Cok gecmis olsun abi yapabilecegimiz birsey varmi ?
Printable View
Cok gecmis olsun abi yapabilecegimiz birsey varmi ?
Geçmiş olsun abi. Bu tip insanlar yüzünden yanımda silah vs. bulundurmayı düşünmeye başladım.
Çok geçmiş olsun , 1 ay sonra istanbula taşınıyorum bende düşünemden edemiyorum bu tür olaylar başıma gelecek mi diye.
Zamanı olup ilgilenmek isteyen biri , istanbulda yaşanılacak semtleri yazabilirse sevinirim , en ufak bir bilgim yok , özellikle avrupa yakasında..
geçmiş olsn abi aynı olay benim de başıma geldi geçen haft hatta konu açmıştım bunun hakkında sakın olayın peişini bırakma bu geceden hallet bulsunlar onları şikayetçi ol ... bende mahkemeliğim şu an vazgeçmicem çünkü ... yaptıkları şeyin farkına varmazlarsa belki çok kişinin canını yakıcaklar belki arkadaşımızın belki ailemizin ... bunla geçmiş olsun :)
çok geçmiş olsun ben olsam kesinlikle 1 2 tanesini çok güzel şekilde benzetirdim onları dövdüğümü gören korkar kaçar zaten onların erkekliği genelde 3 5 kişi yan yana oluncadır.
Gelde bireysel silahlanmaya hayirde nasil olucak bu isler ? Annesi var babasi belli degil bunların geçmiş olsun
Gecmis olsun, gecen aksamda benim basima geldi topkapi eresinin onunde, U yapilmaz yerden U donusu yapip vtecleyince adamlarin gozleri faltasi gibi acildi.
Boyle yobazlarin sonu ne zaman gelecek... Dol israflari.
çok geçmiş olsun ankaradada it kopuk çok sürekli bi maraz çıkar oldu trafikte..özellikle bahçelievlerdeki sucu arabalarından bıktım artık ters yöne girip bide küfür edip atarlanıyolar veletler..arabadan inip bişey diyincede esnafa bağlıyolar hemen yok acelem var yok yorgunuz vs....
Esenyurtun tipleri milli felaket, allah korumuş çok geçmiş olsun. Daha fazla gaza gelmeyerek iyi yapmışsınız kimin nasıl saldıracağı belli değil insanlar inanılmaz barbar
Dün gece de avcılar e5 te gri bi gazman apaçi e39 soldan önüme kırdı makas peşindeyken. Santimle kurtardım. Arabada kız arkadaşım ve 13 yaşında kardeşi var. Bişey olsa bu adamı linç etsen gene ödeyemez yaptığını
Buyuk gecmis olsun, hakikaten sinir bozucu bir durum. Ama en iyisinibyapmisin arabasina vurarar
Geçmiş olsun kardeşim,
Benzinlik demişsin. Kameralarından plakalar görülür mü acaba? Ya da Mobese kameraları vs?
Gçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız bence. Bu işin cüsseyle falan alakası kalmadı artık biri çekiyor bıçağı biri çekiyor silahı bir anda geri dönülemez hasarlar oluyor artık...
Arabayla sizi kovaladılarsa mutlaka mobese kameralarından bir şey çıkar, savcılık biraz zaman alsa da sonuç verecektir...
Artık istanbul yaşanacak yer olmaktan çıktı, bütün bunlar insanların kanundan korkmaması ve cahillikten kaynaklanıyor ne yazık ki. Bütün yollar kendini colin mcrae zanneden insanlarla doldu ben bile araba kullanmaya korkar oldum...
İyice çivisi çıktı bu şehrin....
gökhan çok geçmiş olsun...sana bir şey olmaması sevindirici...malesef ülkemizin her şehrinde böyle riskler var hele ki istanbulda. ben dün eşimle ankarada 7. caddeye gittim yemin eidioyum tedirgin oldum tiplerden.
at hırsızları konfederasyonu toplantısı vardı sanki. uzak durmak lazım.
Geçmiş olsun kardeşim bende esenyurttayım burası uyuşturucu ve fuhuşun yeni mekanı oldu beylikdüzü o şekilde e-5 in sağı solu biraz kalite özellikle esenyurt tarafı devlet hastanesine doğru indimi başlıyor herşey birde sokak sokak yerleşim mevcut örneğin ardahanlılar 5 sokak birlikte oturuyor maridinliler 6 7 sokak bir oturuyor bursası böyle çoğu köylü ana baba iyi ama o piçler buraya ayak uyduramayan tipler.
Bi ihtiyaç olursa telefonum var sende ara ineriz aşağılara gerekeni yapacak tanıdıklar olur illaki.
parseller yapı kredinin az ilersinde önü vuruk corsa vardı 5 dkka önce o galiba Shell in karşısında
valla eğer aynı gri corsa D ise dün akşam yani pazar akşamı 23:30 sularında Marmara forumu geçip Efes Bira fabrikasına gelirken ordaki köprünün altından bi yaya geçerken yayaya sellektör yaptım bu corsa da sağ şertteydi bu malda üzerine aldı camdan el kol hareketi yapıyor velasıl BP ye gelmeden ki ışıklarda durduk açtı camı küfür ediyor bana.konuşmadan belli içmişmi sarhoşmu uçmuşmu artık neyse ne.İn aşağıya dedi.hadi işine gece gece belanı başka yerde bul dedim.Anama küfür edince elim ayağım titredi.Dsmart bayisiyiz o yüzden arabanın arkasında bi hayli Çanak ayağı demiri bulunur.indik aşağıya ışıklarda yanındada birisi varmış oda indi bende bagajdan aldım çanak ayağını.Şöför olan küfür eden demiri görünce kaçacak gibi oldu baldırına birtane sağlam yerleştirdim topal topla merter yokuşuna doğru gitti ama diğeri kaçamadı.Kaçırmadım onu:) sonrası ***** bide lavugun kafasına atılan dikiş parasınıda ödedik pansuman ıvır zıvır.Pompacılar almasa elimden rahmetli olabilitesi yüksekti gözüm dönmüştü anama sövünce. memlekette maganda çok he içerden ne çıkacağı hiç belli olmaz.Dikkatli temkinli olmak lazım.Belki sana zarar veremez ama insanı öyle tahrik ediyolarki başına büyük bela sarar bu tipler.Sizede geçmiş olsun