User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Büyükbaş & küçükbaş Hayvancılık ile uğraşan

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Büyükbaş & küçükbaş Hayvancılık ile uğraşan

Arkadaşlar merhabalar Aramızda hayvancılık ile uğraşan yada tanıdığı olan var mıdır? Tanıdığım Besicilik yada süt çiftliği kurmak istiyor bu konuda bilgiye tecrübeye ihtiyacı vardır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ... Teşekkürler

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında süt besiciliği , et besiciliği yapmıştık. Yakın zamandada süt keçisi (saanen) çiftliğimiz vardı fakat satmak zorunda kaldık.Aklınıza takılan sormak istediğiniz bişi olursa elimizden geldiğince seve seve yardımcı oluruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler pm atıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel arkadaşlar

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sütü devamlı satabilecek yer bulursa ve günlük çok litre süt veren kısaca safkan hollanda ineği bulursa iyi para kazanır. Besicilik şans işi, et bir düşer beş çıkar. Kiloyu yaptırabilmekte önemli. Tabi bu işler iyi para kazandırır fakat devamlı işiyle ilgilenmeli, çobana güvenip bırakırsan sıkıntı olur. Herşeyiyle anlaması lazım, diğer türlü şansı yaver giderse kazandırır.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer küçük bir şey düşünüyorsanız hiç bu işe girmeyin derim,

para kazanmak istiyorsanız büyük oynalamalısınız. Pınar gibi büyük firmalar min. 1000lt olmak üzere 2-3 tanker alırlar.

Bu iş içinse TKDK gibi kurumlardan destek alabilirsiniz.

Geçen ay sizin gibi bir müşteri için yaptığımız projede 980bin € aldık. Rakam yanlış değil tam tamına 980bin € hibe aldık.Youtube da arama yaparsanız eğer, avrupa standartlarına uygun bir tesis kurduk ve desteği aldık.

Uzun lafın kısası eğer böyle bir işe girmek istiyorsanız, size iyi bir danışman lazım.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kendim TKDK da çalışıyorum öncelikle bu tip bir işletme için işletmenin anadolu il sınırlarında olması gerekiyor şu anda türkiyede 42 ilde bu projeleri yürütüyoruz .

kısa bir bilgi vermek gerekirse

misal 100 k lık bir tesis yaptınız harcamış olduğunuz bu paranın %65 ine kadarını devlet size geri ödemesiz hibe olarak veriyor bunun yanında tesise alacağınız tüm ekipmanlar için kdv ötv ödemiyorsunuz bunlarıda hesaba katarsanız devletten aşa yukarı 75k gibi bir rakkamı geri almış oluyorsunuz geçen 9 çağrı döneminde bir yatırımcıya tamı tamına 1.222.162,49 tl hibe verdik

ayrıntılı bilgiyi : http://www.tkdk.gov.tr/ burdan alabilirsiniz
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hibe programından haberim var ama tesisi kurmak istedikleri bölge edirne bölgesiydiydi şuan galiba balıkesir'e hibe veriliyor artılarını ve eksilerini düşünüp belli bir bölgeye yönelmeliler ayrıca faizsiz kredilerde çok uygun iki yıl ödemesiz toplamda / yıl geri ödemeli faizsiz kredi veriyor ziraat bankası ; işin bu kısmından çok yapılan teisin verimliliği ne olur

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görünür de ciddi teşvikler var ama işin yürüyüşü,işleyişi ve devamı hakikaten böyle mi acaba ?
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.guroglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendim TKDK da çalışıyorum öncelikle bu tip bir işletme için işletmenin anadolu il sınırlarında olması gerekiyor şu anda türkiyede 42 ilde bu projeleri yürütüyoruz .

kısa bir bilgi vermek gerekirse

misal 100 k lık bir tesis yaptınız harcamış olduğunuz bu paranın %65 ine kadarını devlet size geri ödemesiz hibe olarak veriyor bunun yanında tesise alacağınız tüm ekipmanlar için kdv ötv ödemiyorsunuz bunlarıda hesaba katarsanız devletten aşa yukarı 75k gibi bir rakkamı geri almış oluyorsunuz geçen 9 çağrı döneminde bir yatırımcıya tamı tamına 1.222.162,49 tl hibe verdik

ayrıntılı bilgiyi : Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Resmi Web Sitesi burdan alabilirsiniz
    Hocam ben tekirdağlıyım avrupalıyız diye bu ayrım neden

Bende köyümde çok ciddi şekilde düşünüyordum bunu 10 dönüm yere ihtiyacımız vardı ama yerlerimizin hepsi 40-50 kişilik ölü dirili mirasçı o yüzden vaz geçtim eskiden 700-800 küçükbaşımız vardı dedem zamanında 2 amcamın eş tercihi ( yöre-adet-gelenek) yüzünden sıfırı tükettik ama kafama koydum Bismillahirrahmanirrahim diyerek bu sene iki dişi oğlakla başladım eski günlere döndüreceğim inş.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan İzmir ve çevresi için hangi hayvanın yetiştiriciliğine maksimum seviyede destek alırızx. Mesela Sakız koyunu özel ırk. Merinos o şekilde diye biliyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bende köyümde çok ciddi şekilde düşünüyordum bunu 10 dönüm yere ihtiyacımız vardı ama yerlerimizin hepsi 40-50 kişilik ölü dirili mirasçı o yüzden vaz geçtim eskiden 700-800 küçükbaşımız vardı dedem zamanında 2 amcamın eş tercihi ( yöre-adet-gelenek) yüzünden sıfırı tükettik ama kafama koydum Bismillahirrahmanirrahim diyerek bu sene iki dişi oğlakla başladım eski günlere döndüreceğim inş.

