güzelyalıda kavsakta sola dönüş yapıcam lambada bekleyen 2. arabayım. Önümdeki geçti yeşil yanınca , ben de dönüyorum ama karşıdan bir motor ince ince geliyor. Baktım baktım dur artık vurucam hani yeşil bana yanıyor diye, tam durdum ben bu it arkamdan geçerken '' ne bakıyon len ibne'' gibi bişey söyledi durdum.
Yanımda kız arkadaşım var normalde durmam inmem ama sinirlendim ben de. camdan bakıyorum durdu , yanında manitan var bak diyo ,,, Ah dedim arkamdan geçerken geriye takıp alaydım seni altıma. Akşam 8 de burda ol dedim yürüdüm. Akşam kız arkadaşımı bıraktım dönüyorum yok kimseler aynı kavsakta..
Yazdım ama bi kenara sarı mor bir scooter , gördüğüm yerde alicam altıma :) Trafikte huzur icin arabada pompalı tufek olucak en temizi. Çıkar havaya bi el sık , karınca gibi kaçışsınlar..
bu tarz insanlarla dalasmamak lazm aksine hic uyarmicaksinda ..herturlu kotu seyler olabilir..bi sure baska aracla ise gidin ..bu insanlarin isi belli olmaz..gecmis olsun
Şerefsiz den bol ne var, içip içim onun bunun önüne kırıp diklenmeler, kafaları güzel olmasa dahi kavga etmek için can atan tipler çok piyasada, aracında bile güvende değilsin bu devirde ya tamam herkez sinirlidir ama kendini frenlemeyi bilmek gerek suçluysan bi özür dilemek çok mu zor veya adam trafikte bi hata yaptı diye ana avrat söven tiplerde var, çok geçmiş olsun Allah korusun daha kötü birşey olmamış çok şükür.
Geçmiş olsun Gökhan.