zuahahha:hahaha: harbiden öyle olur mu?3 harfliler gibim dört haneliler,çarpar hesabı:)
Printable View
yürü be daktır ecum.
bu ay gayet guzel e benzıyo bakım bugun ıs cıkısı bulursam bakım hemen
dergyi bugun aldim sole bi bakindim, evo ya 40r war demisler.. Araba kirilip stroker yapildiktan sora yurumemis bile ayrica aracta 35r war 40 degil, arastirmaci dergicilik bu olsa gerek:) buyuk gazeteler bile "yanlis" haberler icin duzeltme ve ozur yazisi yazar, onumuzdeki ayi iple cekiyorum;) bu arada arac hic 2 bar basmamis, dergi ole dioda.
Editor yazısını okumanızı tavsiye ederim,yapılan eleştirilere cevap verilmiş.
Bundan önce ki 2ay gerçekten çok kötüydü dergi , ama bu ay toparlanmış.
Son sayfalarda ki reklamları görünce de şaşırdım,bayadır görmüyordum o tarz reklamlar.
dyno sheetleride var denmişti ama evoya ait bir bilgi yok 2 barda 800 hp tıraşşş..
yinede birazcık toparlanmış yinede fiberle şişirilmiş araçlar yok geçen aylarda baya düşmüştü hatta seri yapmadan vazgeçmştim ama alıcam bu sayıyı hp konusunda bende gerçektem üzüldüm çünkü tuningtürkiyeye yakışmayan bi hareket olmuşş
bence kapaga eger HP yazilacaksa onunda dynosu konulacak, zaten az araba var, sahibi ne derse onu yaziyolar malesef..
gokmenın bu kadar emegının uzerınde on cama kadar pasaoglu yazılıp dergıde kapak olması mantar adına uzucu bı durum.uzuldum acıkcası
istediim yere gotururum istedigim yazıyıda cama yazdırırım seni hiç alakadar eden bi durum deil, her zamanki gibi bos konusuyorsun gecen sefer nıf 200sx tartısmasında da boyleydin.herkez kendi işine baksın.. amacım kimseyi rencide etmek degil ama kişiler arası problemler o kişileri ilgilendirir sadece haksızmıyım???
nıf 2oosx tartısmasında konu benım aracım degıldı.okudugunu anlamıyosun galıba.
haklısın kısılerle problemler senı ılgılendırır.bu ıkı kısı arasındaysa burda forumda kapakta olunca kı sızler mantarla beraber cok beraber kalmıs ınsanlarsınız.tabıkı sorarım ama bunda ne senı rencıde etmek bozmak gıbı bı nıyetlede sormadım.
selimcim mantar aşşa mantar yukarı 124123121 kere reklam yaptın herkrz mantar ab diye tanıdı senı. sende öle tanıttın yanlışmıyım. ee şimdide paşa yazıyorsa sagında solunda mıllette sana sorar hayırdır diye ??? bence bukadar kasma kendını...
anlatmak istediğimi anlamışssındır umarım...
Prezervatif dagıtana kadar icinde bu otomobillerin yürüme videoları olan, dyno videoları olan bir cd dagıtsanız cok daha makbule gecerdi bence...