geldi yaz aylari gevser sortun lastigi hesabi:D ehauhausdhauhda
Printable View
geldi yaz aylari gevser sortun lastigi hesabi:D ehauhausdhauhda
tmam eray kardeşim haklısın ben oyle degildi demiyorum ki, ben sadece sebebini acıklamak zorunda olmadıgımı ve bu sebebinde baskasını,özellikle alakasız insanları ilgilendirmediğini soyluyorum.herkez herseyi bilmek zorunda degil gerekli kişiler gerekli seyleri biliyor zaten.
valla selim bizimde aramızda çok olaylar oldu ama sen biraz ayıp etmişsin tabiki arcını istediğin yerde yaptırırsın buna kimse bişi diyemez ama cama yazı yazdırman bide dergiye öle çıkartman çok ayıp olmuş gerçekten hem emeğe ayıp hem aranızdaki onca zamanlık hukuğa ayıp olmuş herkes buna şaşırdı zaten....
gokhan hukuktan bahsedıyosunda... NIF ı hıc bızaman almadın hıc bızaman senın olmadı felan o konudakı hukuk nedır?
Gokhanim demekki o hukuk karsi taraftanmi bilmem ama bozulmus.. Bence once soylemen gereken sey, selim boyle bisi yapmisin hukukunuz neden bozuldu desen daha iyi olur yargilamadan once. Bu konu ne bana ne sana ne de yusufa duser, bu konu gereksiz. Konusulcagi varsa aralarinda konusurlar ztn, hepimiz mandaliz
paşaoğlunda neler yapıldı araca? yani deişiklik var mı anlamında sordum yanlış anlaşılmasın :)
bi kere cem abinin arabası cidden cok güzel cıkmiş baktım inceledım su dergilerde kapakta özellikle 600 700 800 hp gibi rakamlar atılmasına deli oLuyorum varsa dyno cıktısı görelim inanaLım yoksa öle sıkmayın kardeşim 800 900 1000 nese artık..abartmayın yani 2.0 35R dan 800 alınıosa bende yarın 35 takarım arabama..
+şanzıman ;)
gereksiz muhabbetler gene bolca mevcut adamın arabası istediğini yazar alide yazar selim de yazar mantarda yazar paşaoğluda yazar sponsorluk anlaşmasımı var biri ile hayır o nedenle gönlündekini yazar ....
mantardı paşaoğluydu yeter artık ortalığa laf serdiğiniz az yaşınızın adamı olun herkezin sorunu kendisini ilgilendirir camına yazdığı nyazı için çocuğa dediklerinize bakın olmamış bence ...
selim yarın gel doktor senin cama ali veli deli deli attı kimse çıkartamadı yazalım ...
ortalğı germekte üstünüze yok millet lafım genel yanlış anlaşılmasın ....
ayrıca konu selimin şahsi sorunudur dergi ile ne alakası var ?
ne gerek var vs.. vs..
eyer bu vb. konular ile alakalı ancak dergi ile alakasız bi sorunuz var ise PM yani
ÖZEL MESAJ atınız ... forum kirliliğinden nefret geldi kac sayfadır bullshit okuyoruz ya ...
dergi ile alakalı bişilerde yazmak istedim yanında prezervtif vermek bence güzel bir fikir kınamıyor hatta tebrik ediyorum türk milletine genclere ulaştırın bunu aids vb. cinsel hastalıklar ole bana bişi olmaz mantığı ile çozulucek işler deil ...
ancak gelgelelim araclar guzel hemen hemen hepsini biliyorum camiadan ancak bildiğim bir konu daha var eyer oraya HP yazıyorsanız 15000 hp de yazıcaksanız habercılık dogruyu arastırmak ve kalem tutmaktır buna göre dynosunu istersiniz bakarsınız ona gore yazarsınız dynoyuda dosyaya koyar sonrasında birileri derseki bu yalan ozamn cıkartır ortaya koyarsınız ....
bence elde dyno cıktıları vardır ona göre yazılmıştır atmasyon olduğunu düşünmek bile istemiyorum bukadar güzel bir sayıya yakışık almıyacaktır ....
şahsen ben aldım tum dergileri aldığım gibi piyasada neler oluyor diye yanlız o hp kısmı ne yalan soliyim inandırıcı gelmedi bana ... eyer gerçek ise bence en kısa zamanda dynoları koyuverin siteye yok bilmiyor sahiplerinin azından cıkanı yazıyorsanız birdaha dergide hp acıklamayın yanıltıcı olmamış eleştirilerle uraşmamış olursunuz ...
ay basinda , biliosun aydan aya online dergi yetkilileri :D . istanbulda kac dyno var bilmiorum ama bildigim en guvenilcek yer pasaoglundaki anlasirsin gidersin , bu araclari madem cikaricaksin kapak olarak felan . adama dersinki kardesim dynoya sokacaz neyse onu koyacaz . bizde boyle durust calisiyoruz , okurumuzu aldatmiyoruz . zor seyler degil bunlar . hersey gelisio farkindaysaniz ama dergi sektoru hala yerinde sayiyo . 5 sene once neyse hala o . atmasyon hp ler ...
Dergilerde dyno kağıdı olan araç ne yazıkki çok az ama beygirler senelerden beri havalarda uçuşuyor...