Abi cok gecmis olsun umarim sonuc alirisn
Printable View
Abi cok gecmis olsun umarim sonuc alirisn
Esenyurt tarif edilemez bir yer bahçeşehirdeyim ve suç oranı vs ciddi yüksek her geçen gün artıyorda orası yüzünden..
Çok geçmiş olsun.
Kardesim buyuk gecmis olsun. Serefsiz herifler!
öncelikle çok geçmiş olsun. maalesef yeni oluşumun olduğu mevkiilerde böyle şeyler yaşanabiliyor.
esenyurt gecekonduların yoğun olduğu bir yerdi ve refah seviyesinin siteler sayesinde yükseldiği kesin fakat eski orada yaşayanlar maalesef oralara yakın oturmaya devam ediyorlar veya satılamayan kiralamayan yerlerde yaşayabiliyorlar.
yeni yaşam yerleri ya çok iyi oluyor yada sizin oturduğunuz yer gibi karmaşa yaşanıyor...
cok geçmiş olsun. esenyurt ilginc bi ortam olmuş.
elenor:) canak ayağı fena iş görür allahdan ayarlı kullanmıssın iş zevkinde kalms eline sağlık
Gecmis olsun 10 sene önce jandarma araçlarının tarandigi yerdir esenyurt.. Ben kimseye bulasmamaya ozen gosteririm her zaman..
Birde bireysel silahlanmaya hayir diyolar ya...Ona sasiyorum, Amerika'da ne guzel..saldirani *** cuvali gibi yere seriyosun, ne hapse giriyosun ne bisey, kendini korudugun surece sknti yok.. bunlarin hakki kotekde degil mermi manyagi olmaktir.
geçmiş olsun Gökhan, trafikte kimseye bulaşmamak en iyisi.
Çok geçmiş olsun öncelikle. Maalesef belli bir bölge ya da şehirle alakalı değil, bu tip insanlar her yerde olabiliyor. Benimde 2 tane ticari araç, el freni çekerek önümü kesmişlerdi, Eskişehirin en elit semtlerinden birinde. Sebepte bana çarpmak üzereyken kornaya basmam, sadece bu. Saçmalık kısaca. O yüzden trafikte, her yerde dikkat etmek gerekiyor, bu sıra şerefsiz oranında ciddi artış var.
Kardeşim büyük geçmiş olsun...
Gökhan Abi çok geçmiş olsun.
eleanor senın dovdugun adamlar aynı adamlarmı acaba
Gecmis olsun. Dun de bizim arkadasi sikistirmislar el kol yapmislar taksisinde.musterisi oldugu halde zor kacmis... sonra gelip duragi bastilar iki kisi. Bira sisesi vs firlatip kufrettiler . Halbuki camdan arac içine dogru egilip dertlerini anlamak istiyorduk ellerimizi bile sikmadilar. Uzerine de kufur edince,ben sofor mahalindekini arkadasimda yan koltuktakine 7 8 yumruk saydirdik. Arabadan indirmedik bile. Biri bayildi benim vurdugum kontak acip kaçtı. Sonuç ikisininde burun kirik, kaşlari yarik acilmis. Gozler mosmor kapanmis.. insan icine cikamaz haldeler... gece de iki tetikci dayilarini 10 tane de silahli adam getirmisler koyden. Adam diye getirdikleri benim peder in hayatini kurtardigi herifler cikti ,yoksa *** yoluna bizi de mermi manyagi yapcaklardi.amanoslarin arasinda..
Sen en doğrusunu yapmissin. Bir anlik sinirle bogcaktim direksiyondakini... sonra al sana kan davasi... o an insan kararacak hayatlari goremiyor.. Allah beterinden esirgesin. Hala diken üstündeyiz iki tane o.c yuzunden
ben tarif edeyim aracın arkasındaki kazaya yada önündeki vuruğa hiç dikkat etmedim gece 23:30 du çok yorgundum ve yoldan geçen yaya odaklanmıştım karanlık oldugu için araca hiç dikkat etmedim.ama adamı tarif edeyim.Yüzü kirliydi 25-35 yaş aralığıydı kısa saçlıydı boyu takribi 175-180 arasıydı kirli sakallıydı diğeri daha cılız daha uzundu.uzun olanda beyaz gömlek vardı şöfrde sanırım ya siyah ya lacivert koyu renkli thsort vardı.beyaz gömlekli olanın yani benden sağlam daya yiyendede beyaz spor ayakkabı vardı.
Çok geçmiş olsun. Bunun daha ağırı başımıza geldi.şile otobanında makas atan hayvanın biri makas atarken babamın önüne kırdı. Babamda şarampole uçtu. Beli kırıldı. Belinden amelyat oldu. Aradan 3 ay geçmesine rağmen hala yatalak... Ben o güzergahtaki bütün benzinlikleri tek tek dolaştım. Hepsi de Allah razı olsun verdiler kayıtları. Yani diyeceğim şu ki eğer düzgün bir şekilde derdinizi anlatırsanız verirler kayıtları. Bir deneyin derim. Geçmiş olsun tekrar...
Arabayı yürütür yürütmez önce kemeri takar sonra kapıları kitlerim, ışıklarda tinercisi var hırsızı var, birde böyle durumlarda hızlı arabanın olmasıda hayat kurtarabilir :D
Lan olm bu sene varya sana hiç hayırlı gelmedi boyuna başına birşey geliyor :(
Çok geçmiş olsun :(
Bu tür durumlar da sakin kalabilmek en önemlisi,kimin ne cıkacağı ve ne yapacağı hiç belli olmuyor
Kaybedicek bir şeyi olmayan o kadar çok insan var ki
Tekrar geçmiş olsun