Dostum öncelikle Allah utandırmasın. Sıfırdan başlıyorsun. benimde bu tarz projelerim var ve araştırıyorum. gerekli yer olsun vs her imkan var.

Başladığın bu yol da önüne çıkan engeller, zorluklar, işin incelikleri vs. ne olursa buradan paylaşırsan bizlerle sevinirim.

Fikir edinmiş oluruz.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum öncelikle Allah utandırmasın. Sıfırdan başlıyorsun. benimde bu tarz projelerim var ve araştırıyorum. gerekli yer olsun vs her imkan var.

Başladığın bu yol da önüne çıkan engeller, zorluklar, işin incelikleri vs. ne olursa buradan paylaşırsan bizlerle sevinirim.

Fikir edinmiş oluruz.
    eski evimiz vardı onarımı için 10.000 lira harcayıp geri kalan 30.000 e hayvan alırım derken ev 35.000 para yedi topraktan yapılan yığmalar iflas etmiş baştan yaptık istanbulda 100.000 e satılır en az bahçede kullanılmayan tuvalet vardı geniş 1 hafta senelik izin kullandım o arada koydum kafama orayı büyütüp maks 4 yetişkin hayvan sığabilir benim kızımı MAAŞALLAH köyde sevmeyen yok o iki çepişi kızım var diye 100 e aldım ikisini şimdi 2 tanede kuzu hediye gelecek alt tarafta komşumun kullanmadığı ağılı var orayı alırsam kışa doğru 20 çepiş kuzu yapmayı düşünüyorum ondan sonra sana + - anlatırım inş köyde yapanlar var tabiki aklımdaki olsun onlarlada görüşeceğim ama ilk yapacağım her sene kiraya verdiğimiz tarlaların birine yonca arpa ekeceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski evimiz vardı onarımı için 10.000 lira harcayıp geri kalan 30.000 e hayvan alırım derken ev 35.000 para yedi topraktan yapılan yığmalar iflas etmiş baştan yaptık istanbulda 100.000 e satılır en az bahçede kullanılmayan tuvalet vardı geniş 1 hafta senelik izin kullandım o arada koydum kafama orayı büyütüp maks 4 yetişkin hayvan sığabilir benim kızımı MAAŞALLAH köyde sevmeyen yok o iki çepişi kızım var diye 100 e aldım ikisini şimdi 2 tanede kuzu hediye gelecek alt tarafta komşumun kullanmadığı ağılı var orayı alırsam kışa doğru 20 çepiş kuzu yapmayı düşünüyorum ondan sonra sana + - anlatırım inş köyde yapanlar var tabiki aklımdaki olsun onlarlada görüşeceğim ama ilk yapacağım her sene kiraya verdiğimiz tarlaların birine yonca arpa ekeceğim.
    yonca olayı çok mantıklı. zannediyorum bakımı yok ve 4 defa hasat alıyormussun sanırım. yanı 4 kez kesım oluyor tekrar cıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yonca olayı çok mantıklı. zannediyorum bakımı yok ve 4 defa hasat alıyormussun sanırım. yanı 4 kez kesım oluyor tekrar cıkıyor.
    işte dediğim gibi o ağılı alırsak başlayacağım hepsini detaylarını öğreneceğim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan İzmir ve çevresi için hangi hayvanın yetiştiriciliğine maksimum seviyede destek alırızx. Mesela Sakız koyunu özel ırk. Merinos o şekilde diye biliyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

izmire en yakın bölge aydın aydında bir yatırım düşünürsen tkdk ile mutlaka görüş.bu arad tkdk canlı hayvana destek verimiyor sadece tesise yani tasisin inşaatı kurulumu ekipmanı şeklinde

ayrıca o bölgede arazi sahibi olmanıza gerek yok 5-6 senelik arazi kiralayıp kontratıyla başvuruda bulunabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

valla işin o kısmına tarım bakanlığı karar veriyor belki bizlik bir olay değil malesef ama aynı projeyi diğer 42 ilde yapabilirsin 5 sene sonra al götür memleketine taşı tesisi problem değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakat iştir cok. işi ıyı bılmenız lazım öle bodoslama dalınacak bısey degıl. son zamanlar devlet baya destekleme verıo bı ton bu işe gıren oldu yuzde doksanı battı aklınızda bulunsan karsından gorundugu gıbı degıl
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmayı unuttum tkdk dan destek alıp yaptğınız işletme 5 süreyle tkdk nın denetiminde oluyor 5 yıl denetleniyorsunuz 5 yıl bittikten sonra ister satın ister taşıyın ister yıkın naparsanız yapın farketmez ama ilk 5 yıl denetlemeye tabi tutulacaksınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)